Lisää päivät

Grand Central Terminal

Grand Central Terminal: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

New York: Big Bus hop-on hop-off -kiertoajelu

1. New York: Big Bus hop-on hop-off -kiertoajelu

Ihaile New Yorkin tärkeimpiä nähtävyyksiä ja suosituimpia kaupunginosia avokattoisen Hop-On Hop-Off-bussin yläkannelta. Näe ikonisia maamerkkejä, kuten Empire State Building, Times Square sekä Brooklyn Bridge. Paranna elämystäsi usean nähtävyyden tai kiertoajeluristeilyn yhdistelmälipuilla. Koe kaupungin monipuolinen kulttuuri, kauniit puistot, upea arkkitehtuuri ja maalaukselliset näkymät sekä ulkoilmabussin päältä että kävellen, kun haluat hypätä pois kyydistä ja tutustua kaupunkiin tarkemmin. Hyppää kyydistä ja takaisin kyytiin omassa rauhassasi ja luo oma räätälöity reittisuunnitelmasi ympäri kaupunkia Uptown- ja Downtown-kierrosten aikana. Hyödy reaaliaikaista bussinseurantasovellusta, jotta tiedät aina tarkalleen, milloin seuraava bussi saapuu.  Nauti uudesta, huipputeknisestä audiokommentoinnista, joka on informatiivinen, erittäin viihdyttävä ja mukaansatempaava niin aikuisille kuin lapsillekin. Valitse kolmesta eri lippuvaihtoehdosta:1. Classic-lippu sisältää rajoittamattoman pääsyn Uptownin ja Downtownin kierroksille yhden päivän ajan2. Classic-lippu sekä 90 minuutin Circle Line -risteily3. Best of New York -pakettiin sisältyy Classic-lippu sekä Empire State Buildingin ja Vapaudenpatsaan ohita jono -liput. Downtown-kierroksen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat: • Flatiron District • Union Square • Greenwich Village• East Village • Chinatown• Little Italy• Wall St. and the Stock Exchange • SoHo  Uptown-kierroksen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat: • Times Square • Upper East Side• Central Park• Museum Mile• Uptown Manhattan• MoMA • The Met• Columbus Circle

Manhattan: Puolen päivän Bronx, Queens & Brooklyn -kierros

2. Manhattan: Puolen päivän Bronx, Queens & Brooklyn -kierros

Lähde tavallisesta poikkeavalle New York -kierrokselle ja suuntaaa Bronxin, Queensin sekä Brooklynin kiehtoviin kaupunginosiin tutustuaksesi New Yorkin salaisiin helmiin. Tämä puolen päivän kierros tarjoaa erittäin hyvän mahdollisuuden tutustua näiden vähemmän tunnettujen naapurustojen elämään. Minibussi kuljettaa sinut vaivattomasti ja tehokkaasti paikasta toiseen kaupungin vilkkailla kaduilla. Bussin kyydissä matkaat Grand Centralin sillan yli nauttien näkymistä Grand Central Stationille. Jatkat matkaa Upper East Sideen, joka on yksi New Yorkin vauraimmista ja tyylikkäimmistä lähiöistä. Tämän jälkeen siirryt Itä-Harlemiin matkatessasi kohti Bronxia. Pääset näkemään Yankee Stadiumin, joka on New York Yankees -baseball-joukkueen kotikenttä. Lisäksi näet myös Grand Concoursen ja ohitat Bronx Museum of the Artsin. Pysähdyt Bronxissa Arthur Avenuelle, jossa pääset kokemaan autenttisen italialais-amerikkalaisen elämyksen. Vierailet aidoissa italialaisissa ravintoloissa, herkkupuodeissa, leipomoissa, kahviloissa sekä kaupoissa. Seuraavaksi ohitat Randall's Islandin ja matkaat Queensin läpi. Lopulta saavutat Brooklynin nähden Greenpointin sekä Williamsburgin. Lopuksi palaat Manhattanille legendaarisen Brooklyn Bridgen kautta.

NYC: Big Apple Helikopterikierros

3. NYC: Big Apple Helikopterikierros

New York Cityä ei kutsuta turhaan "Isoksi omenaksi"! Tämä erittäin suosittu kiertoajelu tarjoaa kunnioitusta herättäviä näkymiä Ison Omenan ikonisimmista maamerkeistä, kuten Vapaudenpatsaasta ja Empire State Buildingista. Lento lähtee laiturilta 6, ja kohoat kuuluisan Hudson-joen yläpuolelle ja lennät aivan upean Vapaudenpatsaan, kaupungin portin, ohi. Ensiluokkaisesta näköalapaikastasi voit katsella Governors- ja Ellis Islands -saaria ja nähdä Manhattanin talousalueen ennen kuin risteilet ohi NYC:n taivaanrannan hohtavien kulmien. Tällä lennon osuudella näet muun muassa Chryslerin, Woolworthin, Hudson Yardsin, Grand Central Terminalin sekä USS Intrepidin. Näet jopa vilauksen George Washingtonin sillasta ja maailmankuulusta Central Parkista. Valitse 20 minuutin tai 30 minuutin vaihtoehto pidentääksesi lentoasi ja liidellä Central Parkin ohi Yankee Stadiumille asti ja nähdäksesi Pyhän Johanneksen katedraalin, Columbian yliopiston ja jopa New Jerseyn Palisadesin. Tämä kaiken kattava kierros on todellakin paras tapa nähdä koko New York taivaalta käsin!

NYC: Grand Central Terminal -kävelykierros erikoiskäynneillä

4. NYC: Grand Central Terminal -kävelykierros erikoiskäynneillä

Tapaaminen Grand Central Terminalin nykyaikaisessa sydämessä: vilkkaassa pääaulassa. Ihaile kuuluisaa kelloa, joka on sijoitettu infokopin päälle - ja opi, minkä arvoiseksi sen huhutaan olevan - kun oppaasi kertoo sinulle Cornelius Vanderbiltin tarinan, joka oli Grand Central Depot -varikon (kuten sitä alun perin kutsuttiin) takana oleva suunnittelija. Käy Vanderbilt Hallissa, joka on elävä todiste Grand Centralin ryysyistä rikkauksiin -muutoksesta 1980-luvulla, ja poikkea sitten ulos katsomaan maailman suurinta Tiffany-kelloa. Tee aikamatka 20-luvulle speakeasy-tyylisessä baarissa, joka sata vuotta sitten oli yhden New Yorkin merkittävimmän rautatiemagnaatin yksityistoimisto. Kuiskausgalleriassa opit, miten salaisuudet kulkevat vilkkaasti liikennöidyn risteyksen yli, jotta ne kuullaan täydellisesti toisella puolella, ja pääset kurkistamaan yhteen maailman suurimmista löytötavaratoimistoista. Tutustu käsintehtyihin koruihin Graybar Passagessa ennen kuin astut entiseen elokuvateatteriin, jossa matkan väsyttämät nuoret saattoivat nauttia viihteestä Grand Centralin kukoistuskaudella. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit kulkea värikkäällä Grand Central Marketilla, jossa on yli 160 merenelävälajiketta ja 400 erilaista juustoa, ennen kuin palaat takaisin pääaulaan.

NYC: Grand Central Terminalin salaisuudet

5. NYC: Grand Central Terminalin salaisuudet

Tällä jännittävällä pienryhmäkävelykierroksella paljastat tämän historiallisen liikenteen solmukohdan kätkemät aarteet: näet maailman suurimman Tiffany-kellon, kurkistat kiellettyihin lasikäytäviin, löydät pääatriumin massiivisen suunnitteluvirheen, löydät piilossa olevan miljoonien dollareiden jalokiven ja paljon muuta. Tutustu aseman historiaan rautatien kukoistuskaudella, ränsistyneenä häpeäpaikkana ja koe se lopulta kunnostettuna ihmeenä kaupungin keskustassa. Kuljitpa sen ohi joka päivä aamulla työmatkallasi tai kävelitkö Beaux-Arts -kauneuden läpi ensimmäistä kertaa, lähdet varmasti pois opittuasi, nähtyäsi tai koettuasi jotakin uutta ja erikoista tällä kulissien takana tapahtuvalla kävelykierroksella.

Gossip Girl -kierros

6. Gossip Girl -kierros

Paikallisen näyttelijän opastamalla kierroksella saat kokea Manhattanin yläluokan elämää kolmen tunnin ajan, Gossip Girl -nähtävyyksillä. Cecily Von Ziegesarin kirjoittama suosittu tv-sarja on Amerikan suosituin teinidraama, jota tähdittivät kuumat nuoret näyttelijät, kuten Blake Lively (Serena Van der Woodsen) ja Chace Crawford (Nate Archibald). “Hello, Upper East Siders!” on jokaisen Gossip Girl -jakson avauslause ja tällä kierroksella koet, että Gossip Girl puhuu suoraan sinulle! Sarjaa on kuvattu yli 40 paikalla Manhattanissa, ja tällä kierroksella pääset tutkimaan niitä. Tutustu paikkoihin, missä juorujen kohteina olevat hahmot sulautuvat New Yorkin sosiaalisen yläluokan teineihin. Tee tutkimusretki Upper East Siden eliitin seksiin, huumeisiin, mustasukkaisuuteen ja akateemisen elämän paineisiin. Ohita Vera Wangin kauppa, missä Blair kokeile hääpukuaan, vieraile Empire Hotelilla, joka oli Chuck Bassin uusi koti ja yritys, ja mene karkkikaupan ohi, missä Dan auttoi Vanessaa shoppailemaan. Tämä on täydellinen kierros sarjan faneille ja New Yorkin ylellisen puolen ystäville. Nouse bussiin ensimmäisenä erikoispaikka -lipuilla! Tällä vaihtoehdolla pääset bussiin ensin ja voit istua oppaan lähellä neljällä ensimmäisellä rivillä.

Manhattanilta: Päivän Boroughs ja Coney Island -bussikierros

7. Manhattanilta: Päivän Boroughs ja Coney Island -bussikierros

Matkusta mukavalla bussilla ammattitaitoisen lisensoidun NYC-oppaan johdolla. Päiväsi alkaa Manhattanilta kohti Upper Manhattanilla sijaitsevaa Harlemia. Tutustu monimuotoisen naapuruston historiaan ja näe kohteita, kuten Apollo Thater, jossa muun maussa Ella Fitzgerald, The Jackson 5 ja Marvin Gaye esiintyivät. Matkaa seuraavaksi Bronxiin, jossa voit nähdä muun muassa New York Yankeesin pesäpallostadionin. Tutustu myös hip hopin syntyyn ja katsele alkuperäistä katutaidetta.  Kierros jatkuu poikki East Riverin Queensin alueelle, jossa puhutaan yli 100 eri kieltä. Näe Malban naapurusto ja sen kauniit kodit, Flushing Meadows Park sekä Unisphere. Suuntaa sitten Brooklyniin. Näe Williamsburgin ja Crown Heightsin alueet, joista löytyy suuri juutalaisyhteisö. Käy maailmankuululla Coney Islandilla, joka on New Yorkin hauskanpidon tyyssija. Sään salliessa voit käydä puisella rantakadulla ja nauttia lounaan Nathanin legendaarisessa ravintolassa. Suuntaa lopuksi yli East Riverin ja Brooklyn Bridgen ohi Manhattanille. Huomioithan, että päivän matkasuunnitelma on riippuvainen liikenneolosuhteista ja sitä saatetaan muuttaa ajan puutteen vuoksi.

New York City: Sightseeing FLEX Pass -nähtävyyslippu

8. New York City: Sightseeing FLEX Pass -nähtävyyslippu

Puraise pala Isoa omenaa! Lataa Sightseeing Flex Pass -nähtävyyslippu puhelimeesi ja nauti vieraile ilman käteistä yli sadalla elämyksellä, kohteella, museolla ja kierroksella, kuten Top of the Rock -näköalatasanteella, Vapaudenpatsaalla, MoMAssa ja New Yorkin akvaariossa. Yksinkertaista matkaasi ja säästä rahaa luomalla juuri sinulle sopiva New Yorkin matkasuunnitelma joustavan nähtävyyslipun avulla. Voit valita 2, 3, 5, 7, 10 tai 12 nähtävyyttä mielenkiintojen kohteittesi mukaan, ja säästää jopa 65 % sekä nauttia joustavasta aloituspäivästä. Lippua suositellaan matkailijoille, joilla on rajoitettu aika nähtävyyksien kiertämiseen, ja jotka haluavat nähdä muutaman suosituimmista nähtävyyksistä. Tutustu New York Cityn aitoon tunnelmaan kävely- tai pyöräkierroksella. Näe maailmankuulu kaupungin horisontti jollain viidestä bussikierroksesta, tai ihaile maisemia lauttakierroksella. Sightseeing Flex Pass -lipun haltijat voivat myös käyttää Uptown- ja Downtown-reittien Hop-On Hop-Off -busseja 72 tunnin ajan. Hyödynnä pikasisäpääsyä useilla mukana olevilla nähtävyyksillä ohittaaksesi jonot. New Yorkin huippukohteet • One World Observatory (Sightseeing Pass -yksinoikeus) • Vapaudenpatsas ja Ellis Island • Metropolitanin taidemuseo, 3 päivän lippu  • Central Park Zoo  • National 9/11-muistomerkki ja museo  • The Museum of Modern Art (MoMA) • Top of the Rock Observatory  • Hop-on hop-off -bussikierros, Gray Line CitySightseeing (voimassa 72 tuntia) • The Whitney Museum of American Art Elämykset: • Ground Zero Museum Workshop: 100 Images & Artifacts -kierros  • Macy's -historiallinen kierros  • Madison Square Garden -kierros  • Radio City Music Hall Stage Door -kierros • TimeLooper - Virtuaalitodellisuuskokemus • Wollman Rink - Luistelua Central Parkissa (kausiluonteinen) Nähtävyydet:  • 9/11 Tribute Center  • Brooklyn Botanic Garden • Luna Park Coney Islandilla • Madame Tussauds NYC • National Geographic Encounter - Ocean Odyssey • New Yorkin akvaario • New York Botanical Garden • Ripley's Believe it or Not! • Snug Harbor Cultural Center Botanical Garden • SPYSCAPE • KGB-vakoilumuseo • Auschwitz-näyttely, Museum of Jewish Heritage Museot:  • American Museum of Natural History • Brooklyn Historical Society  • El Museo del Barrio  • Fraunces Tavern Museum  • International Center of Photography • Intrepid Sea, Air & Space Museum (sisältää ohita jono -pääsyn)  • MoMA PS1 • Eldridge Streetin museo • Museum of American Finance • Museum of Jewish Heritage • New Yorkin kaupunginmuseo • National Lighthouse Museum • New York Historical Society Museum and Library • Solomon R. Guggenheim Museum  • Staten Island Museum and Children’s Museum • The Met Breuer • The Met Cloisters  • The Skyscraper Museum Bussikierrokset:  • Hop-on hop-off, Uptown ja Downtown -bussikierrokset • Hop-On Hop-Off -bussikierros, Brooklyn • Best of Manhattan -kierros (kuuden tunnin saatettu bussikierros) • Bussikierros illalla • On Location Tours When Harry Met Seinfeld -bussikierros  • On Location Tours Central Park TV & Movie Sites  • The Downtown Experience -kierros • Kierros • Woodbury Common Premium Outlets Bus (alennuskirjanen) • Go Airlink Airport Shuttle -lentokenttäkuljetus (lähtevä) Risteilyt:  • Hornblower: New York hop-on hop-off -lauttakierros • Manhattan By Sail - Easy Like Sunday Morning -brunssiristeily • Shearwater -purjehduskierros Manhattanilla  • Manhattan by Sail - Clipper City Daytime Statue Sail  • Clipper City Jazz Cruise -purjehduskierros Manhattanilla  • Hornblower Cruise Live After Five • RIBNewYork - High Speed -satamakierros  Kävely- ja pyöräkierrokset:  • Brooklyn Unplugged -kierros  • Fancy Apple Brooklyn Bridge -pyörävuokraus • Food On Foot  • Hush Tours  • Inside Out Tours  • NewYorkTour1  • Wall Street -kävelykierros  • Central Parkin pyörävuokraus • St. Patrickin katedraalin kierros • Manhattan and Beyond Central Park -kävelykierros

NYC: RIDE - 75 minuutin kierros

9. NYC: RIDE - 75 minuutin kierros

Kun newyorkilaiset yrittäjät ja luovat tyypit yhdistävät voimansa, syntyy ultramoderni viihde, joka on 45 metriä pitkä bussi, jossa on stadionistuimet, surround-ääni ja katuesityksiä. Lähde tälle interaktiiviselle 65-75 minuutin bussimatkalle ja näe New York aivan ainutlaatuisesta näkökulmasta. Se muuttaa New Yorkin kadut näyttämöksi ja yhdistää viihteen ja matkailun luoden kaupunkikokemuksen, josta kaikki, turistit ja New Yorkin asukkaat, voivat nauttia. RIDE ajaa New Yorkin halki ja tarjoaa esityksiä nähtävyyksien, kuten Grand Centralin, 42nd Streetin ja Bryant Parkin, edessä. Se on Broadway ilman paikallaan olevan teatterin rajoituksia ja bussikierros teatterillisella twistillä. Jokaisessa liikkuvassa teatterissa on kolme riviä stadionistuimia sekä nykyaikaisin audio- ja visuaalinen tekniikka, mukaan lukien kaiuttimet, jotka tuovat sisäiset äänet ulos kadulle, jolloin RIDErs voi mennä "On Air" ja olla vuorovaikutuksessa kaupungin kanssa.

New York City: NYC:n supersankarit Opastettu kävelykierros

10. New York City: NYC:n supersankarit Opastettu kävelykierros

Opi, miten Batman pelastettiin peruuttamiselta ja miten kryptoniitti luotiin. Vieraile paikassa, jossa Christopher Reeve lensi ensimmäisen kerran Teräsmiehenä. Näe, mihin Kostajat jättivät muistoesineen New Yorkin kaupungille. Saat ainutlaatuisen ja unohtumattoman näkymän sarjakuvateollisuuteen ja hahmoihin, jotka tekevät siitä poikkeuksellisen. Kaksituntinen kierroksesi alkaa YK:n päämajan edestä, ja kävellessäsi 42nd Streetiä pitkin näet Vihreiden peikkojen asunnon, menet Daily News -rakennuksen sisälle ja pysähdyt baarissa, jossa jotkut sarjakuvien suurimmista taiteilijoista tapasivat hengailla. Tutustu Chrysler Buildingiin, Grand Central Terminaliin ja paikkaan, jossa Stark Towerin pitäisi olla. Kun käännyt vasemmalle Park Avenueta pitkin, kävelet historiallista Publishers Row'ta pitkin. Näe, missä osa maailman ikonisimmista sarjakuvista luotiin, ja Will Eisnerin ja Bob Kanen toimistot. Oppaasi näyttää, missä kuvattiin tv-sarjoja, kuten Gotham ja Netflixin Daredevil, missä asui ensimmäinen supermiestä esittänyt mies ja paljon muuta. Pidä hauska kävelyretki, näe upeita paikkoja, kuule uskomattomia tarinoita ja keskustele kaikkien niiden hahmojen historiasta, jotka saivat sinut uskomaan, että ihminen voi lentää!

Saatavilla olevat aktiviteetit

34 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 3

Grand Central Terminal: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Central Terminal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Central Terminal : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 032 arvosteluun

Lahjakortti toimi hyvin. Siellä oli kuitenkin hämmentävää tietoa. Esim. osoite NY Central Parkissa. Jos tämä osoite ymmärretään oikein, sitä tulee käyttää kupongin muuntamiseen passiksi. Mainitussa osoitteessa oli vain asuntoja. Kupongin voi sitten lunastaa helposti lähes kaikissa nähtävyyksissä, mutta ei Modernin taiteen museossa. Lahjakorttia ei hyväksytty täällä. Kun opimme käyttämään kuponkia, se ei enää ollut ongelma.

Yleisesti ottaen passi on toiminut melko hyvin lähes kaikissa nähtävyyksissä tai aktiviteetteissa, joissa olemme käyneet. Tietenkin, vaikka sitä mainostetaan Sightseeing Pass -sivustolla, sitä ei hyväksytä vieraillessa Vapaudenpatsaalla. Tämä toiminta on kuitenkin melko halpaa, eikä siihen kannattanut käyttää passia.