Glencoe
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Glencoe

Glencoe: Kaikki retket ja aktiviteetit

Glencoe : Mitä vierailijat sanovat

Ikimuistoinen kokemus upeissa maisemissa.

Kierros oli kyllä hintansa arvoinen. 12h bussimatka josta 8h istumista. Pysähdyimme tähtinähtävyyksien juurelle jaloittelemaan ja ottamaan valokuvia. Bussin ikkunasta näki kyllä maisemat hyvin. Välillä bussinkuljettaja kertoi historiasta ja soitti teemaan liittyvää musiikkia. Jylhät maisemat jäävät kyllä ikuisesti mieleen. Retkelle kannattaa varata käteistä, sillä retken järjestäjä hoitaa pääsyliput linnaan ja risteilylle, mutta vain käteisellä. Lisäksi kannattaa varata evästä/naposteltavaa mukaan. Lisäksi lämmin pukeutuminen tulee huomioida, keli voi vaihtua silmänräpäyksessä. Turvallinen retki myös yksinmatkustavalle. Paluumatkalle olisin toivonut pari jaloittelua enemmän. Kuljettaja ajoi välillä turhan kovaa pikkuteillä, muuten oli erittäin asiallinen ja ystävällinen.

Ihan onnistunut retki, vaikka taukopaikkojen kiire stressasi.

Pikakelaus Skotlannin Ylämaihin. Maisemat bussista katsottuina olivat upeat. Loch Ness -risteily melko vaisu, mutta onneksi aurinko paistoi. Miksi kaikkien retkibussien pitää lähteä yhtä aikaa ja pysähtyä samojen ravintoloiden kohdalla? Tauot olivat ihan liian lyhyet lounastamiseen ja vessakäyntiin. Jonot joka paikkaan hirven pitkät. Laura opas-kuljettaja rento ja hauska tyyppi.

Loch Ness, Glencoe & Ylämaat -kierros Edinburghista Arvostelija: Marja-Leena, 06.06.2018

Reissu oli antoisa ja maisemat mitä upeimpia.

Kierros oli mukava ja antoisa. Maisemat henkeä salpaavia ja lyhyessä ajassa tuli nähtyä upeat ylämaat. Sää suosi ja opas Kenny oli mitä mahtavin ja teki matkasta mukavan ja leppoisan. Suosittelen lämpimästi mikäli haluaa nähdä paljon ja pienessä ajassa eikä bussissa istuminen haittaa.

Loch Ness, Glencoe & Ylämaat -kierros Edinburghista Arvostelija: Anonyymi, 01.04.2018

Hieno matka Skotalnnin ylängöille, sai hyvä kuvan kauniista maasta

Kaikki sujui hienosti eikä 13 tunnin bussimatka tuntunut pitkältä. Ainoa miinus oli, että jotkut pysähdykset jäivät niin lyhyiksi, ettei ehtinyt käydä vessassa. Olisi myös hyvä saada etukäteen ohjelma, jossa näkisi kuinka monta pysähdystä ja ruokailutaukoa on tulossa.

Kivaa oli käydä tutustumassa kohteeseen :)

Matkan ainoa harmitus oli se ettei voitu tehdä retkeä suunnitelman mukaisesti. Paluureittinä käytettiin tuloreittiä, koska paluureitin varrella oli tapahtunut onnettomuus. Maisemat oli ihanat ja tekisi mieli tehdä lomamatka vain ylämaalle aktiviteettien kera.