Valitse päivämäärät

Grand Canyon National Park

Aktiviteetit saatavilla

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Monen päivän matkat
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
  • Kuljetukset
67 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Grand Canyon National Park: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Canyon National Park? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Canyon National Park : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 5 306 arvosteluun

Menimme tammikuun 28. Rakastimme kokemustamme. Oppaamme Jessie oli täydellinen. Hän tiesi tarkalleen, minne pysähtyä ottaakseen täydelliset kuvat. Olipa kyseessä Hoover Dam, Seligman (Village of Cars) tai Grand Canyon, jokainen pysäkki oli mielenkiintoinen ja henkeäsalpaava. Kumppanini ja minä matkustimme kahden 9- ja 15-vuotiaiden tyttäremme kanssa, ja kumpikin piti matkaa henkeäsalpaavana. Jokaiseen makuun löytyy jotakin. Tammikuussa lämpötila on ihanteellinen. Hyvällä turkilla kävely Grand Canyonissa onnistuu täydellisesti. Ei ole liian kuuma eikä liian kylmä, ja enemmän kuvia, joissa on vähän lunta seinillä, ei ole niitä kuvia, joita olemme tottuneet näkemään Googlessa. Matka on todella hyvä ja koko ajan Jessie laittoi meille videoita ymmärtääkseen minne olimme menossa. Rakastimme sitä ja suosittelemme sitä, koska 10 tunnin ajomatka Las Vegasista on parempi, kun olet hyvin kuljetettu.

Kaunis mutta myös pitkä päiväretki! John viihdytti meitä erittäin paljon matkalla vitseillään ja kertoi myös paljon alueesta. Hienoa, että saimme nähdä elokuvia Hooverin padosta ja Route 66:sta matkan varrella! Maukas lounaspaketti matkalla ja hetki venytellä jalkoja! Grand Canyon on todella jotain, joka sinun täytyy nähdä, ja John tiesi paljon kerrottavaa ja osoitti mukavia valokuvapaikkoja! Meidän piti kävellä melko vähän, mutta se oli mukavaa, koska oli vähän viileää. Paluumatkalla maukas hampurilainen in 'n out burgerissa! Lyhyesti sanottuna täydellinen päiväretki!

Päivää ennen lähtöä johtaja lähettää sinulle sähköpostin, jossa kerrotaan tarkalleen, milloin kokous on ja missä se on. Yleensä, jos se ei ole hotellissasi, se on jossain muualla lähellä. Valmentaja saapui ajoissa ja samalla pääsin käyttämään wifiä ja lataamaan puhelimeni. Tie on hieman pitkä, mutta se on vaivan arvoista nähdäksesi Grand Canyonin. Opas oli fantastinen ja halukas ottamaan paljon valokuvia ja kertomaan anekdootteja paikasta. Voileipä oli erittäin hyvä. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltava kokemus

Hotellivakuus oli suuri, sitten menimme linja-autoyrityksen pääkonttoriin, josta voit ostaa lisäpaketteja (IMAX-elokuva, helikopterin kiertoajelu, ..). Tätä mainostetaan hyvin promomentissa, mutta sinua ei työnnetä mihinkään. Voit myös ostaa aamiaisen talon sisäkaupasta (joka ei sisälly tähän kiertueeseen). Se kaikki odotti, mutta heti kun saapui bussiin, kaikki oli upeaa. Matkaoppaamme Etelä-Rimiin oli erinomainen. Erittäin miellyttävä ja osaava. Iloisesti taas!

Huolimatta tiellä vietetystä ajasta lyhyellä pysähdyksellä reitillä 66, Grand Canyon on todella näkemisen arvoinen. Meillä oli mahdollisuus valita saapuessamme paikan päälle löytääksemme kohteen itse 4 km kävelyllä 3 tunnin ajan, mikä on erittäin riittävä, tai lisätä 100 dollaria oppaan kanssa. Halusimme löytää sivuston yksin, se oli täydellinen.