Grand Palais

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Grand Palais: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand Palais? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grand Palais : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 14 674 arvosteluun

Se oli kaunista, vaikka säästä ei ollut ihanteellista. Mutta koska melkein kaikki penkit olivat peitossa, baari mukaan lukien, ei sade meitä haitannut. Ja yöllä on melkein sama, onko kirkasta taivaasta vai sadetta, sillä öinen Pariisi on maaginen! Meitä seurasi viileä ja ei liian kova musiikki ja lasi samppanjaa - se ei voisi olla parempi. Eiffel-torni syttyy lähdettäessä ja saapuessa. Se oli todella mukavaa!

Pariisi on niin hajallaan, mutta kaunis, että päätimme tehdä avoimen ylätason bussikierroksen saadaksemme suuntamme ja nähdäksemme mahdollisimman paljon muutamassa tunnissa. Kommentti oli paikoin hieman hajanaista, mutta se oli informatiivinen ja hauska. Meitä siunattiin upealla auringonpaisteella, vaikka se oli kylmä, mikä teki erinomaisen retken. Kaikki suosituimmat nähtävyydet Eifel-tornista Notre Dameen

He tarjoavat kuulokkeet vieraille, mutta meille ei kerrottu ensimmäisessä bussissa, johon hyppäsimme. Toinen oli kuitenkin erittäin mukava ja antoi meille kuulokkeet kuunnella. Toivon, että aukioloaikoja olisi voitu pidentää, koska klo 17.00 oli meille hieman aikaista, koska Pariisissa oli niin paljon nähtävää ja tehtävää.

Juuri sitä mitä luvataan. Helppo pääsy liikennevälineille, informatiivinen selostus ja reitti kattaa kaikki tärkeimmät kiinnostavat kohteet. Suosittelen ehdottomasti varsinkin jos ensimmäinen matka kaupunkiin

Kaikki sujui sovitusti ja sääkin suosi

Mukavaa ja turvallista. Tulostetut paperiliput toimivat hienosti, vaikka teksti olikin pääosin suomea. Monikielinen selostus kaijuttimista oli hetkittäin hankalaa kuulla.