Valitse päivämäärät

Grand Central Terminal

  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Muut elämykset
  • Päiväretket
  • Hop-on hop-off -kierrokset
29 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Grand Central Terminal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Central Terminal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Central Terminal : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 144 arvosteluun

Matkaopas Emmanuel ja kuljettaja Hosea, olemme erinomaisia, Hosea ajamassa New Yorkin liikenteessä ja Emmanuel hänen perusteellisesta tunteestaan vierailluista paikoista ja kommenteistaan matkan varrella. Ainoina 2 australialaisena kyydissä ja muita kansallisuuksia, olimme tyytyväisiä New Yorkin kaupungin ja sitä ympäröivien kaupunginosien selityksiin ja historiaan. Meille annettiin jokaisella pysäkillä aikaa ottaa valokuvia ja jopa ostaa Empanadan pienestä kaupasta, joka oli täynnä paikallisia ja turisteja. Mieheni ja minä suosittelemme tätä koko päivän kiertuetta, koska se oli erittäin hyvää vastinetta rahalle. New Yorkin siluetin ja Vapaudenpatsaan näkeminen oli melko mahtavaa. Kiitos Emmanuel ja Hosea, toivottavasti palaamme jonain päivänä takaisin Australiasta ja teemme tämän kiertueen ehdottomasti uudelleen. Hanki opas oli helppo ja tehokas tapa varata tämä kiertue.

Varasimme 5 nähtävyyttä ja käytimme ne kaikki. Kaikki meni aika hyvin. Parhaiten pidimme siitä, että saimme aina käyttää hop on hop off -bussia 72 tuntia, mikä oli erittäin käytännöllistä, koska pääsimme toisinaan paikasta A paikkaan B sillä tavalla. Muuten vierailimme: Rockefeller Center, National Museum of History, One World Trade Center ja Central Park Zoo. Oli ehdottomasti hintansa väärti!

Olimme matkallamme kahden hämmästyttävän miehen kanssa - kuljettaja Kevin ja oppaamme Jorge. Jorge oli täynnä mielenkiintoista tietoa ja jakoi meille niin paljon tietoa NYC:n kaupunginosista. Näimme niin paljon, että emme olisi voineet nähdä omin voimin täällä käytettynä aikana. Erittäin hauska ja viihdytti meitä koko päivän. Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta. Kiitos paljon!

Toimi hyvin ja säästi paljon! Mene vain nähtävyyteen älypuhelimesi virtuaalisella passilla ja nouda pääsylippu. Valitettavasti emme osaa sanoa, säästääkö se paljon aikaa - jetlagin ansiosta olimme aina paikalla niin aikaisin, että vain muutama muu oli paikalla.

Korostan, että lippua ei saa noutaa Port Autorithysta, vaan QR-koodi, jonka saat GetYourGuidelta ostohetkellä, on jo itse passi. Muilta osin kaikki on täydellistä, mukaan lukien joidenkin jonojen ohittaminen (mutta ei kaikki, mutta meitä ei yllätä).