Suosittelemamme elämykset kaupungissa Glencoe

Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

1. Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

Tämä Edinburghista alkava päiväkierros esittelee sinulle ylämaiden nähtävyydet. Yritä myös bongata Loch Ness -järven hirviö. Kierros alkaa noudolla, jonka jälkeen voit rentoutua kuunnellen oppaan selostusta. Suuntaa ensin Kilmahogiin ja opi kuuluisista Ylämaan lehmistä (riippuu sesongista). Nauti myös kupillinen kahvia. Koe sitten tietä ylös noustessasi saavutettava Glencoe. Nappaa vaikuttavia valokuvia Ylämaista noin 10 minuutin tauon aikana. Lounastauon voit pitää Fort Williamissa. Opas voi suositella sinulle hyvän ruokapaikan alueelta. Voit myös tutustua alueella kilttien taustoihin. Seuraava etappi kierroksella on Loch Ness. Loch Ness -elämyksen voit räätälöidä mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti. Halutessasi voit hypätä veneen kannelle ja yrittää etsiä Nessie-hirviön. Käy myös Urquhartin linnassa. Mikäli haluat vain rentoutua, suuntaa satamaan ja siemaile kupillinen kahvia näkymiä ihaillen. Paluumatkalla voit nauttia välipalan ihastuttavassa Pitlochryn kylässä, jonka jälkeen palaat Edinburghiin.

Edinburghista: Glenfinnan, Fort William, & Glencoe päiväretki

2. Edinburghista: Glenfinnan, Fort William, & Glencoe päiväretki

Lähde päiväretkelle Skotlannin luonnonkauniille Ylämaille päiväretkellä Edinburghista. Vieraile Glenfinnanissa, Glencoessa ja Fort Williamissa ja ihaile Hollywood-elokuvien, kuten Harry Potter -sarjan, maisemia. Lähde Edinburghin vilkkailta kaduilta, kun matkustat bussilla Edinburghin ikonisimpien nähtävyyksien, kuten Edinburghin linnan, ohi matkallasi pois kaupungista. Ihaile maisemia matkalla pohjoiseen Skotlannin jylhiin ylänköihin ja pysähdy virvokkeille Callanderissa, joka on ylänköjen portti. Aja karujen maisemien halki Glencoeen, jossa kuvattiin James Bondin Skyfall-elokuva. Näe Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvan joidenkin kohtausten kulissit. Pysähdy täällä valokuviin ja tutustu Glencoen historiaan, mukaan lukien MacDonaldin klaanin verilöyly vuonna 1692. Matkusta tunnelmallisesta Glencoesta edelleen Loch Linnhen rantaa pitkin ylänkökaupunki Fort Williamiin, joka sijaitsee Britannian korkeimman vuoren Ben Nevisin juurella. Pysähdy täällä venyttelemään jalkojasi ja pitämään lounastauko. Jatka seuraavaksi upealle Glenfinnan Viaduktiin, joka toimi Harry Potter -sarjan Tylypahka Expressin maisemareittinä. Tutustu elokuvasta tuttuun Kolmivelhoturnauksen näyttämöön ja Tylypahkan alueelta löytyvään järveen. Vieraile Glenfinnanin muistomerkillä, joka symboloi yhtä Skotlannin historian tärkeimmistä tapahtumista, vuoden 1745 jakobiittikapinaa. Kun lähdet Glenfinnanista, rentoudu ja rentoudu matkallasi Edinburghiin ja pysähdy matkan varrella Pitlochryn pienessä kylässä nauttimassa virvokkeita.

Edinburgh: Glencoe, Ben Nevis, Loch Ness ja Ylämaat

3. Edinburgh: Glencoe, Ben Nevis, Loch Ness ja Ylämaat

Tämä elämys, joka alkaa Edinburghista, toteutetaan enintään 57-paikkaisen ilmastoidun luksusbussin avulla. Kuule Stirlingin linnan ohittaessasi tarinoita Robert the Brucesta sekä William Wallacesta sekä muista hahmoista oppaaltasi. Kierroksen ensimmäinen etappi on Callander, kylä, joka sijaitsee Trossachrin juurella. Suuntaa sitten halki Trossachin kansallispuiston ja Loch Lomondin. Skottiopas kertoo sinulle tarinoita Ylämaiden pahamaineisesta Rob Roy MacGregorista. Näe Glencoen laaksossa maisemia, joita on käytetty elokuvien, kuten Harry Potter ja Azkabanin vanki sekä James Bond Skyfall kuvauksissa. Opi myös vuoden 1692 MacDonald-klaanin verilöylystä. Suuntaa Ben Nevisiä kohti, joka sijaitsee Fort Williamissa. Kyseessä on yli 1300-metrinen vuori, joka on Britteinsaarten korkein kohta. Ihastu sitten Fort Augustuksen kylään Loch Nessin eteläisellä rannalla. Nauti lounas ja shoppaile tai käy kahviloissa. Tutustu Kaledonian kanaalin rantatörmään ja lähde halutessasi 60 minuutin risteilylle Loch Ness -järvelle. Risteilyllä voit yrittää bongata Loch Nessin hirviön, Nessien. Ihaile Spean-sillalla vaikuttavaa Commando-muistomerkkiä sekä näkymiä Nevis Rangelle. Tutustu Caingorms National Park -puiston upeaan Glen-monarkiaan. Suuntaa Grampian-vuoriston teille ja ajeleskele Loch Lagganin tuntumassa. Näe eteläisen ja pohjoisen Ylämään yhdistävä Pass of Drumochter -sola. Kahden jääkauden aikana muodostunut upea sola on ehdottomasti kokemisen arvoinen majesteettinen elämys. Kierroksen viimeinen etappi on viktoriaaniselta ajalta peräisin oleva Pitlohcryn kylä. Kierros päättyy noin klo 20.30 Edinburghin keskustaan.

Edinburghista: 3 päivän Isle of Skye ja The Highlands Tour

4. Edinburghista: 3 päivän Isle of Skye ja The Highlands Tour

Lähde 3 päivän opastetulle kiertueelle Skotlannin ylämailla ja vieraile kohokohdissa, kuten Loch Nessissä ja Isle of Skye. Opi tämän rehevän alueen historia oppaastasi ja vietä kaksi yötä Invernessissä. Päivä 1: Edinburghista lähdettäessä otamme ensimmäisen lyhyen ajomatkamme pohjoiseen ja pysähdymme salaperäisiin Kelpiesiin. Skotlannin suurin ulkoilmateos, joka kuvaa Skotlannin kansanperinteen myyttisiä olentoja ja josta kuljettajasi kertoo sinulle kaiken. Jatkamme sitten matkaamme ja ohitamme Stirlingin linnan. Inspiroidu William Wallacen ja Robert Brucen oppaasi tarinoista. Jatkamalla pohjoiseen, Loch Lomondiin ja Trossachsin kansallispuistoon, ihaile maisemia, kun oppaasi selittää Ylämaan merkittävää heimoklaanihistoriaa. Tutustu kauniiseen Glencoeen, Skotlannin kuuluisimpaan laaksoon, ja kuule sen traagisesta historiasta. Ihaile upeaa Glenfinnanin maasiltaa ja suuntaa sitten pohjoiseen ja saavu Loch Nessin etelärannalle saadaksesi kuvia surullisen kuuluisasta hirviö Nessiestä! Pysähdy ottamaan valokuvia Urquhartin linnasta ennen kuin saavut Invernessiin, Highlandsin pääkaupunkiin, jossa yövyt 2 yötä valitessasi paikallisen majatalon, hostellin tai hotellin. Päivä 2: Aamiaisen jälkeen lähde Invernessistä ja aja Kessockin sillan yli Black Isleen ja ihaile Achnasheenin ja Loch Carronin upeita maisemia. Saapuessasi Skyen saarelle, suuntaa pohjoiseen tutkiaksesi saaren kohokohtia, mukaan lukien; Cuillin-vuoret, Trotternishin niemimaa, Portree, Old Man Storr, Kilt Rock ja kuuluisa Quiraing. Myöhään iltapäivällä pysähdy ottamaan valokuvia Skotlannin kauneimmasta linnasta, "Eilean Donan Castlesta". Taustalla monet kuuluisat elokuvat, kuten Highlander ja Made of Honor, tämä linna on toinen ikoninen maamerkki, joka on ehdottomasti nähtävä! Seuraa luonnonkaunis ajomatka upean Glen Shielin läpi ja palaa Invernessiin viettämään viimeistä yötäsi. Vieraile illalla paikallisessa Highland Pubissa juomassa skotlantilaista viskiä tai olutta ja syömässä perinteistä skotlantilaista ruokaa samalla kun kuuntelet paikallisten muusikoiden esiintymistä. Päivä 3: Vieraile Cullodenin taistelukentällä, viimeisen Jacobite Risingin paikalla, sitten "Clava Cairnsissa", uskomattomissa 4000 vuotta vanhoissa pronssikautisissa seisovissa kivissä. Matkalla etelään, pysähdy Highland Folk Museumissa. Täällä voit kokea ylämaan elämää 1600-luvulla. Katso rakennuksia, vaatteita ja aseita ja kuinka ihmiset elivät 300 vuotta sitten. Aja sitten dramaattisen Cairngormin kansallispuiston läpi. Sinulla on mahdollisuus kokea skotlantilaisen viskin maistelua ennen kuin vierailet historiallisessa Dunkeldin kylässä mahtavan Tay-joen rannalla. Paluumatkasi Edinburghiin vie sinut kuuluisan Forth Bridgesin yli. Arvioitu saapumisaika takaisin Edinburghiin on noin klo 18.30.

Edinburghista: Loch Ness, Glencoe ja Ylämaat, päiväkierros

5. Edinburghista: Loch Ness, Glencoe ja Ylämaat, päiväkierros

Elämysrikas päiväsi alkaa noudolla Edinburghin keskustasta, josta suuntaat kohti Stirlingiä. Ihaile näkymiä linnalle ja Wallace Monumentille matkalla kohti Ylämaita. Käy Callanderissa ja nauti aamukahvi kuhisevassa kaupungissa, jota kutsutaan portiksi Ylämaille. Suuntaa seuraavaksi kohti Rannoch Mooria ja tummaa Pass of Glencoeta. Pysähdy lounaalla ja vietä vapaa-aikaa Fort Williamissa. Kulje sitten Caledonian Canalia pitkin Great Glenille ja Loch Nessille. Vietä vapaa-aikaa ja halutessasi osallistu Loch-risteilylle. Jos et halua risteillä, voit tutustua alueen viehättäviin baareihin tai ravintoloihin.  Loch Nessin jälkeen suuntaat kaakkoon, jossa voit ihailla upeaa Loch Laggania. Paluumatkalla nauti virvokkeita Pitlochryssä, joka on viehättävä viktoriaaninen lomakylä. Suuntaa sitten etelään kohti Fifeä. Ylitä Forth Bridge ennen paluuta Edinburghiin.

Glasgow: Loch Ness, Glencoe ja Highlands Tour: Loch Ness, Glencoe and Highlands Tour

6. Glasgow: Loch Ness, Glencoe ja Highlands Tour: Loch Ness, Glencoe and Highlands Tour

Lähdet Glasgow'sta ja matkustat kohti Highlandsia Loch Lomondin "bonnie, bonnie" -rantaa pitkin. Tämä on Skotlannin suurin järvi, ja se on saanut nimensä itärannalla sijaitsevasta Ben Lomond -vuoresta. Ylität Skotlannin halki kulkevan muinaisen luonnonmurtumalinjan ja suuntaat majesteettisille Ylämaille, joissa maisemat muuttuvat dramaattisesti. Alankojen tasaiset tasangot muuttuvat hohtaviksi järviksi, jylhiksi vuoriksi ja metsäisiksi lakeuksiksi. Houkuttelevan kauneuden vuoksi on helppo unohtaa, että tämä oli aikoinaan kiivaasti alueellisten Highland-klaanien taistelukenttä. Matkustat pohjoiseen Breadalbanen (joka tarkoittaa Skotlannin ylänköä) kautta ja nouset kohti Rannoch Mooria. Tämä 1000 jalan korkeuteen ulottuva tasanko on kanervien, turvesoiden ja kymmenien lokkien peitossa. Tulet ihastumaan siihen, miten se erottuu Buachaille Etive Morin (joka tarkoittaa "Etiven suurta paimenta") upeista vuoristomaisemista. Sitten suuntaat alas Skotlannin kuuluisimpaan laaksoon, Glencoeen, jossa kauniit kallioseinämät ja jyrkät rinteet lumoavat sinut. Glencoen jälkeen saavut syvään jäätikkölaaksoon, joka tunnetaan nimellä Great Glen. Fort Williamin kaupungin läpi kuljetaan Britannian korkeimman vuoren, Ben Nevisin, alta ennen kuin saavut Fort Augustukseen Loch Nessin rannalle. Fort Augustusissa on Caledonian Canal -kanava, joka on loistava paikka rentoutua ja katsella laivoja. Pysähdyt täällä tunnin ajan, jotta sinulla on aikaa lounaalle. Lounaan jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua viiden tähden Cruise Loch Ness -veneristeilylle Fort Augustusista*. Vesille nouseminen on paras tilaisuus nähdä hirviö ja ihailla tämän salaperäisen järven kauneutta. Jätät luonnonkauniin kylän ja aloitat matkasi takaisin kohti Glagsow'ta, mutta ei hätää, matkan varrella on monia ihania pysähdyspaikkoja valokuvia ja näkymiä varten, kuten Pitlochryn viehättävä kaupunki. Jatkat etelään Perthshiren metsien halki ennen kuin saavut lopulta Glasgow'hun illalla. *Loch Nessin veneristeily on säästä riippuvainen, ja se voidaan peruuttaa ilman ennakkoilmoitusta. *Tämä kiertomatka on muuttunut hieman aiemmista vuosista, emme enää kulje Loch Nessin pituutta tai käy Invernessissä.

Loch Ness, Glencoe & Skotlannin ylängöt, Edinburghista

7. Loch Ness, Glencoe & Skotlannin ylängöt, Edinburghista

Uppoudu Skotlannin historiaan tällä päiväretkellä, joka vie sinut kaikkiin Skotlannin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Vieraile muun muassa Highlandsissa, Cairngormsin kansallispuistossa ja Loch Nessissä. Päiväsi alkaa Edinburghin Royal Mile -kadulta, josta linja-auto noutaa sinut seikkailupäivääsi varten. Kun suuntaat kohti Highlandsia, näet upeat Forth Bridges -sillat. Voit kokeilla herkullista kotileivontaa, kun pysähdyt Pitlochryn kauniissa Highlandin kaupungissa. Sieltä jatkat matkaa Cairngormsin kansallispuiston läpi, jossa voit nauttia upeista maisemista keskellä kansallispuiston ainutlaatuista erämaata. Pidä tauko Loch Nessissä, joka on kuuluisa kaikkialla maailmassa kauneudestaan ja salaperäisyydestään. Täällä sinulla on mahdollisuus osallistua hirviönetsintäristeilylle, vierailla Urquhartin linnassa ja etsiä kuuluisaa hirviötä itse. Vieraile seuraavaksi Glen Coessa, joka on historiallisesti täynnä oleva, mietiskelevän kaunis paikka. Kun seisot laakson suulla, tunnet menneisyyden heräävän henkiin, kun oppaasi kertoo sinulle klaanin hirvittävästä verilöylystä. Kotimatkalla ohitat kauniin Stirlingin kaupungin, jossa näet sen upean linnan kaukaa ja saat lisätietoja William Wallacen urotöistä, jotka dramatisoitiin elokuvassa Braveheart.

Edinburgh: Loch Ness & Skotlannin ylängöt -kierros lounaalla.

8. Edinburgh: Loch Ness & Skotlannin ylängöt -kierros lounaalla.

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Loch Nessiin Edinburghista ja kiertele Skotlannin ylängöillä. Näe Ison-Britannian korkein vuori Ben Nevis, pidä silmällä Nessietä laivaristeilyllä ja nauti piknik-lounas. Suunnista Edinburghista pohjoiseen ja ohita Stirlingin linnan mahtavat vallivallien ohi. Kierrä Trossachsin Rob Roy -maata ja ylitä Rannoch Moorin erämaat ennen kuin pysähdyt dramaattisessa Glen Coessa, jossa tapahtui vuonna 1692 surullisenkuuluisa verilöyly. Matkasi vie sinut Fort Williamin läpi. Ohitat Ben Nevisin, Britannian korkeimman vuoren, ennen kuin saavut Great Gleniin. Saavu Loch Nessin rannalla sijaitsevaan Fort Augustusin kauniiseen Highland-kylään ja nauti ihanasta piknikistä, jossa on tuoreita voileipiä, pikkuleipiä ja sipsejä. Jos haluat jotain runsaampaa, oppaasi suosittelee mielellään joitakin hyviä paikallisia kahviloita. Voit tehdä valinnaisen veneristeilyn Loch Nessillä, lähteä maisemaretkelle tai vain rentoutua Caledonian kanavan varrella. Jos päätät purjehtia Loch Nessin vesillä, se on todella unohtumaton kokemus. Veneesi on varustettu uusimmalla hi-tech-väri-, kaikuluotain- ja vedenalaisella kuvantamisjärjestelmällä, joka antaa sinulle kiehtovan näkymän vedenalaiseen maastoon ja elämään. Saatat jopa nähdä Nessien! Voit myös rentoutua kahvin tai oluen äärellä laivan baarissa. Kun olet nähnyt Skotlannin ylängön parhaat puolet, on aika palata Edinburghiin hohtavan Loch Lagganin ja villin ja yksinäisen Drumochter Passin kautta. Siirry etelään ja saavu Perthshireen, metsien, jokien ja vuorten maahan. Näe upea Forth Bridge ennen kuin saavut takaisin Edinburghiin noin kello 20.00.

Glasgow: Oban, Glencoe, Ylämaiden järvet & linnat -kierros

9. Glasgow: Oban, Glencoe, Ylämaiden järvet & linnat -kierros

Glasgow'sta lähdetään luoteeseen Loch Lomondin rannikkoa pitkin. Täällä ylität Highland Boundary Fault Line -rajalinjan, jossa maisema muuttuu nopeasti ja dramaattisesti - tasaiset, hedelmälliset Lowlandsin tasangot vaihtuvat hohtaviin järviin, jylhiin vuorenhuippuihin ja metsäisiin lakeuksiin. On helppo unohtaa, että tätä aluetta pidettiin aikoinaan vaarallisena rajaseutuna, josta taistelivat raivokkaat Highlandin klaanit, kuten MacGregorit, jotka teki tunnetuksi Highlandin kansansankari Rob Roy MacGregor. Sen jälkeen ajetaan rauhallisesti "Rest and Be Thankful" -vuoristosolan yli. Se sai nimensä vuonna 1753 väsyneiltä sotilailta, jotka olivat juuri saaneet valmiiksi vanhan sotilastien rakentamisen Glen Croen läpi (ei pidä sekoittaa Glencoen, jossa vierailet myöhemmin päivällä). Täältä matka jatkuu jyrkkärinteisten vuorten, Arrochar Alpsin, halki Loch Fynen rannalla sijaitsevaan Inverarayn viehättävään satamakaupunkiin, jossa asuu Campbellin klaanin päämies, Argyllin herttua. Kaupunki on klassinen 1700-luvun suunnitelmallinen kylä suorine leveine katuineen ja arvokkaine georgiaanisine taloineen, jotka on suunnitellut Robert Adam, joka on kuuluisa Edinburghin New Townin arkkitehtuuristaan. Täältä ajetaan Skotlannin pisimmän järven, Loch Awen, rantaa pitkin, jossa pysähdytään ottamaan valokuvia Kilchurnin linnasta, joka on Loch Awen keskellä sijaitseva upea raunio ja Breadalbanen Campbellsin entinen koti. Jatkat sitten Obanin satamakaupunkiin, joka on portti saarille, ja nautit lounaan valintasi mukaan. Lounaan jälkeen matka jatkuu länsirannikkoa pitkin pohjoiseen Appinin ympäri, ohi linnoitus Stalkerin linnoituksen ja Skotlannin kuuluisimpaan laaksoon, Glencoen. Glencoe on häikäisevän kaunis dramaattisine kallioseinämineen ja jyrkkine rinteineen, ja se on pahamaineinen Glencoen verilöylyn tapahtumapaikkana vuonna 1692. Kuningas Williamin käskystä skotlantilaiset sotilaat teurastivat kapteeni Robert Campbellin johdolla 38 Macdonald-klaanin miestä, naista ja lasta. Tämä oli erityisen järkyttävää, sillä sotilaat olivat asuneet Glencoen asukkaiden kanssa kaksi viikkoa ja tappoivat heidät heidän omissa kodeissaan. Ketään ei koskaan rangaistu tästä rikoksesta, sillä kuningas itse oli allekirjoittanut käskyn, mutta Highlands ei enää koskaan olisi entisensä. Etelään päin matkatessasi ohitat Buachaille Etive Morin majesteettisen huipun (joka tarkoittaa Etiven suurta paimenta) ja laskeudut kohti Rannoch Moorin villiä erämaata. Yli 1 000 jalan korkeudessa sijaitseva, kanervien ja turvesoiden peittämä ja kymmenien lokkien täyttämä maisema on ainutlaatuinen. Täältä jatkat matkaasi Glen Fallochin läpi ja ajat sitten etelään kohti Loch Lomondia. Tämä on Skotlannin suurin järvi, ja se on saanut nimensä itärannalla sijaitsevasta Ben Lomond -vuoresta. Täältä palaat takaisin Glasgow'hun.

Edinburghista: Skyen saari, Highlands & Loch Ness

10. Edinburghista: Skyen saari, Highlands & Loch Ness

Aloita 3 päivän opastettu matka Skotlannin ylämaille Edinburghista. Katso Glencoen laakso ja Eilean Donan -linna. Ihaile Skyen saaren kumpuilevia laitumia ja vieraile Loch Ness -järvellä. Päivä 1 Edinburghista suuntaat länteen, jossa ensimmäinen pysähdyspaikkasi on viehättävässä Lussin suojelukylässä Loch Lomondin "Bonny, Bonny" -rannalla. Matkalla pohjoiseen Tyndrumin kautta ohitat tunnelmallisen Rannoch Moorin, ennen kuin nautit ajasta kävellä ja ihailla dramaattista Glencoen laaksoa, jossa vuonna 1692 tapahtui MacDonald-klaanin verilöyly. Lounaan jälkeen Fort Williamin alueella kiertueesi pysähtyy valokuviin Ison-Britannian korkeimmalla vuorella, Ben Nevisillä, ja pysähdy sitten ihailemaan Glen Garrya ja upeaa Five Sisters of Kintailin vuoristoa. Ensimmäinen päiväsi päättyy viehättävään Portreen kylään Skyen saarella. Päivä 2 Aamiaisen jälkeen lähdet Portreesta koko päivän kiertueelle - vaihtoehtoja ovat Dunveganin linna, matka Uigiin ja vierailu Flora MacDonaldin haudalle ja ainutlaatuisiin mustiin taloihin, Skotlannin ylämaan muinaisiin asuntoihin. Muita vaihtoehtoja ovat Duntulumin linnan katselu, henkeäsalpaavien näkymien nauttiminen Kilt Rockille tai ehkäpä virkistävä kävelymatka Lealtin putouksilla. Päivä päättyy mahdollisuuteen ihailla Storrin vanhaa miestä ennen paluuta Portreeen. Päivä 3 Aloitat viimeisen päivän kiertueellasi paljon ihaillun Eilean Donanin linnan kautta, joka on elokuvan "Highlander" taustana. (sisätila suljettu talvella) siirry sitten kauniiseen Fort Augustuksen kylään lochside-kylään lounaalle ja näkymälle Loch Nessiin. Kiertue jatkuu etelään Lagganin ja Grampian vuorten yli viimeisellä pysähdyksellä virvokkeita varten viktoriaanisessa Pitlochryn lomakylässä ennen paluuta Edinburghiin, jossa kiertue päättyy.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Glencoe

Kaikki aktiviteetit

71 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Glencoe: Koe enemmän

Näytä kaikki

Glencoe: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Glencoe?

Glencoe: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Glencoe? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Glencoe : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 13 757 arvosteluun

Meillä oli upea päivä Glenfinnanin, Fort Williamin ja Glencoe Day -kiertueellamme. Varhainen aloitus ja pitkä päivä olivat sen arvoisia upeiden näkymien vuoksi. Matkaoppaamme ja kuljettajamme Brian oli hauskaa ja erittäin perehtynyt Skotlannin historiaan ja paikoista, joissa vierailimme ja kuljemme matkan varrella. Siellä myös muutama isävitsaus pitääksemme meidät viihdyttävinä! Suositellaan perusteellisesti!

Kuinka nautimme päiväretkestämme opas Kennyn kanssa. Kävimme onnekkaita sään kanssa ja saimme nähdä paljon kaunista. Mene kotiin upeiden kuvien kanssa. Kaikki oli siististi järjestetty ja Kenny tiesi paljon kerrottavaa, hänellä oli huumoria ja hän oli mukana. Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta. Päivä meni aivan liian nopeasti. Kiitos Kenny!

In all honesty, our tourguide Paul H. made the tour unforgettable. The way he told the stories and history was incredible. I highly recommend this tour to anyone who wants to see the Highland and learn more about Scotland's history

The trip was amazing and it was nice to hear all kind of Scottish history and myths. David was a lovely and funny guide. I loved his accent! Adam was a nice and kind driver. The hole day was a success.

The tour was great, our tour guide George kept us entertained the whole time telling us about Scotland and its history.