Granada

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Granada

Granadan seitsemän parasta nähtävyyttä

Granada on upea kaupunki, joka sijaitsee Sierra Nevada -vuoriston juurella. Tässä vinkkejä mitä kaupungissa kannattaa tehdä, nähdä ja kokea.

 • Alhambra

  1. Alhambra

  Alhambran palatsi ja linnoitus kuuluvat ehdottomasti Granadan upeimpien nähtävyyksien joukkoon. Alueelta löytyy lukuisia historiallisesti merkittäviä ja upeita nähtävyyksiä.

 • Generalife

  2. Generalife

  Palacio de Generalifea ympäröivät tekevät sen tästä alueesta yhden kaupungin parhaimmista nähtävyyksistä. Käy kierroksella, jos haluat tutustua alueeseen läpikotaisin.

 • Albaicin

  3. Albaicin

  Albaicin on maailmanperintökohde, jonka keskiaikaisilla kaduilla riittää nähtävää ja koettavaa.

 • Granadan katedraali

  4. Granadan katedraali

  Inkarnaation katedraalina tunnetun Granadan katedraalin arkkitehtuuri ällistyttää sekä rakennuksen ulko- että sisäpuolella.

 • Kaarle V:n palatsi

  5. Kaarle V:n palatsi

  Tämä renessanssiajan palatsi oli aikanaan sen mukaan nimetyn roomalaiskeisarin palatsi. Palatsin vaikuttavalla patiolla vieraileminen kuuluu jokaisen Granadaan matkaavan matkasuunnitelmaan.

 • Mirador de San Nicolas

  6. Mirador de San Nicolas

  Tämä paikka tarjoaa upeat nähtävyydet Alhambralle ja Sierra Nevadalle. Suositulla nähtävyydellä on upea tunnelma etenkin auringonlaskun aikaan.

 • Parque Federico García Lorca

  7. Parque Federico García Lorca

  Tämä upea puisto tarjoaa upeat puitteet nähtävyyskierroksen jälkeen rentoutumiselle. Espanjalaisen runoilija Federico García Lorcan mukaan nimetty alue on esimerkillinen kaupunkipuisto.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka monta päivää Granadassa kannattaa viettää?

  Kaupungissa on niin paljon nähtävää, että siellä kannattaa kannattaa viipyä ainakin kahden yön ajan. Neljän päivän ja kolmen yön matkalla ehdit nähdä kaikki merkittävimmät nähtävyydet ilman, että hengästyt!

 • Varaa liput Alhambraan etukäteen

  Alhambra-liput kannattaa varata etukäteen, sillä paikkoja on rajoituetusti ja ne myydään loppuun kaikkina vuodenaikoina!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Keväällä ja syksyllä lämpötila kaupungissa on miellyttävän lämmin.

Granada: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Granada? Clique aqui para uma lista completa.

Granada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 50 724 arvosteluun

The bus, the guide, timing and visit in Alhambra was good, no plaining. The worst thing was the guide in Alhamra. She spoke too quickly and unclearly and also the system was bad. The noise and other peoples talking disturbed hearing. I hope, that You improve this part of the trip. Our guide Paco (? ) spoke very good english and very clearly and he said very clearly the meeting times. (and almost every time the same spanish ladys were late!!) Maybe some more time inside and less in the garden.

Our guide Carmen was a real professional. She told about Alhambra from different perspectives in very good english. At The same time she kept the group together as she would have had a personal contact to everyone. Our Day at Alhambra was really succesful.

Kolmen tunnin kierroksen opas oli erinomainen

Kolme tuntia tuntuu pitkältä kierrokselta, toisaalta ei kierrosta varmaan pysty tekemään paljonkaan nopeammin - ehkä 2-2,5 h. Kansainvälisessä ryhmässä opas puhui hyvää englantia ja asiantuntevasti. Korvanappi laitteisto toimi moitteettomasti.

Ainutlaatuinen kohde, jonka tarina avautui loistavan oppaan johdolla.

Täydet 10 pistettä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen opas, Isabel. Sopivan kokoinen (25 hlöä) ryhmä. 2,5h on riittävän pitkä ja perusteellinen kierros. Riittävästi myös omaa aikaa tutustua kohteeseen pienillä tauoilla.

Käynti oli ihastuttava ja valaiseva. Palatsi ja ympäröivät puutarhat olivat henkeäsalpaavan kauniit. Sain paljon tietoa palatsin ja ympäröivän alueen historiasta ja kulttuurista. Opas oli erinomainen.