Valitse päivämäärät

Grand Canyon Village

Aktiviteetit saatavilla

  • Pääsyliput
  • Monen päivän matkat
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
  • Kuljetukset
60 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Grand Canyon Village: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Canyon Village? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Canyon Village : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 776 arvosteluun

Menimme tammikuun 28. Rakastimme kokemustamme. Oppaamme Jessie oli täydellinen. Hän tiesi tarkalleen, minne pysähtyä ottaakseen täydelliset kuvat. Olipa kyseessä Hoover Dam, Seligman (Village of Cars) tai Grand Canyon, jokainen pysäkki oli mielenkiintoinen ja henkeäsalpaava. Kumppanini ja minä matkustimme kahden 9- ja 15-vuotiaiden tyttäremme kanssa, ja kumpikin piti matkaa henkeäsalpaavana. Jokaiseen makuun löytyy jotakin. Tammikuussa lämpötila on ihanteellinen. Hyvällä turkilla kävely Grand Canyonissa onnistuu täydellisesti. Ei ole liian kuuma eikä liian kylmä, ja enemmän kuvia, joissa on vähän lunta seinillä, ei ole niitä kuvia, joita olemme tottuneet näkemään Googlessa. Matka on todella hyvä ja koko ajan Jessie laittoi meille videoita ymmärtääkseen minne olimme menossa. Rakastimme sitä ja suosittelemme sitä, koska 10 tunnin ajomatka Las Vegasista on parempi, kun olet hyvin kuljetettu.

Meidät noudettiin täsmällisesti nimetystä noutopisteestä lähellämme. Tiettyjä välipaloja jaettiin ja vettä oli saatavilla koko päivän. Pitkä matka-aika silloitettiin ulospäin suuntautuvalla kiertueella paljon tietoa ja pieniä pysähdyksiä, esimerkiksi Route 66:sta, Hooverin padosta tai Las Vegasista yleensä. Matkaoppaamme Fiona vastasi kaikkiin kysymyksiimme ja oli yleensä aivan loistava. Super hauska ja suurella antaumuksella hän välittää hienoa tietoa, kiitos!! Grand Canyon South Rim ei ollut niin kiireinen päivämme, mikä teki siitä hienon. Ehdottomasti vaikuttava! Taukoja riitti, ruokaa sai tilata ennakkoon ja oli myös paljon muuta välipalaa. Meitä pyydettiin vaihtamaan kiertuepäivää uudelleen, koska alkuperäisenä päivänä ei ollut tarpeeksi ilmoittautumisia. Valitsimme uuden päivämäärän ja organisaatio toimi sitten täydellisesti.

Kaunis mutta myös pitkä päiväretki! John viihdytti meitä erittäin paljon matkalla vitseillään ja kertoi myös paljon alueesta. Hienoa, että saimme nähdä elokuvia Hooverin padosta ja Route 66:sta matkan varrella! Maukas lounaspaketti matkalla ja hetki venytellä jalkoja! Grand Canyon on todella jotain, joka sinun täytyy nähdä, ja John tiesi paljon kerrottavaa ja osoitti mukavia valokuvapaikkoja! Meidän piti kävellä melko vähän, mutta se oli mukavaa, koska oli vähän viileää. Paluumatkalla maukas hampurilainen in 'n out burgerissa! Lyhyesti sanottuna täydellinen päiväretki!

Päivää ennen lähtöä johtaja lähettää sinulle sähköpostin, jossa kerrotaan tarkalleen, milloin kokous on ja missä se on. Yleensä, jos se ei ole hotellissasi, se on jossain muualla lähellä. Valmentaja saapui ajoissa ja samalla pääsin käyttämään wifiä ja lataamaan puhelimeni. Tie on hieman pitkä, mutta se on vaivan arvoista nähdäksesi Grand Canyonin. Opas oli fantastinen ja halukas ottamaan paljon valokuvia ja kertomaan anekdootteja paikasta. Voileipä oli erittäin hyvä. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltava kokemus

Huolimatta tiellä vietetystä ajasta lyhyellä pysähdyksellä reitillä 66, Grand Canyon on todella näkemisen arvoinen. Meillä oli mahdollisuus valita saapuessamme paikan päälle löytääksemme kohteen itse 4 km kävelyllä 3 tunnin ajan, mikä on erittäin riittävä, tai lisätä 100 dollaria oppaan kanssa. Halusimme löytää sivuston yksin, se oli täydellinen.