Glencoe

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Glencoe

Glencoe: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Glencoe? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Glencoe : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 6 979 arvosteluun

Erittäin hieno kierros ylämailla! Oppaamme/kuljettajamme Brian oli erittäin asiantunteva ja miellyttävä. Saimme kattavan kuvauksen alueen historiaan, historiallisiin henkilöihin ja elämään. Maisemat olivat silmiä hivelevät. Loch Ness -risteily oli ihan OK, mutta ei mitenkään erityisen mieleenpainuva. Retki olisi vielä parempi, jos siihen saisi mahdutettua edes lyhyen pysähdyksen jollakin linnalla.

Todella onnistunut reissu! Nähtiin paljon, opas Barney oli huippu. Hän kertoi ajomatkojen aikana paljon mielenkiintoisia tarinoita Skotlannin historiasta. Pydähdyimme useissa hienoissa ja kuvauksellisissa paikoissa. Taukoja oli sopivasti ja ehdimme hyvin syödä Fort Augustuksessa. Suosittelen.

Opas Stephen oli hyvä ja hauska. Juttua riitti koko pitkän päivän ajan. Bussimatka oli pitkä ja mutkainen, Loch Ness risteily oli lisämaksullinen mutta kannatti käydä.

Pieni bussi oli todella kätevä, eivätkä siirtymät vieneet aikaa. Retki oli oikein hyvin suunniteltu, eikä missään vaiheessa ollut kiireentuntua eikä turhaa odottelua.

Pitkät ajomatkat, lyhyet pysähdykset kehnojen kahviloiden ja matkamuistomyymälöiden luona. Hyvä kuva seudun maisemista, perus turistikierros muutoin