Tekemistä kohteessa
Glencoe

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Glencoe: usein kysytyt kysymykset

Glencoe: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Glencoe? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Glencoe : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 8 976 arvosteluun

12 tunnissa matkustat aina Pohjois-Skotlantiin, mikä antaa sinulle maistaa ylänköjä viettämättä paljon aikaa missään paikassa. Toivomme, että olisimme voineet tehdä yli 3 päivän matkan ylängölle tai Skye-saarelle, mutta tämä teaser-kiertue oli mitä voimme sovittaa aikatauluun. Rory teki hienoa työtä antaessaan taustaa vierailemiemme paikkojen historiaan ja taustaan. Ensimmäisessä kiertueessaan useita kuukausia se ei näyttänyt, ja hän teki hienoa työtä. COVID-varotoimet: valmentaja oli pieni, mutta samoin ryhmän koko, joten jokainen ryhmä pystyi levittämään mukavasti ilman huolta. Meitä pyydettiin myös pysymään naamioituneina koko ajan valmentajalla.

Saapuessaan tapaamispaikkaan opas Rory oli niin ystävällinen ja sai meidät kaikki tuntemaan olonsa mukavaksi. Kaikkien lämpötilojen tarkistus saatiin päätökseen ennen bussille nousua, ja kaikille ilmoitettiin käytettävien naamioiden säännöt. Matka jokaiseen paikkaan sujui nopeasti ja Roryn kertomat tarinat olivat hauskoja. Matkaoppaamme Rory sopi kaikkeen ja ryhmä itse oli täsmällinen, mikä tarkoitti sitä, että pääsimme jokaiseen paikkaan ajoissa. Kokonaisuutena kiertue ei tuntunut kiireiseltä ja näkymät olivat houkuttelevia. Suosittelemme

Vietin ihanan päivän erittäin asiantuntevan oppaan kanssa. Hänellä oli paljon tarinoita kerrottavaa. Erittäin hyvä kuljettaja, joka tiesi hyvin reitin hyvät kohdat. Onneksi meillä oli myös mahtava aurinkoinen kevätpäivä. Yksi huoleni oli tilanne Covid-19: n kanssa, mutta tunsin oloni turvalliseksi koko päivän. Pikkubussin sisällä oli paljon tilaa sosiaaliselle etäisyydelle, ja kaikki muut ryhmässä olivat iloisia voidessaan käyttää kasvonaamiota. Suosittelen ehdottomasti kiertuetta

Todella onnistunut reissu! Nähtiin paljon, opas Barney oli huippu. Hän kertoi ajomatkojen aikana paljon mielenkiintoisia tarinoita Skotlannin historiasta. Pydähdyimme useissa hienoissa ja kuvauksellisissa paikoissa. Taukoja oli sopivasti ja ehdimme hyvin syödä Fort Augustuksessa. Suosittelen.

Opas Stephen oli hyvä ja hauska. Juttua riitti koko pitkän päivän ajan. Bussimatka oli pitkä ja mutkainen, Loch Ness risteily oli lisämaksullinen mutta kannatti käydä.