Suosittelemamme elämykset kaupungissa Granada

Granada: Alhambra, Generalife & Albaicín, pienryhmä, pika

1. Granada: Alhambra, Generalife & Albaicín, pienryhmä, pika

Alhambra on Espanjan islamilaisen ajan merkittävin ja kiehtovin monumentti sekä yksi maan eniten vierailluista nähtävyyksistä. Alhambra on täynnä Nazari-dynastian perintöä, johon tutustut tutkiessasi Alcazabaa, Comaresin palatsia ja Generalifen puutarhaa. Tartu mahdollisuuteen vierailla Alhambran palatseissa virallisen oppaan johdolla, joka kertoo sinulle kaikki kohteen salaisuudet, tarinat, legendat ja taiteelliset yksityiskohdat kolmen tunnin kierroksella. Ihaile Nasridin palatsien vaikuttavaa maurilaista arkkitehtuuria ja opi, miten sulttaanit elivät valtansa huippukautena. Vältä jonottaminen pikasisäänpääsylipulla ja nauti kierroksestasi tässä henkeäsalpaavassa kohteessa.

Alhambra ja Nasridin palatsi: Lippu ja ääniopas

2. Alhambra ja Nasridin palatsi: Lippu ja ääniopas

Nauti itsepalvelu-kierroksen joustavuudesta ja vapaudesta. GPS:n avulla toimiva audio-opas johdattaa sinua Granadassa. Kun olet noutanut henkilökohtaisen turistinavigaattorin ja sisäänpääsyaikasi Alhambran palatsiin, ohita jono ja näe yksityiskohtaista islamilaista taidetta sekä arkkitehtuuria, kuten Alcazaban linnoitukset. Äänioppaasi tarjoaa yksityiskohtaista tietoa Alhambrasta sekä Generalifestä kävellessäsi. Kun olet vieraillut Alhambrassa ja ennen audio-oppaan palauttamista voit tutustua kaupungin parhaisiin kulttuuripaloihin, tapasbaareihin, monumentteihin ja museoihin. Käy näyttelyissä ja etsi ravintoloita hinnan ja ruokalajien mukaan. Seuraa GPS-navigaattorisi ohjeita ja rentoudu illalla hieronnan parissa, pidä hauskaa ystäviesi kanssa loistavassa ravintolassa, pelaa golfia tai vieraile huvipuistossa.  

Granadasta: Kierros Alhambraan, Nasridin palatsi & puutarhat

3. Granadasta: Kierros Alhambraan, Nasridin palatsi & puutarhat

Tämä elämys sisältää ohita jono -pääsyn Alhambraan, Alcazabaan, Generalifen puutarhaan sekä Nasridin palatsiin. Opas kertoo sinulle kaiken Granadan kulttuurin ja historian taustoista. Elämys alkaa Alhambrasta, jossa tapaat oppaasi ja lähdet tutustumaan Granadaan kävellen. Ensimmäinen etappi on Alhambra, jossa voit oppia maurilaisesta arkkitehtuurista.  UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluva kohde toimi ennen Nasridin ajan emiirien valtaistuinpaikkaa linnoituksena. Seuraavaksi siirry Alcazaban linnoitukseen. Alcazaba kuuluu Alhambran vanhimpien kohteiden joukkoon. Koe muun muassa Torres Bermajas -tornit.  Koe koko Alcazabin tunnelma. Kiipeä kalliolle nappaamaan upeita kuvia Albaicin kaupunginosasta. Suuntaa sitten kohti Nasridin palatseja Näeupeat mauripihat, kuninkaalliset asunnot sekä vastaanottosalit, jotka ovat Alhambran keskellä.  Vaikuttavat laatat, upeat puukatot ja historia ovat vain joitain esimerkkejä asioista, joista opas sinulle alueella käyskennellessäsi kertoo.  Kierros huipentuu Generalifen puutarhaan. Aiemmin puutarhat toimivat Granadan kuninkaallisten rentoutumispaikkana ja pakokohteena poliittisesta maailmasta. Puutarhat tarjoavat upeat puutteet rentoutumiselle. Tutustu muun muassa pihoihin, koristeisiin, arkkitehtonisiin kohteisiin, suihkulähteisiin ja puutarhoihin.

Granada: Alhambran & Generalifen ohita jonot -kierros

4. Granada: Alhambran & Generalifen ohita jonot -kierros

Jokaisen Granadaan matkustavan tulisi vierailla Alhambran palatsilla, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listaan. Palatsi on todellinen mestariteos, jonka huoneissa voit nähdä islamilaista arkkitehtuuria ja tutustua sen merkittävään historiaan. Muuta vierailusi erityislaatuiseksi tiedon ja historian täyteiseksi elämykseksi. Tämän kolmen tunnin Alhambra-kierroksen aikana sinulla on käytössäsi yksi virallisista turistioppaista. Nämä Granadan historian asiantuntijat näyttävät sinulle "Punaisena linnoituksena" tunnetun rakennuksen kaikki salat. He vastaavat myös kaikkiin tähän spektaakkelimaiseen monumenttiin liittyviin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla. Pääset tutustumaan Alcazaban linnoitukseen, entiseen sotilasalueeseen, joka on Alhambran vanhin alue. Vierailet myös Nasridin palatseissa, kuten Mexuarin, Comaresin ja Leonesin palatseissa. Lopuksi pääset tutustumaan Generalifeen, joka on sulttaanin kesäpalatsi Alhambran länsipuolella. Sitä ympäröivät laajat puutarhat, joissa voit ihailla erilaisia kasvilajeja ja kaunista islamilaista maisemointia.

Granada: Alhambra ja Nasridin palatsit, pikalippu

5. Granada: Alhambra ja Nasridin palatsit, pikalippu

'Päivän pääsylipulla voit tutustua Alhambraan, Generalifeen ja Nasridin palatseihin. Tutustu Nasridin palatsialueeseen, Granadan kuninkaiden asuinpaikkaan. Näe Alcazaba, Generalifen ja Kaarle V:n palatsit sekä moskeijan kylpylät, ja kiertele ympäröivissä puutarhoissa ihastelemassa paikan kauneutta. Hämmästele Alhambran linnoituksen ja palatsien ainutlaatuista arkkitehtuuria. Alhambra oli aikoinaan palatsi ja linnoitus. Alunperin 899 jaa. rakennettu kompleksi oli maurilaiskuninkaiden ja -sulttaanien koti, joiden suojissa asui myös hallituksen virkakunta, hovin palvelijoita ja vartijoita.

Granadan Alhambra: Kattava opastettu kierros vaihtoehdoilla

6. Granadan Alhambra: Kattava opastettu kierros vaihtoehdoilla

Mikään matka Granadaan ei ole täydellinen ilman vierailua sen ainoassa islamilaiselta ajalta säilyneessä linnoituksessa. Käy tutustumassa mahtavaan rakennukseen kokeneen oppaan kanssa. Tulet rakastumaan tähän monumentaaliseen rakennuskompleksiin: näe itse linnoitus (Alcazaba), Nasridin palatsit (valinnainen), Generalifen puutarhat ja palatsi sekä paljon muita kauniita paikkoja kompleksin ympäristössä.   Käy sisällä upeassa palatsissa, jossa on edelleen elossa Nasridien muslimidynastian henki. Oppaasi selostaa paikan alkuperästä ja kehityksestä. Kyseessä on yksi maailman suosituimmista nähtävyyksistä, joka on pullollaan andalusialaista taidetta ja kulttuuria.   Mikäli vaihtoehto valitaa, lippuusi sisältyy pääsy kaikkiin kohteisiin, mukaan lukien Nasridin palatseihin. Lisäksi voit valita vaihtoehdon kuljetuksilla vähentääksesi stressiäsi ja saaden kaiken irti vierailustasi tässä ainutlaatuisessa ja näyttävässä kohteessa.

Sacromonte: Liput Cuevas Los Tarantos -flamenco-esitykseen

7. Sacromonte: Liput Cuevas Los Tarantos -flamenco-esitykseen

Uppoudu Granadan andalusialaiseen flamencokulttuuriin aidossa mustalaisten luolakodissa. Nauti 75 minuutin ajan tanssijoiden ja muusikoiden esityksestä yhdessä Sacromonten luolakodeista, kalkkikivistä rakennetussa asumuksessa, joka on ollut asuttu 1400-luvulta lähtien.  Cuevas Los Tarantos perustettiin vuonna 1972, ja se on tarjonnut paikallisille ja vierailijoille upeita flamencoesityksiä aina siitä alkaen. Koe Espanjan sielua sykähdyttävän lahjan musiikin maailmalle alueella, jota flamenco kutsuu kodikseen. Zambra on joka päivä Cuevas Los Tarantosissa järjestettävä iltanäytös, jossa esiintyy suuri joukko taiteilijoita, kuten Granadan flamencomaailman tunnettuja henkilöitä. Tämä lippu sisältää yhden ilmaisen juoman, ja jos haluat parantaa kokemustasi, voit tilata lisää juomia baarista tai syödä perinteistä espanjalaista ruokaa samalla, kun nautit flamencon loistosta.

Granada: Flamenco-esitys La Alboreássa.

8. Granada: Flamenco-esitys La Alboreássa.

Nauti maagisesta tunnin flamenco-esityksestä, joka sopii koko perheelle ja joka esitetään Granadan keskustassa. Kierrokseen kuuluu istumapaikka ja saatavilla on laaja valikoima paikallisia viinejä (ostettavissa). Tunne intohimo, joka värähtelee tanssijoiden vartaloiden liikkeestä, ja valmistaudu viettämään täydellinen kulttuuri-ilta, kun näet henkilökohtaisesti ammattimaisen flamencoesityksen, perinteen, jonka suosio alkoi kasvaa 1700-luvulla.

Granada: Alhambra: Täysi Alhambran opastettu kierros etuoikeutetulla sisäänpääsyllä.

9. Granada: Alhambra: Täysi Alhambran opastettu kierros etuoikeutetulla sisäänpääsyllä.

Nyt maailmanperintökohde Alhambra oli aikoinaan Nasridien kuninkaiden tunnus ja ylpeys, viimeinen linnake katolisten kuninkaiden valloituksessa. Nasridien palatsit, Alcazaba, Generalife ja monet muut kohteet muodostavat tämän uskomattoman monumentin: Alhambran, Granadan jalokiven. Tutustu Alhambraan kokonaisuudessaan, kuten se ansaitsee, virallisen akkreditoidun oppaan kanssa, joka tarjoaa upean 3 tunnin kierroksen. Alhambran historiaan ja arkkitehtuuriin perehtyneen asiantuntijaoppaan johdolla voit nauttia ja ymmärtää Nasridien kuninkaiden ja yhteiskunnan elämäntyyliä, kulttuuria ja perinteitä 1300-luvulta 1500-luvulle. Sen lisäksi, että opit kunkin palatsin, alkovin, puutarhojen, tornien ja yllättävien nurkkien toiminnasta, opit myös lukemattomia legendoja ja tarinoita rakkaudesta, uskottomuudesta ja tragediasta, joita tässä linnoituksessa tapahtui.

Granada: Hammam Al Ándalus ja hieronta

10. Granada: Hammam Al Ándalus ja hieronta

Nauti rentouttavasta arabialaisesta perinteestä Granadan Hammam Al Ándalusissa ja koe virkistävä tunne aidoista kuumista, kylmistä ja lämpimistä höyryhuoneista, joita ruokkivat lämpövedet. Kylpeminen voidaan vuorottaa rentoutumisjaksojen kanssa rentoutumishuoneessa, jossa voit siemailla minttuteetä ja rentoutua rauhoittavan andalusialaisen musiikin parissa. Hammam Al Ándalus sijaitsee Alhambran juurella muinaisen moskeijan takana, joka tunnetaan nykyään nimellä Santa Anan kirkko, ja se on omistettu stressittömille kokemuksille. Liiku vapaasti kuuman, lämpimän ja kylmän kylvyn välillä luoden uudelleen andalusialaisen hamamin alkuperäisen rytmin. Tee kaikkea höyrysaunassa, johon voit palata niin usein kuin haluat uinnin välissä, ja rentoutua lepohuoneessa.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Granada
Koe Alhambran historia ja sen menneet sekä nykyiset kulttuuriperinteet.

Parhaat aktiviteetit

Granada: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

291 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 19

Immersiivisiä elämyksiä

Granada: Koe enemmän

Näytä kaikki

Granada: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Granada parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Granada?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Granada ovat

Sevilla

Granada: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Granada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Granada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 61 050 arvosteluun

Der var intet at sætte en finger på ved denne tur. Nouto kaikista hotelleista erittäin hurtigt, og på ingen tid var vi på vej mod første stop, Granada. Guiden var virkelig god til at informere og fortælle om småt og stort under rejsen. Vi havde 3,5 time i Granada, så masser tid til både at se byen, og spise og slappe af. Derefter kørte vi videre til Al-Hambra - sikke en oplevelse!!! Klart er besøg værd. Indeholder en spændende historie og området er virkelig betagende. Vi fik en 2,5 time guidet tur rundt i hele området, og guiden her var også i topklasse ! Til all all andre rejsende: husk pas, og masser af vand!!! Der var 37 grader da vi har der, så vand kunne man ikke få nok af, dog var der rig mulighed for skygge, så vi klarede den.

Carlos (oppaamme) teki siitä fantastisen päivän. Säännölliset pysähdykset, joissa saimme hyvän selityksen siitä, mitä siellä oli nähdä. Hän järjesti kaiken täydellisesti, niin että bussiyhteys vuoren huipulle oli hoidettu. Kävelyllä ryhmän kanssa ja päätteeksi yhdessä nautittiin pullosta punaviiniä. Oli mukava ateria yhdessä ja takaisin Granadaan. Hienoa, Carlos!

Lippujonojen ohittaminen portilla tapahtui helposti. Puistossa kävely oli hyvin ohjattua opastein. Naredin palatsiin pitkä jono. Sisälle pääsi minuutilleen varattuun aikaan. Opastekylttien luota pitkä matka, joten kannattaa varata aikaa ainakin puoli tuntia kävelyyn. Naredin palatsiin opas antaisi enemmän sisältöä.

Retki oli hyvin järjestetty. Opas muistutti moneen kertaan tärkeistä asioista. Aikataulu piti paikkansa.

Really beautiful place with historical buildings and amazing gardens. Panoramical view to the city.