Lisää päivät

GranadaViininmaistajaiset ja -matkat

Suosituksemme kategoriassa Granada Viininmaistajaiset ja -matkat

Granada Albaicín: 2,5 tunnin tapas- ja juomakävelykierros

1. Granada Albaicín: 2,5 tunnin tapas- ja juomakävelykierros

Löydä yksi Granadan viehättävimmistä ja historiallisimmista kaupunginosista kävelykierroksella Albaicínissa. Korttelia leimaa maurilainen arkkitehtuuri ja monumentit, mutta myös sen maut ja tuoksut, kuten saat pian selville tällä tapas-kiertueella. Nauti Albaicinin unenomaisesta tunnelmasta 2,5 tunnin opastetulla kävelyllä. Ihaile upeita näkymiä Alhambraan, Granadan kaupunkiin ja Sierra Nevadaan. Kuuntele legendoja kaupunginosasta ja vieraile naapuruston piilossa olevilla kujilla. Hemmottele Granadan perinteistä ruokaa yhdistämällä andalusialaisia makuja uusimpiin kulinaarisiin trendeihin. Nauti viininmaistajaisista I love Granada -kaupassa sekä 3 tapasta ja 3 juomaa. Tämä kiertue on ilo kaikille aisteille!

Granada: Perinteinen Tapas- ja viinikierros

2. Granada: Perinteinen Tapas- ja viinikierros

Sukellu Granadan tapas-kulttuuriin tällä kävelykierroksella paikallisen oppaan johdolla. Tutustu joihinkin kaupungin ikonisimmista tapas-baareista ja -ravintoloista ja saat samalla käsityksen nykyaikaisesta ruokakulttuurista. Tapaat oppaasi ikonisella Plaza del Campillolla ja nautit kävelyretkestä kaupungin keskustassa kuunnellen samalla mielenkiintoisia faktoja alueesta. Tutustu joihinkin Granadan tärkeimpiin baareihin, jotka oppaasi on valinnut käsin edustamaan Andalusian keittiön parhaita antimia. Käy kolmessa eri baarissa, joissa voit maistella perinteisiä ruokia, kuten paistettua munakoisoa hunajassa, jotka huuhdellaan alas lasillisella viiniä, olutta tai vermuttia. Saat myös tilaisuuden kokeilla joitakin kaupungin nykyaikaisempia ravintoloita ja oppia, miten Granadassa yhdistyvät innovaatiot ja perinteet. Pysähdy lopuksi ultramarinos (ruokakaupassa). Opi lisää Granadan paikallisista tuotteista, kuten oliiviöljystä, juustosta, kinkusta ja viinistä. Kierroksen päätteeksi oppaasi antaa sinulle reseptikirjan, jossa on kaikkien kierroksen aikana maistamiesi ruokien reseptit.

Granadasta: Rondan viinitila ja kiertoajelu

3. Granadasta: Rondan viinitila ja kiertoajelu

Löydä yksi alueen tärkeimmistä viinitiloista minibussikierroksella. Makua viininmaistajaiset, jotka on yhdistetty paikalliseen tapas-valikoimaan, ja päätä kokemuksesi kukoistavasti. E Nauti vapaa-ajasta Rondan historiallisessa kaupungissa. Aloita Granadasta 2 tunnin matka Rondan viinitila-alueelle. Kulje läpi upean andalusialaisen maaseudun, joka on täynnä valkoisia andalusialaisia kyliä ja upeita maisemia. Kävele viinitarhoilla, joilla oppaasi selittää sinulle kadonneiden rypälelajikkeiden elvyttämisen tärkeästä tehtävästä sekä kasvuolosuhteiden eroista eri korkeuksien ja maaperäolosuhteiden mukaan. Päätteeksi on viininmaistajaiset. Sen jälkeen suuntaat Rondan kaupunkiin, jossa sinulla on kaksi tuntia vapaata aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Saat upeat näkymät rotkoon ja Puente nuevoon (uusi silta) kävelytiellä, joka kiertää rotkon ympäri.

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Granada, Viininmaistajaiset ja -matkat

Viininmaistajaiset ja -matkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Granada?

Mitkä ovat kohteen Granada parhaat Viininmaistajaiset ja -matkat?

Granada: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Granada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.