Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Gozo

Maltan maaseudun sisarsaari, jossa on megaliittisia temppeleitä, vaellusreittejä ja myyttinen Calypson luola.

Parhaat aktiviteetit

Gozo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Gozo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Gozo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 112 arvosteluun

Se on kiertue, jota suosittelen lämpimästi, se alkaa ajoissa klo 10 ja kaikkia ajoituksia kunnioitetaan, siniselle laguunille saapuessasi voit myös mennä alas saarelle siltaa pitkin ja kävellä rannalle, jossa voit uida jos haluat ei osaa uida sukeltamalla veneestä. Suosittelen ostamaan gozo-kiertueen bussilla 5 eurolla, koska se on mukava ja pääset kiertämään ilman liiallista vaivaa korkeissa lämpötiloissa. Erinomainen vastine rahalle

Hyvin järjestetty opastettu kierros, jossa on vapaus nauttia Cominon ja Gozon saarten vierailuista. Teimme bussikierroksen Gozoon ja vierailimme Victoriassa ja rannikolla, se oli mukavaa, mutta ehkä hieman liian lyhyt. Suosittelen kiertuetta kaikille, joilla on rajallinen aika Maltalla ja jotka haluaisivat nähdä mahdollisimman paljon.

Kaikki sujui alusta alkaen hyvin, noutettiin melkein ajoissa, oppaamme oli uskomaton, niin ystävällinen ja selitti paljon Gozosta. Mikä on ihana saari, kävimme Citadelissa, aivan mahtava, kiipeämisen arvoinen. Lounas oli ok. Nautimme todella kävelystä vanhan kaupungin läpi saadaksemme bussimme, nautimme päivästämme perusteellisesti.

Todella hyvä - todella suosittelen. He tarjoavat bussimatkan lisämaksusta ja pikavenematkan, jos haluat. Olin epävarma, mille risteilylle mennä, mutta oli todella iloinen, että päädyimme tämän yrityksen kanssa. Kiva liuku ja energiaa myös veneessä. Hyvää musiikkia matkoilla. Ainoa asia on, että wc:t ovat vähän likaisia.

Hyvää vastinetta rahalle, pystyimme näkemään Cominon ja Gozon saaren päivässä ja meillä oli runsaasti aikaa uida ja tutkia. Laivalla on ostettavaa ruokaa ja juomaa, ananaksessa juomat 10€. Nautin risteilystä, varaan ehdottomasti uudelleen, kun tulen takaisin.