Suosittelemamme elämykset kaupungissa Grand Baie

Grand Baie: 3 pohjoisen saaren katamaraanikierros ja saaristolounas

1. Grand Baie: 3 pohjoisen saaren katamaraanikierros ja saaristolounas

Tämä on pakollinen kokemus. Täynnä tuntemuksia ja viboja. Upeaa ja fantastista heti alusta alkaen. Risteily itsessään on suuri nautinto. Nauti meren eri väreistä. Näe se, mitä et näe maasta käsin. Upeat merinäköalat ja näkymät saarille jo ennen rantautumista saarille, Ile Plate ja Ilot Gabriel. Katamaraanimme laskee ankkurin saarten läheisyyteen siihen asti, mihin se voi mennä veden syvyyden mukaan. Kuljetamme teidät sitten jollalla Ilot Gabrielille noin 45-60 minuuttia. Noudamme teidät sitten ja tuomme teidät Ile Plate -saarelle, jossa huolehdimme teistä ja tarjoilemme teille ruokaa ja lounasta. Tämä on upeaa. Tarjoamme mahdollisuuden paitsi rantautua saarelle, myös syödä saarella. Ole täydessä rytmissä ja viritetty luontoon ja vihreään ympäristöön. Tarjolla myös juomia. Sen jälkeen voit vapaasti snorklata toiveesi ja kykyjesi ja kykyjesi mukaan. Rentoudu ja nauti. Pidä siesta saarella ennen kuin nouset jälleen katamaraanille purjehtimaan Coin de Mireen, kolmannelle saarelle. Katamaraani kulkee läheltä, mahdollisimman läheltä. Saareen astumista ei tehdä. Sitten jatkamme matkaamme. Nautinto merellä jatkuu, ja maalle saavuttuasi olet enemmän kuin onnellinen siitä, että olet viettänyt ainutlaatuisen ja ikimuistoisen päivän.

Mauritius: Koko päivän katamaraaniristeily pohjoissaarille

2. Mauritius: Koko päivän katamaraaniristeily pohjoissaarille

Tutustu Mauritiuksen kolmeen pohjoissaareen tällä koko päivän katamaraaniristeilyllä. Ihaile Mauritiuksen saarilomanviettopaikkoja, luonnonsuojelualueita, hiekkarantoja, kirkasta vettä, koralleja, lintuja ja rannikon maisemia. Nauti teetä, kahvia ja kakkua Wind Dancer -katamaraanille saapuessasi, ja lähde sitten Grand Baien julkiselta rannalta klo 8.00 kapteenin alustuksen jälkeen. Risteile noin tunnin matka maagiselle Flat Islandille. Vieraile saarella ennen paluuta katamaraanille, jossa voit nauttia grillilounaan ja juomia. Lounaan jälkeen voit kokea Gabriel Islandin kauneuden. Snorklaa kauniissa laguunissa tai rentoudu rannalla, josta saari tunnetaan. Matkalla kohti Grand Bayta voit pysähtyä Coin de Miren luonnonakvaariossa, ja uida riuttakalojen parissa. Katamaraani palaa takaisin lahdelle klo 16.30. Kierrokselle on saatavia sekä jaettuja että yksityisiä vaihtoehtoja.

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

3. Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

Seikkailullinen katamaraaniretkesi Ile Aux Cerfille alkaa noutamalla sinut hotellista majapaikastasi missä tahansa päin Mauritiusta. Sertifioitu oppaamme toivottaa teidät tervetulleeksi ja noustuanne mukavaan ajoneuvoonne voitte lähteä Trou D'eau Douceen. Saavut sinne klo 09.15, nousette katamaraaniinne nauttiaksenne tästä ikimuistoisesta katamaraaniristeilystä Trou D'eau Doucesta Ile Aux Cerfsiin. Katamaraaniristeily alkaa klo 09.30, lähtö Trou D'eau Doucesta Mauritiuksen itärannikolla. Miehistön jäsenet huolehtivat siitä, että sinulla on hauskaa, ja he kertovat mielellään paikallisia tarinoita, vitsejä ja soittavat paikallista mauritialaista musiikkia, joka kohottaa kaikkien laivalla olevien mielialaa. Aloitat matkasi vierailemalla Grand River South Eastin vesiputouksella ennen kuin lähdet purjehtimaan Ile Aux Cerfs -saarelle. Kun saavut Grand-joelle, lähdet pikaveneellä käymään vesiputouksilla, jotka sijaitsevat noin 500 metriä ylävirtaan. Jos olet onnekas, voit nähdä uteliaita apinoita hyppimässä joen rannalla olevien suurten vanhojen puiden välissä. Tarkkaile korkeimmissa puissa lepääviä mauritanialaisia hedelmälepakoita, kun lähestyt vesiputousta. Vesiputouksella käynnin jälkeen suuntaat takaisin katamaraanille. Katamaraani purjehtii sitten laguunin kristallinkirkkaassa vedessä, kunnes pysähtyy snorklaus- ja uimatauolle, jossa henkeäsalpaavat koralliriutat ja trooppiset kalat ovat näkyvästi esillä. Snorklauksen jälkeen nautit herkullisen BBQ-lounaan rannalla tai katamaraanilla. Tarjoilemme 3 ruokalajin menun aluksella. Saat myös valikoiman paikallisia juomia, kuten virvoitusjuomia, mehua, vettä, olutta, viiniä ja paikallista rommia. Sitten suuntaat Ile aux Cerfs -saarelle, joka on kaunis saari lähellä Mauritiuksen itärannikkoa. Tämä upea saari on täydellinen ympäristö rentouttavaan auringonpalvontaan. Kun lähestyt saarta katamaraanilla, näet huojuvat palmupuut ja kirkkaan turkoosin veden reunustamat puhtaanvalkoiset rannat. Ile aux Cerfin saarella sinua odottavat erilaiset virkistävät aktiviteetit, kuten laskuvarjohyppy, putkiratsastus ja vedenalainen kävely (valinnainen). Aktiviteettien tekemisen jälkeen voit kävellä ja nauttia koskemattomasta luonnosta, istua alas ja rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla. Ile aux Cerfs -saarella voit varmasti rentoutua ja pitää hauskaa jollakin kuvankauniista rannoista tai nauttia uimisesta taivaansinisessä meressä. Ile Aux Cerfs on valoisa kasvistonsa ja eläimistönsä, esteettömän tuulen ja auringon sekä lukemattomien oikkujasi palvelevien tilojensa ansiosta täydellinen pakopaikka kaikille, jotka etsivät harvinaisen mukavaa pakomatkaa. Vierailun jälkeen Ile aux Cerfsillä nautit kauniista purjehduksesta takaisin Trou D'Eau Douceen. Sinun odotetaan saapuvan takaisin Trou D'Eau Douceen klo 16:00. Sen jälkeen kuljettajamme vie sinut takaisin hotellillesi.

Grand Bay: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner

4. Grand Bay: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner

Pakene Mauritiuksen henkeäsalpaavaan kauneuteen ja lähde matkalle, jollaista ei ole vielä nähty. Liity mukaan unohtumattomalle auringonlaskun katamaraaniristeilylle Pohjoissaarille, jossa vietät lumoavan illan, joka on täynnä upeita auringonlaskuja, herkullista ruokaa ja Intian valtameren seesteisiä vesiä. 🌴 Auringonlaskun katamaraaniristeilyn kohokohdat: 🌅 Upeat auringonlaskunäkymät: Todista, kuinka taivas maalataan oranssin ja vaaleanpunaisen sävyihin auringon laskiessa horisontin taakse. Sieppaa Instagramin arvoisia hetkiä, jotka jättävät sinut sanattomaksi. 🍽️ Gourmet-ruokailukokemus: Nauti lahjakkaiden kokkiemme valmistama runsas illallinen. Nauti suussa sulavasta buffetista, jossa on ihastuttava valikoima paikallisia ruokia. Erityisesti merenelävien ystävät ovat herkuttelemassa! 🍹 Nauti rajattomasti juomia avoimesta baaristamme. Siemaile trooppisia cocktaileja, virvoitusjuomia ja paikallisia juomia rentoutuessasi ja rentoutuessasi paratiisissa. 🎶 Elävää musiikkia ja viihdettä: Groovea elävän musiikin tahtiin, joka täydentää täydellisesti risteilyn lumoavaa tunnelmaa. Tanssi ilta loppuun Mauritian tähtitaivaan alla. 🪶 Tilavissa katamaraaneissamme on mukavat istuimet ja nykyaikaiset mukavuudet, jotka takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden matkan aikana. 🛳️ Lähtötiedot: - Kesto: 1: Kesto: Noin 4-5 tuntia - Lähtöaika: 17.00 - Kokoontumispaikka: Grand Baie, Mauritius Kokousaika: 16.30-16.50. Älä missaa tätä tilaisuutta luoda pysyviä muistoja paratiisissa. Olitpa sitten juhlimassa erityistä tilaisuutta, viettämässä häämatkaa tai yksinkertaisesti etsimässä taianomaista iltaa, auringonlaskun katamaraaniristeily on täydellinen valinta. Varaa Sunset Catamaran Cruise with Dinner -risteily illallisineen Mauritiuksen pohjoissaarille jo tänään ja lähde elämäsi matkalle.

Grand Bay: Bay Bay: Auringonlaskun katamaraaniristeily ja illallisjuhlat: Auringonlaskun katamaraaniristeily ja illallisjuhlat

5. Grand Bay: Bay Bay: Auringonlaskun katamaraaniristeily ja illallisjuhlat: Auringonlaskun katamaraaniristeily ja illallisjuhlat

Tästä alkaa ihana ja ikimuistoinen matka auringonlaskuun. Purjehditaan pehmeästi ja suloisesti Grand Baie Baien rannalta noin klo 16.45, ja lähtö on odotettavissa klo 17.00. Kulje La Cuvetten, Pereybere, Fort Malarcticin kautta Cap Malheureux'iin asti ja muiden tärkeiden paikkojen kautta, joiden todellista kauneutta voit arvostaa vain yön hiljaisuudessa ja rauhassa. Suuntaa kohti Coin de Mireä, tuota upeaa ja kummallista vuorta, joka sijaitsee keskellä merta. Ensimmäisen noin 2 tunnin auringonlaskun risteilyn aikana, joka tietenkin riippuu vuodenajasta ja vuodenajasta, ota kamera valmiiksi, sillä saat upeita ja uskomattomia kuvia delfiineistä . Tämä voi kuitenkin olla fifty-fifty mahdollisuus. Ota valokuvia, nauti maukkaita trooppisia välipaloja ja vietä aikaa keskustellen ja nauttien rakkaidesi kanssa. Nauti ilmaisista juomista, joita tarjoillaan koko risteilyn ajan. Kun olet hukkunut ja kiehtonut ja täysin tyytyväinen, kun sinulla on ollut upea auringonlaskunäkymä ja kun olet hyvästellyt auringon, ankkuroimme katamaraanin valittuun paikkaan ja sytytämme grillikeittimen perinteisillä puuhiilillä herkullista grilliruokaa varten. Juhlallisuudet alkavat nyt teidän kaikkien osalta. Hienoa aikaa. Nauttikaa.

Grand Baie: kokopäiväinen 3 saaren katamaraanikierros lounaalla

6. Grand Baie: kokopäiväinen 3 saaren katamaraanikierros lounaalla

Tutustu koskettamattomiin saariin ja rauhallisiin rantoihin tällä katamaraaniristeilyllä Grand Baiesta. Laskeudut paratiisisaarille Ile Plate ja Ilot Gabriel ja ohitat henkeäsalpaavan Coin de Miren saaren. Pysy virkeänä matkan varrella rajattomilla juomilla, kuten oluella, mehulla, vedellä ja cocktaileilla. Hyppää mukavaan veneeseen Grand Baien rannalla ja aloita seikkailusi. Nauti upeista merinäköaloista matkalla Ilot Gabrielin saarelle. Pudota ankkuri ja mene saarelle jollalla (sään salliessa). Sinulla on noin 45 minuuttia vapaata aikaa nauttia auringosta, uida tai kävellä. Kiipeä takaisin katamaraanille ja rentoudu siirryttäessäsi Ile Plate -saarelle, jossa dingi vie sinut rannalle, jolla on pehmeää, puuterimaista hiekkaa. Nauti rannasta ja ympäröivästä vehreästä ympäristöstä. Tankkaa grillilounas, joka sisältää grillattua kalaa, kanaa, makkaraa, pastaa, riisiä, leipää ja vihersalaattia. Snorklaa ja ui katamaraanin ympärillä mukana toimitetulla snorklausmaskilla ja -putkella. Rentoudu siestalla saarella ennen kuin nouset jälleen katamaraanille Coin de Miren saarelle. Risteile saaren lähellä ja nauti lumoavista näkymistä ennen paluuta Grand Baieen.

Ilot Gabriel: Katamaraaniristeily snorklaamalla ja grilliruokailu lounaalla

7. Ilot Gabriel: Katamaraaniristeily snorklaamalla ja grilliruokailu lounaalla

Vene vie sinut Grand Bayn rannalta katamaraanille, joka on ankkuroitu 150 metrin päähän rannasta. Ota haluamasi paikka ja valmistaudu ihanaan kokemukseen. Matka saarelle kestää noin 2 tuntia. Seilaa valtameren eri väreissä ja nauti erittäin kauniista merinäköaloista. Saavuta Ilot Gabriel, luonnonsuojelualue, jossa on muun muassa Paille en Queuen pesiä. Snorklaa, sillä saaren ympärillä on upea ranta ja uiminen on ihmeellistä. viettää hyvää aikaa ja rentoutua saarella, kunnes vene tulee viedä sinut takaisin katamaraanille, eli lounas on valmis ystäviä. bbq, salaatti, juomat jne. kaikki tarjotaan. Jälkiruoka samoin. Sitten alkaa matka takaisin paratiisisaari Mauritiukselle jälleen. Paluumatkan aikana purjehditte hyvin lähellä Coin de Mireä, joka on kuin suuri vuori meressä. Jos sää sallii, snorklaamme hyvin lähellä tuota vuorta tai jopa sukellamme toisinaan. Paluumatkalla voit nähdä delfiinejä tai merikilpikonnia, mutta se on melko harvinaista. Purjehdus korkealla valtamerellä on jännittävää mutta turvallista. Unohtumaton kokemus. Oppaat ja henkilökunta katamaraanilla ovat ihania.

Tamarin: Uinti ja snorklaus delfiinien kanssa, lounas Benitiersin saari

8. Tamarin: Uinti ja snorklaus delfiinien kanssa, lounas Benitiersin saari

Lähde Tamarin Bayn kokopäiväretkelle ja matkusta pikaveneellä etsiessäsi delfiinejä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Pysähdy lounaalle, käy snorklaamassa ja nauti koko päivän kestävästä Siirry kokouspaikalle ja kirjaudu sisään koko päivän kestävää ulkoiluseikkailuasi varten. Hyppää sitten pikaveneeseen ja lähde merelle. Nauti upeista näkymistä taivaansinisille merivesille matkalla Île aux Benitiers -saarelle, jossa pysähdyt nauttimaan BBQ-pikniklounaan. Matkalla kannattaa pitää silmällä näillä vesillä kotoperäisiä delfiinejä ja hyödyntää laivalla olevia snorklauslaitteita vedenalaiseen maailmaan tutustumiseen.

Mauritius: Kokopäiväretki pohjoiseen hotellin kuljetuksella

9. Mauritius: Kokopäiväretki pohjoiseen hotellin kuljetuksella

Käy Mauritiuksen huippunähtävyyksillä omalla yksityisellä kiertomatkallasi. Tutustu yhteen maan vanhimmista kirkoista, näe 650 kasvilajia kasvitieteellisessä puutarhassa ja vieraile sokeritehtaassa, josta on tullut museo. Osta matkamuistoja Caudanin rantakadulla ja päätä matka Port Adelaideen.Hyvästi. Aloita vierailulla Notre Dame Auxiliatrice -kirkossa, joka tunnetaan myös "punaisen katon kirkkona" Cap Malheureux'ssa. Suuntaa tämän jälkeen Pamplemoussesin kasvitieteelliseen puutarhaan tutustumaan yli 650 trooppiseen ja alkuperäiskasviin, kuten baobabeihin, jättimäisiin vesililjoihin, maustepuutarhaan ja muuhun.Hyvä on, että voit tutustua yli 650 trooppiseen ja alkuperäiskasviin. Seuraavaksi siirry Aventure du Sucreen, jossa sijaitsee museoksi muutettu sokeritehdas. Tutustu sokerintuotannon historiaan ja muihin sokeriruo'osta valmistettuihin tuotteisiin, kuten sähköön, lannoitteisiin ja rommiin. Maista halutessasi paikallisesti tuotettua rommia.Hyväksyttiin. Sitten matkusta pääkaupunkiin Port Louisiin ja vieraile Caudan Waterfrontissa, joka on rantakadulla sijaitseva ostos- ja vapaa-ajan keskus. Käy ostamassa matkamuistoja käsityöläismarkkinoilla. Käy sen jälkeen keskustorilla katsomassa myynnissä olevia tekstiilejä, mausteita ja hedelmiä.Vieraile keskustorilla. Kävele kaduilla ja ohita anglikaaninen ja katolinen katedraali, moskeija, Chinatown, korkeimman oikeuden talo ja luonnontieteellinen museo. Vieraile lopuksi La Citadellessa, jota kutsutaan myös Port Adelaideksi ja joka sijaitsee 73 metrin korkeudella merenpinnasta. Katsele kaupunkia ja palaa sitten hotelliisi.

Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki noutoineen

10. Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki noutoineen

Tutustu Mauritiuksen etelärannikolle ja läntiseen sisämaahan yksityisellä päiväretkellä, jonka voit tehdä useilta saaren alueilta. Näe upeita vuoristomaisemia, kuuntele putoavia vesiputouksia ja tee vaikutuksen Grand Bassin hindutemppeliin tai Trou aux Cerfs -kraatteriin. Seikkailusi alkaa hotelliltasi, josta sinut noudetaan ja viedään sitten Curepipen ja Florealin kaupunkeihin, jotka molemmat tunnetaan ranskalaisesta siirtomaa-arkkitehtuuristaan. Sen jälkeen ajat Trou aux Cerfs -kraatterille katsomaan sammunutta tulivuorta, joka on nyt luonnon peitossa. Sitten suuntaa Lord Shiva, Grand Bassin hindutemppeliin, jota ympäröi kraatterijärvi Ganga Talao. Täällä sinulla on mahdollisuus oppia hindukulttuurista ja -perinteistä sekä siitä, miten ne säilyvät Mauritiuksen nyky-yhteiskunnassa. Temppelistä aja sitten Black River Gorges -kansallispuistoon ihailemaan saaren maisemia ja vuoristonäkymiä. Lähde katsomaan Alexandran vesiputousta ja puiston jälkeen mene Chamarelin kylään tutustumaan useampiin uskomattomiin vesiputouksiin. Pysähdy Seitsemän värillistä maata -geologisen muodostuman luona ja tervehdi sitten siellä asuvia jättiläiskilpikonnia. Täältä sinut ajetaan takaisin hotellillesi, josta sinut jätetään kotiin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Grand Baie

Parhaat aktiviteetit

Grand Baie: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

52 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Grand Baie: Koe enemmän

Näytä kaikki

Grand Baie: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Grand Baie parhaat nähtävyydet?

Grand Baie: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Baie? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Baie : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 641 arvosteluun

Upea kokemus nähdä joitain pieniä saaria mantereelta. Noin 1h30 ensimmäinen risteily saarille, 1h ensimmäisellä sitten lounas laivalla ja sitten toinen 1h toisella saarella. Molemmat ovat vierekkäin ja sinut vie sinne pieni horoskooppi ja molemmat ovat mukavia rantoja, vaikkakin melko kivisiä ja vaikeita kävellä paljain jaloin. 90 minuutin paluumatkalla pysähdyt poukama-alueelle lisäsnorklaukseen. Miehistö olemme erinomaisia ja tunsimme itsemme hyvin hoidetuiksi koko ajan.

Täydellinen retki! Kaikki järjestelyt toimivat hyvin, hyvä ruoka ja ei liikaa porukkaa. Tämä katamaraani lähti klo 8 ja saapui ensimmäisenä saarelle joten oli hienoa kokea hetki ihan rauhassa upea valkohiekkainen paratiisi. Hyvää snorklausta ja paljon erilaisia kaloja ja kilpikonnakin näkyi.

Tämä matka on ehdottomasti sen arvoinen. Ylitys oli erittäin myrskyisä. Aallot erittäin korkealla. Mutta saaret korvaavat sen. Ovat vain mahtavia. Koska aloitimme hyvin aikaisin, meillä oli saaria veneellemme tunnin ajan. Snorklaus coin de miressa oli hienoa. Ruoka laivalla oli hyvää.

Perfect timing at the islands! First at place before all the other boats. Very friendly crew.