Valitse päivämäärät
Granada

Show't ja musikaalit

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput
  • Yksityiskierrokset
14 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Granada, Showt ja musikaalit

Showt ja musikaalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Granada?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Granada ovat:

Granada: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Granada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Granada : Mitä vierailijat sanovat

Kaiken kaikkiaan ajattelimme, että se oli todella hyvä, mutta sanoimme, että meillä ei ole mitään verrattavaa, koska se oli ensimmäinen flamencoesityksemme koskaan! Pidimme siitä kuitenkin todella, koska se oli intiimi ympäristö (vain noin 30 ihmistä, maksimi ehkä 60). Mukana oli yksi kitaristi, yksi laulaja ja yksi mies- ja naistanssija. Esitys esitteli ne kaikki, mikä oli siistiä. Varsinainen tanssi tuntui erittäin intohimoiselta eikä koreografiselta. Jälleen emme tienneet mitä odottaa, kun emme nähneet flamencoa ennen, joten se oli hauska uusi kokemus! Paikka oli siisti "luolakodissa", mutta emme välittäneet siitä, että niissä oli eriväriset valot, jotka vaihtoivat värejä koko esityksen ajan, ja se teki siitä hieman tahmean. Toinen huono puoli oli, että menimme varhaiseen esitykseen ja heti kun se oli tehty, meitä käskettiin lähtemään, koska ihmisiä oli tulossa seuraavaan esitykseen. Joten olet ehdottomasti paikalla vain katsomassa esitystä, et hengailla ja nauttia drinkin

Tämä oli niin siisti kokemus Granadassa! Se oli ensimmäinen flamenco-esitys, jonka olemme koskaan nähneet, emmekä olleet pettyneitä. Meillä oli niin hauskaa, että päätimme nähdä vielä kaksi flamenco-esitystä seuraavissa kaupungeissa, joissa menimme. Paikka on luolassa, jossa oli viileä ilmapiiri ja viileä valaistus. Esiintyjät olivat kaikki upeita ja energiaa oli paljon. Ainoa asia, josta en pitänyt, oli se, että olimme takana ja istuimissa ei ollut paljon tasoja, joten aluksi tuntui, että en nähnyt hyvin kaikkien muiden taakse. Se kuitenkin päättyi hyvin. Miehenikin rakasti sitä.!

Très bonne -kokemus, ensi -iltana flamenco, proche des artistes, beaucoup de sensation, l'impression de vibrer au même rythme que le plancher. Tout ça avec un verre de vin et boisson pour les enfants, acheter au bar, ça donnait envie de claquer des mains tout du long, belle découverte, je soovitus de réserver pour être sur d'avoir une place, soit à manger or bouteille de vin. Très vaikutelmat.

Hienoa toimintaa!!! Se oli juuri sopiva aika (1 tunti ja puoli) saada käsitys siitä, mitä flamenco on! Todella intohimoinen esitys kaikilta taiteilijoilta! Erittäin ystävällinen henkilökunta! Suosittelen sitä, jos sinulla on tiukka aikataulu, mutta haluat silti kokea paikallisen kulttuuritoiminnan.

Erittäin mukava paikka ja mukava show

Illallispöydät eivät salli näytön katselua, koska ne ovat samalla näkökentällä. Tämä selitti meille, että tilan on tarkoitus hyödyntää, mutta se ei ole sopusoinnussa illallisen ja hinnan kanssa, ensi kerralla sinncenarin ja näen kaiken täydellinen