Valitse päivämäärät

Grand Canyonin länsireuna

Aktiviteetit saatavilla

  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
  • Kuljetukset
33 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Grand Canyonin länsireuna: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Canyonin länsireuna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Canyonin länsireuna : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 765 arvosteluun

Valitettavasti kiertuetta ei voitu jatkaa sään vuoksi. Noin tunnin kuluttua helikopterin oli palattava lentokentälle. Turvallisuus ennen kaikkea. Lentäjä lensi lohdutuksena kierroksen Stripin yli. Hinta palautettiin kokonaan ja alennus annettiin toisesta lennosta seuraavina päivinä. Käytimme tätä hyväksemme ja varasimme lennon kaistan yli yöksi. Loistava palvelu ja erittäin mukava henkilökunta.

Erittäin mukava tiimi Maverickissa, erittäin vieraanvarainen ja lentäjät vastasivat kaikkiin pyyntöihin matkan aikana. "Nauhalta saatujen tietojen" lisäksi he antoivat mielenkiintoista tietoa ja jakoivat kokemuksia! Kun Grand Canyon ja Las Vegas alkavat hehkua auringonlaskun aikaan, syntyy upeita kuvia! Erittäin suositeltavaa!

Ainutlaatuinen kokemus, jota ei voi helposti kuvailla kahdella lauseella. Erittäin mukava ja ystävällinen tiimi, kaikki sujui erittäin ammattimaisesti. Upeat maisemat kokea läheltä kanjonin laskeutumisen ansiosta.

Uskomatonta! Tuki on täydellinen. Helikopterilento on aivan mahtava. Loistava opas! Viileitä pysähdyksiä. Upeat näkymät. Nyt jää tehdä enemmän Grand Canyon!

Matka oli upea. Lentäjämme AJ oli hieno ja yritti tehdä asioista todella mieleenpainuvia. Nouto oli ajoissa ja samppanja piknik lisätty hoito.