Granada
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Granada

Granada: Kaikki retket ja aktiviteetit

Granada: huippunähtävyydet

Granadan seitsemän parasta nähtävyyttä

Granada on upea kaupunki, joka sijaitsee Sierra Nevada -vuoriston juurella. Tässä vinkkejä mitä kaupungissa kannattaa tehdä, nähdä ja kokea.

Alhambra

Alhambra

Alhambran palatsi ja linnoitus kuuluvat ehdottomasti Granadan upeimpien nähtävyyksien joukkoon. Alueelta löytyy lukuisia historiallisesti merkittäviä ja upeita nähtävyyksiä.

Generalife

Generalife

Palacio de Generalifea ympäröivät tekevät sen tästä alueesta yhden kaupungin parhaimmista nähtävyyksistä. Käy kierroksella, jos haluat tutustua alueeseen läpikotaisin.

Albaicin

Albaicin

Albaicin on maailmanperintökohde, jonka keskiaikaisilla kaduilla riittää nähtävää ja koettavaa.

Granadan katedraali

Granadan katedraali

Inkarnaation katedraalina tunnetun Granadan katedraalin arkkitehtuuri ällistyttää sekä rakennuksen ulko- että sisäpuolella.

Kaarle V:n palatsi

Kaarle V:n palatsi

Tämä renessanssiajan palatsi oli aikanaan sen mukaan nimetyn roomalaiskeisarin palatsi. Palatsin vaikuttavalla patiolla vieraileminen kuuluu jokaisen Granadaan matkaavan matkasuunnitelmaan.

Mirador de San Nicolas

Mirador de San Nicolas

Tämä paikka tarjoaa upeat nähtävyydet Alhambralle ja Sierra Nevadalle. Suositulla nähtävyydellä on upea tunnelma etenkin auringonlaskun aikaan.

Parque Federico García Lorca

Parque Federico García Lorca

Tämä upea puisto tarjoaa upeat puitteet nähtävyyskierroksen jälkeen rentoutumiselle. Espanjalaisen runoilija Federico García Lorcan mukaan nimetty alue on esimerkillinen kaupunkipuisto.

Suunnittele käyntisi paikassa Granada

Kuinka monta päivää Granadassa kannattaa viettää?

Kaupungissa on niin paljon nähtävää, että siellä kannattaa kannattaa viipyä ainakin kahden yön ajan. Neljän päivän ja kolmen yön matkalla ehdit nähdä kaikki merkittävimmät nähtävyydet ilman, että hengästyt!

Varaa liput Alhambraan etukäteen

Alhambra-liput kannattaa varata etukäteen, sillä paikkoja on rajoituetusti ja ne myydään loppuun kaikkina vuodenaikoina!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Keväällä ja syksyllä lämpötila kaupungissa on miellyttävän lämmin.

Tekemistä: Granada

Huippunähtävyydet kohteessa Granada

Kaupungit: Espanja

Granada: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Granada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Granada : Mitä vierailijat sanovat

Maailmanluokkaan kuuluva historiallinen kohde, pakko nähdä ja kokea.

Mykistävä elämys, johon yksi tutustumiskierros on valitettavasti liian vähän. Meille osui todella ammattitaitonen opas, toivottavasti muut ovat samaa luokkaa. Matkamme oli tammikuussa, ja paikassa oli jo tuolloin hiukan tungosta. Voin vain kuvitella mikä tilanne on sesonkiaikana, jolloin välttäisin vierailua näin suositussa kohteessa.

Mukava ja helppo tapa vierailla Alhambrassa

Helmikuinen käynti Alhambrassa oli miellyttävä kokemus, koululaisryhmiä oli mutta ei ruuhkaa. Tapaamispaikka Malagassa oli helppo löytää, auto ja kuljettaja loistavat. Matkareitti Nerjan kautta tarjosi mahtavat maisemat. Opas perillä puhui kaunista, selkeää englantia, tutustumisreitti oli hyvin suunniteltu.

Opastettu Alhambra-kierros Malagasta Arvostelija: Tuija, 15.02.2019

Mielenkiintoinen, toimiva ja hyvä kokonaisuus

Opas Juan oli hyvä. Piti ryhmän hyvin hanskassaan. Langattomat kuulokkeet ovat loistava tapa isohkossa ryhmässä liikuttaessa. Aloitus 08.00 oli myöskin hyvä, koska ilma oli yllättävänkin viileä ja miellyttävä edellisen päivän 41 asteen paahteen jälkeen.

Granada: Alhambra ja Generalife -kierros Arvostelija: Tom, 23.06.2017

Kolmen tunnin kierroksen opas oli erinomainen

Kolme tuntia tuntuu pitkältä kierrokselta, toisaalta ei kierrosta varmaan pysty tekemään paljonkaan nopeammin - ehkä 2-2,5 h. Kansainvälisessä ryhmässä opas puhui hyvää englantia ja asiantuntevasti. Korvanappi laitteisto toimi moitteettomasti.

Ainutlaatuinen kohde, jonka tarina avautui loistavan oppaan johdolla.

Täydet 10 pistettä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen opas, Isabel. Sopivan kokoinen (25 hlöä) ryhmä. 2,5h on riittävän pitkä ja perusteellinen kierros. Riittävästi myös omaa aikaa tutustua kohteeseen pienillä tauoilla.