Valitse päivämäärät

Grand Canyon Skywalk UNESCO-nähtävyydet

15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Grand Canyon Skywalk: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Canyon Skywalk? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Canyon Skywalk : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 12 arvosteluun

Grey Line oli kuljetuspalvelujen tarjoaja. Kuljettajan nimi oli Thomas. Hän oli viihdyttävä ja osaava. Matka oli sujuvaa paitsi parilla, joka palasi bussiin 1,5 tuntia myöhemmin kuin sanottiin. Bussilla olevat ihmiset olivat eläviä ja Thomas piti ammattitaitoaan, mutta myös kertoi heille olevansa väärässä. Matka oli mahtava muuten. Joku, joka myös halusi mennä katsomaan kanjonia. Se oli täydellinen minulle ja perheelle. Mutta jos varaat skywalk-matkan .... Varo ... et voi viedä kameraasi tai matkapuhelinta ulko-alustalle. Ole valmis ostamaan kuvia laitokselta, jos haluat. Ne ovat kohtuuhintaisia 14,00 dollaria yhdestä valokuvasta (ajattelin, että se olisi paljon enemmän) .Osta paketti noin 10 kuvaa hintaan 65.00. Varmista vain, että sinulla on valokuvaaja ottaa useita kuvia ja kulmia !!

Upea päivä hyvissä ajoin, mutta päivitimme pienempään linja-autoon, joka oli mukavaa, helikopterimatka oli uskomatonta ja veneretki oli hauskaa. Matkaoppaamme Danny oli erittäin asiantunteva ja huolehtii meistä def suosittelemaan, että näkymät ovat uskomattomia

Erinomainen matka, linja-auton kuljettaja oli erittäin osaava ja informatiivinen. Kanjonin länsireunasta on upeimmat näkymät. Taivaskäytävä oli uskomaton. Suosittelisin tätä kiertueen.

Mahtava matka Mercedes-pakettiautossa. Kopterin ajo kanjonilla oli myös hauskaa. Rakastanut taivas kävellä doo. Kuljettajamme oli hieno!

Suuri kokemus, pakko olla Vegasissa, hyvin hoidettu toimintapaketti päivä