Lisää päivät

Granada
UNESCO-nähtävyydet

UNESCO-nähtävyydet

Suosituksemme kategoriassa Granada UNESCO-nähtävyydet

Granada: Alhambra ja Nasridin palatsit, pikalippu

1. Granada: Alhambra ja Nasridin palatsit, pikalippu

'Päivän pääsylipulla voit tutustua Alhambraan, Generalifeen ja Nasridin palatseihin. Tutustu Nasridin palatsialueeseen, Granadan kuninkaiden asuinpaikkaan. Näe Alcazaba, Generalifen ja Kaarle V:n palatsit sekä moskeijan kylpylät, ja kiertele ympäröivissä puutarhoissa ihastelemassa paikan kauneutta. Hämmästele Alhambran linnoituksen ja palatsien ainutlaatuista arkkitehtuuria. Alhambra oli aikoinaan palatsi ja linnoitus. Alunperin 899 jaa. rakennettu kompleksi oli maurilaiskuninkaiden ja -sulttaanien koti, joiden suojissa asui myös hallituksen virkakunta, hovin palvelijoita ja vartijoita.

Granada: Alhambra Skip-the-Line Tour ja Nasridin palatsit.

2. Granada: Alhambra Skip-the-Line Tour ja Nasridin palatsit.

Kokeile Alhambraa, joka on muslimisen Espanjan tärkein ja kiehtovin monumentti ja yksi Espanjan suosituimmista nähtävyyksistä. Alhambra esittelee Nasrid-dynastian perintöä, johon voit tutustua Alcazabaan, Comaresin palatsiin ja Generalifen puutarhoihin tutustuessasi. Tartu tilaisuuteen vierailla Alhambrassa virallisen yksityisoppaan seurassa, joka kertoo kompleksin salaisuuksista, tarinoista ja taiteellisista yksityiskohdista. Tapaa oppaasi Alhambrassa tämän kävelykierroksen aloittamiseksi. Kierros alkaa tutustumalla muurien ympäröimään linnoitukseen, joka on ensimmäinen jäänne ennen kuin siitä tuli Granadan Nasrid-emiirien kotipaikka. Jatka, kunnes saavut Alcazabaan, joka on Alhambran vanhin alue ja sotilasalue. Tutustu vaikuttavaan Torres Bermejasiin ja ota valokuva Torre de la Velan huipulla, josta avautuvat parhaat näkymät Albaicínin kaupunginosaan. Vieraile Alhambran sydämessä, Nasridin palatseissa. Maurilaistyylisiä terasseja ja kuninkaallista korttelia. Oppaasi paljastaa kaiken historian ja legendat siitä, miten yltäkylläiset palatsit rakennettiin islamilaisille hallitsijoille. Nauti vierailun päätteeksi Generalifen puutarhoista, kaupungin kuninkaiden leposijasta. Ihaile sen arkkitehtuuria, koristeita ja puutarhoja.

Granada: Flamenco-esitys La Alboreássa.

3. Granada: Flamenco-esitys La Alboreássa.

Sukellu espanjalaiseen perinteeseen jännittävässä flamencoesityksessä Granadassa. Nauti varatuista istumapaikoista, joista on erinomaiset näkymät esitykseen, ja hemmottele itseäsi iberialaisella kinkku- ja chorizo-valikoimalla sekä lasillisella viiniä. Nauti taianomaisesta flamencoesityksestä, joka sopii koko perheelle ja joka esitetään Granadan keskustassa sijaitsevassa paikassa. Siemaile lasillinen maukasta espanjalaista viiniä yhdistettynä perinteisiin espanjalaisiin välipaloihin, jos valitset tämän vaihtoehdon. Hyödynnä varattu istumapaikka ja suuri valikoima paikallisia viinejä (ostettavissa). Tunne intohimo, joka värähtelee tanssijoiden vartaloista, ja valmistaudu viettämään täydellinen kulttuuriyö, kun näet henkilökohtaisesti ammattimaisen flamencoesityksen, perinteen, jonka suosio alkoi kasvaa 1700-luvulla.

Granada: Alhambran puutarhat ja Generalife: Fast-Track Entry

4. Granada: Alhambran puutarhat ja Generalife: Fast-Track Entry

Vältä lippujonot nopealla sisäänpääsyllä ja tutustu Alhambran vaikuttaviin puutarhoihin omaan tahtiisi. Kuljeskele Alhambran kiehtovissa puutarhoissa, jotka ovat täynnä suihkulähteitä, riippuvia kasveja ja kivettyjä polkuja. Sisäänpääsy Nasridin palatseihin ei sisälly tähän lippuun.Hän ei pääse Nasridin palatseihin. Otaudu sisään maurilaisen kulttuurin tunnelmaan ja ihaile linnoitusta ympäröivää kasvillisuutta. Ihaile Alhambraa vastapäätä sijaitsevan Generalifen palatsin dekadenttia arkkitehtuuria, joka oli aikoinaan Granadin kuninkaiden koti. Kävele läpi sotilasalueelle eli Alcazabaan ja ihaile linnoitettuja hiekanvärisiä torneja. Jatka matkaasi kompleksin läpi ja törmää Kaarle V:n palatsiin, moskeijan kylpylään ja kaikkiin puutarhoissa sijaitseviin piilotettuihin kävelyreitteihin.

Granadasta: Kierros Alhambraan, Nasridin palatsi & puutarhat

5. Granadasta: Kierros Alhambraan, Nasridin palatsi & puutarhat

Tämä elämys sisältää ohita jono -pääsyn Alhambraan, Alcazabaan, Generalifen puutarhaan sekä Nasridin palatsiin. Opas kertoo sinulle kaiken Granadan kulttuurin ja historian taustoista. Elämys alkaa Alhambrasta, jossa tapaat oppaasi ja lähdet tutustumaan Granadaan kävellen. Ensimmäinen etappi on Alhambra, jossa voit oppia maurilaisesta arkkitehtuurista.  UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluva kohde toimi ennen Nasridin ajan emiirien valtaistuinpaikkaa linnoituksena. Seuraavaksi siirry Alcazaban linnoitukseen. Alcazaba kuuluu Alhambran vanhimpien kohteiden joukkoon. Koe muun muassa Torres Bermajas -tornit.  Koe koko Alcazabin tunnelma. Kiipeä kalliolle nappaamaan upeita kuvia Albaicin kaupunginosasta. Suuntaa sitten kohti Nasridin palatseja Näeupeat mauripihat, kuninkaalliset asunnot sekä vastaanottosalit, jotka ovat Alhambran keskellä.  Vaikuttavat laatat, upeat puukatot ja historia ovat vain joitain esimerkkejä asioista, joista opas sinulle alueella käyskennellessäsi kertoo.  Kierros huipentuu Generalifen puutarhaan. Aiemmin puutarhat toimivat Granadan kuninkaallisten rentoutumispaikkana ja pakokohteena poliittisesta maailmasta. Puutarhat tarjoavat upeat puutteet rentoutumiselle. Tutustu muun muassa pihoihin, koristeisiin, arkkitehtonisiin kohteisiin, suihkulähteisiin ja puutarhoihin.

Granada: Alhambra, Nasridin palatsit ja Generalife Tour

6. Granada: Alhambra, Nasridin palatsit ja Generalife Tour

Katsele Alhambran palatsia, joka on jokaisen Granadan kaupungissa vierailevan pakollinen nähtävyys. Tässä Unescon maailmanperintökohteessa on viehättäviä ja taidokkaita huoneita, monumentaalinen ja historiallinen asema sekä erinomaisen yksityiskohtaista islamilaista taidetta ja arkkitehtuuria. Tee vierailustasi poikkeuksellinen kokemus, joka on täynnä tietoa ja historiaa virallisen paikallisen oppaan johdolla. Granadan kulttuuriperinnön asiantuntijatulkkisi saattaa sinut "Punaisen linnoituksen" jokaisen osan läpi. Opaasi vastaa myös kaikkiin lisäkysymyksiin, joita sinulla saattaa olla tästä upeasta monumentista. Tutustu Alcazaba-linnoitukseen, joka oli aiemmin sotilasalue ja Alhambra-kompleksin antiikein alue. Ihaile Nasridien palatseja, kuten Mexuarin palatsia, Comaresin palatsia ja Leonesin palatsia. Löydä lopuksi Generalife, sulttaanin kesäpalatsi, joka sijaitsee Alhambran itäpuolella ja jota ympäröivät laajat puutarhat, jotka ovat täynnä monenlaista kasvillisuutta ja joita kehystää kaunis islamilainen maisema.

Granada: Alhambra: Alhambra Entry Ticket with Audio Guide

7. Granada: Alhambra: Alhambra Entry Ticket with Audio Guide

Riippaile Granadan itseopastetun kierroksen joustavuudesta ja vapaudesta GPS-navigaattorin sisältämän audio-oppaan avulla. Kun olet noutanut henkilökohtaisen turistinavigaattorisi ja Alhambran palatsin sisäänpääsyaikasi, nauti Alhambran sisäänpääsystä jonon ohittamisesta ja näe Generalifen puutarhojen, Nasridin palatsien ja Alcazaban linnoituksen upeasti yksityiskohtaista islamilaista taidetta ja arkkitehtuuria. Audio-oppaasi selittää Alhambraa ja Generalifea yksityiskohtaisesti kävellessäsi. Alhambrassa vierailun jälkeen ja ennen kuin annat audiooppaan takaisin, tutustu kaupungin parhaaseen kulttuuritarjontaan, tapas-baareihin, muistomerkkeihin ja museoihin. Seuraa GPS-navigaattorisi vinkkejä ja rentoudu illalla hieronnassa, pidä hauskaa ystävien kanssa hyvässä ravintolassa, pelaa golfia tai käy huvipuistossa.

Sacromonte: Liput Cuevas Los Tarantos -flamenco-esitykseen

8. Sacromonte: Liput Cuevas Los Tarantos -flamenco-esitykseen

Uppoudu Granadan andalusialaiseen flamencokulttuuriin live-esityksessä autenttisessa mustalaisluolakodissa. Nauti elävien tanssijoiden ja muusikoiden kohottavasta esityksestä yhdessä Sacromonten luolakodeista, kalkkikivitalosta, joka on ollut asuttu 1400-luvulta lähtien. Cuevas Los Tarantos perustettiin vuonna 1972, ja se on tarjonnut paikallisille ja vierailijoille upeita flamencoesityksiä. Koe Espanjan sielua koskettava lahja musiikin maailmalle alueella, jota Flamenco kutsuu kodiksi. Zambra on iltaisin Cuevas Los Tarantosissa pidettävä esitys, jossa on suuri joukko taiteilijoita, mukaan lukien Granadan flamencomaailman merkittäviä henkilöitä. Nauti 1 ilmaisesta juomasta lipullasi. Jos haluat lisätä kokemustasi, tilaa lisää juomia baarista tai syö perinteisiä espanjalaisia ruokia omalla kustannuksellasi ja nauti flamencon loistosta.

Malagasta: Granadan kokopäiväretki Alhambran kanssa

9. Malagasta: Granadan kokopäiväretki Alhambran kanssa

Nauti opastetusta kierroksesta Alhambran muistomerkillä, mukaan lukien vierailu Nazarin palatseihin. Lähde Malagasta kohti Granadaa ja koe eläväinen kaupunki ilman, että sinun tarvitsee huolehtia lipuista tai kuljetuksista. Palatsin näkemisen jälkeen voit tutustua Generalifen puutarhoihin oppaan johdolla. Nouto Malagasta mukavalla bussikuljetuksella ja löydä itsesi Granadan kauniista kaupungista. Perillä voit tutustua maailmankuuluun Alhambran palatsiin, jonottamatta ja etuajo-oikeutetulla sisäänpääsyllä. Hämmästele Nasridien palatseja, Generalifea, Alcazabaa ja Kaarle V:n palatsia oppaan johdolla ja hämmästele puutarhojen innovatiivisia vesielementtejä ja arkkitehtuuria. Kävellessäsi opit muslimisen Espanjan viimeisen etuvartioaseman ainutlaatuisen historian. Kävele sen jälkeen Granadan historiallisessa keskustassa ja nauti Granadan alueen henkeäsalpaavista näkymistä. Nauti vapaa-ajasta kaupungin keskustassa ja vieraile katedraalissa, lounasta paikallisessa ravintolassa tai yksinkertaisesti kävele kaduilla ja aukioilla. Pidä tauko yhdessä Granadan kuuluisista tapas-baareista ennen kuin nouset takaisin bussiin paluumatkaa varten Malagaan.

Granada: Lippu hop-on hop-off -kaupunkijunaan, 1 tai 2 päivää

10. Granada: Lippu hop-on hop-off -kaupunkijunaan, 1 tai 2 päivää

Tämä kaupunkijunaelämys esittelee sinulle Granadan parhaat kohteet. Granada on yksi maan upeimmista kohteista, ja se on parhaillaan, kun tutustut siihen joustavan itse päättämäsi matkasuunnitelman avulla. Alhambra-reitti vie sinut näkemään Granadan merkittävimmät kohteet. Koe muun muassa Granadan katedraalin, Alhambran sekä Mirador de San Cristobalin kaltaiset kohteet. Hyppää pois millä tahansa pysäkillä haluat, ja jatka kierrosta kun haluat. Lippuvaihtoehtoja on olemassa kaksi erilaista. Voit myös matkustaa reitin poistumatta kyydistä. Pysäkit sijaitsevat lähellä kiehtovia paikkoja ympäri kaupunkia. Matkusta 30-45 minuutin aikavälein kulkevalla vihreällä Alhambra-linjalla: Pysäkki 1A, Generalife, Alhambra, Taquillas Pysäkki 1B, Alhambra Palacios Nazaries -palatsi, Puerta Justicia Pysäkki 3, Cuesta Comerez Pysäkki 3, Plaza Nueva Pysäkki 4, Paseo de los Tristes Pysäkki 5, Mirador de San Cristobal ja Albaicin Pysäkki 6, Monasterio de la Cartujan luostari Pysäkki 7, Plaza de Toros -aukio Pysäkki 8, Plaza Romanilla -aukio sekä katedraali Pysäkki 9, Recogidas ja Calle Alhondiga Pysäkki 10, Plaza Mariana Pinedan aukio ja El Corte Ingles Pysäkki 11, Calli Molinos sekä Campo del Principe Pysäkki 12, Hotelli Alhambra Palace ja Carmen de los Martires

130 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Granada

Granada

Granada: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Granada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Granada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 16 115 arvosteluun

Der var intet at sætte en finger på ved denne tur. Nouto kaikista hotelleista erittäin hurtigt, og på ingen tid var vi på vej mod første stop, Granada. Guiden var virkelig god til at informere og fortælle om småt og stort under rejsen. Vi havde 3,5 time i Granada, så masser tid til både at se byen, og spise og slappe af. Derefter kørte vi videre til Al-Hambra - sikke en oplevelse!!! Klart er besøg værd. Indeholder en spændende historie og området er virkelig betagende. Vi fik en 2,5 time guidet tur rundt i hele området, og guiden her var også i topklasse ! Til all all andre rejsende: husk pas, og masser af vand!!! Der var 37 grader da vi har der, så vand kunne man ikke få nok af, dog var der rig mulighed for skygge, så vi klarede den.

Lippujonojen ohittaminen portilla tapahtui helposti. Puistossa kävely oli hyvin ohjattua opastein. Naredin palatsiin pitkä jono. Sisälle pääsi minuutilleen varattuun aikaan. Opastekylttien luota pitkä matka, joten kannattaa varata aikaa ainakin puoli tuntia kävelyyn. Naredin palatsiin opas antaisi enemmän sisältöä.

Hyvä päivä. Alhambra on upea palatsi, jossa sinun täytyy ehdottomasti käydä, jos tulet Costa del Soliin. Opas bussissa oli todella hyvä ja antoi meille kaiken tarvittavan tiedon ja toi uutta tietoa alueesta. Alhambran opas myös erinomainen

Retki oli hyvin järjestetty. Opas muistutti moneen kertaan tärkeistä asioista. Aikataulu piti paikkansa.

Really beautiful place with historical buildings and amazing gardens. Panoramical view to the city.