Tekemistä kohteessa
Grand Canyon

Nauti hämmästyttävistä nähtävyyksistä ja lukemattomista ulkoilma-aktiviteeteista yhdessä maailman parhaista luonnonihmeistä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Grand Canyon: Varaa liput ja kierrokset

Viisi geologista faktaa Grand Canyonista

Arizonassa sijaitseva Grand Canyon on upea näky niin helikopterista, veneestä kuin vaelluskierroksellakin. Tässä Pohjois-Amerikan upeimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvan kanjonin viisi kehitysaskelta!

 • Kaibabin tasanko

  1. Kaibabin tasanko

  Kaibabin tasanko kohosi ja laajeni 35 miljoonaa vuotta sitten. Coloradojoen reitti muuttui kohoamisen seurauksena kohti Tyyntämerta.

 • Bidahochi-järven synty

  2. Bidahochi-järven synty

  Joki laski uuden reitin seurauksena Meksikonlahdelle. Vulkaanisen toiminnan aniosta jokeen syntyi este, jonka jälkeen Bidahochi-järvi syntyi.

 • Joet yhdistyvät

  3. Joet yhdistyvät

  Reitti halkaisi lopulta Kaibabin tasangon. Viimeinen jääkausi nopeutti eroosiota, ja vanha Tyyneenmereen laskenut osa yhdistyi osaksi jokea.

 • Pieni Coloradojoki

  4. Pieni Coloradojoki

  Muutosten seurauksena Bidahochi-järvi tyhjentyi. Nykyään sen paikalla virtaa Pieni Coloradojoki.

 • Muutos jatkuu!

  5. Muutos jatkuu!

  Eroosio ja kivenvyörymät ovat laajentaneet kanjonia entisestään. Kanjoni saattaakin näyttää 35 miljoonan vuoden päästä täysin erilaiselta!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Paras aika vierailla Grand Canyonilla on huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin lämpötila ei ole liian korkea. Syyskuussa ja marraskuun alussa vieraileminen on myös suositeltavaa, sillä kanjonilla ei ole silloin niin paljoa ihmisiä eikä lämpötila ole vielä laskenut liian kylmäksi.

 • Mitä pakata mukaan?

  Sää saattaa olla arvaamaton ja vaihtua nopeasti, joten pakkaa reppuusi sadevarusteet. Kesäisin kanjonin virkistävät tuulahdukset saattavat piilottaa auringonsäteiden lämmön, joten muista ottaa mukaasi aurinkovoidetta. Tarvitset myös vettä sekä välipalaa. Säästä välipalasi reissulle äläkä syö raskasta ateriaa ennen retkeäsi!

 • Miten pukeutua?

  Pukeudu lämpimällä säällä kevyesti ja ilmaviin vaatteisiin. Älä pukeudu paljastaviin toppeihin tai shortseihin, sillä saatat palaa helposti. Ota kesällä mukaasi myös aurinkohattu sekä aurinkolasit ja kaikkina vuodenaikoina mukavat kävelykengät. Varmista, että kenkäsi ovat tukevat, sillä jyrkillä ja haastavilla poluilla jalkoihisi saattaa tulla rakkoja.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Kanjonin eteläpuoli on avoinna ympäri vuoden. Pohjoispuoli on avoinna 15. toukokuuta - 15. lokakuuta.
 • Hinta
  Lippu maksaa 12 dollaria ja on voimassa seitsemän päivää.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Katsasta suosituimmat kierrokset - löydät niistä takuulla juuri sinua kiinnostavan vaihtoehdon!
 • Kuinka päästä perille
  Aja autolla Kaibabin kansallismetsän läpi, tai rentoudu Arizona Shuttle -sukkulabussin kyydissä.
 • Lisävinkkejä

  • Kanjonilla voi vierailla joinain päivinä ilmaiseksi. Tarkista päivämäärät verkkosivuilta!

  • Jos saavut paikalle autolla, sinun tulee maksaa myös ajoneuvolupa.

Grand Canyon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Canyon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Canyon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 473 arvosteluun

Marvin oli puhdas 10/10! Kokemukseni tästä kiertueesta oli mahtava, ja meidät majoitettiin ja kohdeltiin rakkaudella koko ajan tämä oli ehdottomasti helpotus New Yorkista. Muutin juuri New Yorkiin noin 10 kuukautta sitten etelästä ja oli niin mukavaa olla ympäristö, jossa ihmiset välittivät reitti oli ihana ja miellyttävä, samoin nautin ostoksilla reitillä 66 ja siellä olevasta ihanasta parista ja nautin siitä, kuinka Marvin piti meistä huolta ja varmisti, että tiesimme tekevämme, kun saavuimme kanjonille, jonka hän sanoo. jos kanjoni on oikealla sinusta, olit menossa oikeaan suuntaan ja jos se on sinusta vasemmalla, olit menossa väärään suuntaan, todella juuttunut päähäni, hän varmisti, että kaikki pääsivät takaisin turvallisesti ja haluan vain sanoa, että Olen kiitollinen hänestä… Tulen varmasti takaisin ja huudan kuljettajallemme Dawnille, että hän sai meidät perille turvallisesti.

Tämä oli hieno kiertue! David, matkaopas, oli erinomainen. Hän oli erittäin osaava ja hauska. Hän huomautti syntymäpäiväkakkuhuipusta yhdessä kanjoneista, ja kerroin hänelle, että syntymäpäiväni on seuraavana päivänä. Paluumatkalla kiertueelta hän antoi koko bussin laulamaan minulle Happy Birthday. Erittäin kiva! Kiertue on tarpeeksi pieni nähdäkseen paljon. Nautin joka minuutista.

Nouto oli ajoissa. Viestintä oli erinomaista. He sähköpostitse kaikki tarvitsemasi tiedot ennen kiertuetta. Kiertue oli hieno, oppaamme Brandon oli erinomainen, erittäin osaava ja mukava. Kuljettajamme Mona oli suloinen. Nautin tästä ovesta ja erittäin suositeltavaa. Valmistaudu pitkiin tunteihin, koska tämä on pitkä 15 tunnin kiertue, mutta se on sen arvoista.

Matka oli upea. Lentäjämme AJ oli hieno ja yritti tehdä asioista todella mieleenpainuvia. Nouto oli ajoissa ja samppanja piknik lisätty hoito.

Mikä upea kokemus !!! Tekisi sen uudestaan ja uudestaan