Suosittelemamme elämykset kaupungissa Grand River South East

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

1. Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

Seikkailullinen katamaraaniretkesi Ile Aux Cerfille alkaa noutamalla sinut hotellista majapaikastasi missä tahansa päin Mauritiusta. Sertifioitu oppaamme toivottaa teidät tervetulleeksi ja noustuanne mukavaan ajoneuvoonne voitte lähteä Trou D'eau Douceen. Saavut sinne klo 09.15, nousette katamaraaniinne nauttiaksenne tästä ikimuistoisesta katamaraaniristeilystä Trou D'eau Doucesta Ile Aux Cerfsiin. Katamaraaniristeily alkaa klo 09.30, lähtö Trou D'eau Doucesta Mauritiuksen itärannikolla. Miehistön jäsenet huolehtivat siitä, että sinulla on hauskaa, ja he kertovat mielellään paikallisia tarinoita, vitsejä ja soittavat paikallista mauritialaista musiikkia, joka kohottaa kaikkien laivalla olevien mielialaa. Aloitat matkasi vierailemalla Grand River South Eastin vesiputouksella ennen kuin lähdet purjehtimaan Ile Aux Cerfs -saarelle. Kun saavut Grand-joelle, lähdet pikaveneellä käymään vesiputouksilla, jotka sijaitsevat noin 500 metriä ylävirtaan. Jos olet onnekas, voit nähdä uteliaita apinoita hyppimässä joen rannalla olevien suurten vanhojen puiden välissä. Tarkkaile korkeimmissa puissa lepääviä mauritanialaisia hedelmälepakoita, kun lähestyt vesiputousta. Vesiputouksella käynnin jälkeen suuntaat takaisin katamaraanille. Katamaraani purjehtii sitten laguunin kristallinkirkkaassa vedessä, kunnes pysähtyy snorklaus- ja uimatauolle, jossa henkeäsalpaavat koralliriutat ja trooppiset kalat ovat näkyvästi esillä. Snorklauksen jälkeen nautit herkullisen BBQ-lounaan rannalla tai katamaraanilla. Tarjoilemme 3 ruokalajin menun aluksella. Saat myös valikoiman paikallisia juomia, kuten virvoitusjuomia, mehua, vettä, olutta, viiniä ja paikallista rommia. Sitten suuntaat Ile aux Cerfs -saarelle, joka on kaunis saari lähellä Mauritiuksen itärannikkoa. Tämä upea saari on täydellinen ympäristö rentouttavaan auringonpalvontaan. Kun lähestyt saarta katamaraanilla, näet huojuvat palmupuut ja kirkkaan turkoosin veden reunustamat puhtaanvalkoiset rannat. Ile aux Cerfin saarella sinua odottavat erilaiset virkistävät aktiviteetit, kuten laskuvarjohyppy, putkiratsastus ja vedenalainen kävely (valinnainen). Aktiviteettien tekemisen jälkeen voit kävellä ja nauttia koskemattomasta luonnosta, istua alas ja rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla. Ile aux Cerfs -saarella voit varmasti rentoutua ja pitää hauskaa jollakin kuvankauniista rannoista tai nauttia uimisesta taivaansinisessä meressä. Ile Aux Cerfs on valoisa kasvistonsa ja eläimistönsä, esteettömän tuulen ja auringon sekä lukemattomien oikkujasi palvelevien tilojensa ansiosta täydellinen pakopaikka kaikille, jotka etsivät harvinaisen mukavaa pakomatkaa. Vierailun jälkeen Ile aux Cerfsillä nautit kauniista purjehduksesta takaisin Trou D'Eau Douceen. Sinun odotetaan saapuvan takaisin Trou D'Eau Douceen klo 16:00. Sen jälkeen kuljettajamme vie sinut takaisin hotellillesi.

Trou D'eau Douce: Ile aux Cerfsiin suuntautuva katamaraaniristeily

2. Trou D'eau Douce: Ile aux Cerfsiin suuntautuva katamaraaniristeily

Vietä päivä risteillen Mauritiuksen edustan kristallinkirkkailla vesillä ylellisellä katamaraanilla. Ota aurinkoa, ui ja nauti houkutteleva BBQ-lounas aluksella. Aamulla Trou D'eau Doucesta lähdettyäsi lähde purjehtimaan hyvin varustetulla katamaraanilla Mauritiuksen kristallinkirkkaiden vesien halki. Suuntaat kohti upeita GRSE-vesiputouksia ja liukastelet meren halki, jolloin sinulla on aikaa ottaa aurinkoa ja rentoutua leveän katamaraanin kannella. Jos olet onnekas, näet matkalla jopa apinoita. Kun olet ihastellut vesiputouksen upeutta, hyppäät veteen snorklaamaan täydellisessä, piilossa olevassa paikassa. Nauti sitten grilliruokaa laivalla matkalla paratiisimaiselle Ile aux Cerfsille, jossa voit viettää aikaa rentoutuen koskemattomalla rannalla. Hengaile trooppisella ihmemaalla ennen kuin palaat veneeseen ja lähdet takaisin laituriin.

Mauritius: Ile aux Cerfsille & grillaaminen

3. Mauritius: Ile aux Cerfsille & grillaaminen

Vietä koko päivä tutustumalla Mauritiuksen kauniiseen paratiisisaareen pikaveneellä. Lähde klo 09:30 ja pysähdy hetken kuluttua uimaan ja snorklaamaan kristallinkirkkaissa vesissä. Nauti vedenalaisesta merielämästä ja ui upeiden korallien ja kirkkaanväristen trooppisten kalojen keskellä. Jatka purjehdusta ja näe d' Alblair -aluksen hylky vuodelta 1902 korallivallilla ja pysähdy lyhyesti vanhalla majakkasaarella. Sen jälkeen pikavene vie sinut itärannikkoa pitkin ja sitten Grand-jokea (Mauritiuksen pisin joki) ylävirtaan, joka päättyy kauniille vesiputoukselle. Seuraavaksi grillataan grillattua kanaa ja kalaa jollakin kuvankauniin rannalla: Île aux Cerfsin saarella. Île aux Cerfs -saari. Täällä sinulla on aikaa rentoutua ja nauttia uimisesta ennen kuin risteilet viimeiselle pysähdyspaikalle Ile aux Aigrettesille. Ile aux Aigrettes -saarella nautit viimeisen juoman luonnon uima-altaassa, jossa on runsaasti meritähtiä. Aluksella on koko päivän ajan saatavilla virvoitusjuomia, paikallista olutta ja rommia. Saapuminen takaisin Shandrani-hotellin rannalle on noin klo 16.00-16.30..

Ile aux Cerfs pikaveneellä matka ja kuljetus: Yksityinen tai jaettu

4. Ile aux Cerfs pikaveneellä matka ja kuljetus: Yksityinen tai jaettu

Koe Ile aux Cerfs tällä stressittömällä paketilla, joka sisältää yksityisen hotellin nouto- ja kyydinottopalvelun, grilliruokalounaan, juomat (alkoholijuomat ja alkoholittomat) sekä aikaa uida, ottaa aurinkoa, patikoida ja tutustua tähän paratiisisaareen. Meillä on sekä yksityisiä että jaettuja vaihtoehtoja pikaveneen kuljetukseen Ile aux Cerfsille ja lounaaseen. Hotellin nouto ja jättö on aina yksityinen ja tapahtuu ilmastoidussa taksissa tai minibussissa. Yksityinen kuljettajasi noutaa sinut klo 7:30 ja 9:00 välisenä aikana (riippuen hotellisi sijainnista). Laiva Ile aux Cerfsille lähtee noin klo 9:30. Kun olet pikaveneessä, ohitat Grand River South East -vesiputouksen, jossa saatat nähdä erilaisia villieläimiä, kuten apinoita ja mauritianhedelmälepakoita. Seuraavaksi suuntaat Ilot Mangenieen (Ile aux Cerfsin vieressä) nauttimaan grilliruokaa. Esimerkkimenu (todellinen menu voi vaihdella): - Salaatti, leipä ja riisi - Grillikala, kana, makkara. - Ystäväbanaani (Banana Flambé) - Juomat: Olut, viini, rommi, virvoitusjuomat. Lounaan jälkeen on aika tutustua Ile aux Cerfsiin! Sinulla on 3-4 tuntia aikaa rentoutua, uida, ottaa aurinkoa, patikoida tai tutkia saarta. Ile aux Cerfsillä on myös muita aktiviteetteja (kuten laskuvarjohyppyä, tubingia jne.), mutta huomioithan, että ne eivät sisälly hintaan. Sen jälkeen palaat pikaveneellä takaisin mantereelle, jossa yksityinen kuljettajasi odottaa sinua viedäkseen sinut takaisin hotelliisi.

Île aux Cerfs: Cerfs: Kokopäiväristeily katamaraanilla ja grilliruokailu Lounasruokailu

5. Île aux Cerfs: Cerfs: Kokopäiväristeily katamaraanilla ja grilliruokailu Lounasruokailu

Nouse katamaraanillesi klo 9.00 Trou D'Eau Doucen kalastajakylän lähellä ja vietä poikkeuksellinen päivä trooppisen auringon alla. Käy GRSE-vesiputouksella, purjehdi ja snorklaa "Eau Bleu" -nimisessä paikassa tai "Baie des 2 frères" -saaristossa, nauti mehevästä grilliruoasta, arvosta huomaavaista palvelua ja henkeäsalpaavaa maisemaa. Tämä on idyllisen loman määritelmä! Lounas tarjoillaan katamaraanilla ankkurissa. Ota sitten aikaa tehdä pysähdys Ile aux Cerfsillä, aikaa rusketukselle ja kävelylle näiden kauniiden instagram-kuvien ottamiseksi. Palaat takaisin Trou D'Eau Douceen noin klo 15.30.

Trou d'Eau Douce: Ile Aux Cerfs: Katamaraaniristeily lounaalla

6. Trou d'Eau Douce: Ile Aux Cerfs: Katamaraaniristeily lounaalla

Nauti Mauritiuksen vesien kauneudesta kokopäivän Isle aux Cerfs -katamaraaniristeilyllä Trou d'Eau Doucesta. Nauti mahdollisuuksista uida ja snorklata, ihailla Grand River South Eastin vesiputouksia ja nauttia grillilounasta. Nouse katamaraanin kyytiin Trou d'Eau Douce -kokoontumispaikalla ja lähde sitten matkaan Mauritiuksen itärannikkoa pitkin. Purjehtiessasi voit ihailla upeita näkymiä vuorille ja merelle. Risteile Grand River South Eastin vesiputouksille. Nauti sen jälkeen herkullisesta grilliruoasta lounaaksi katamaraanilla. Saavuttuasi Ile aux Cerfsille voit poistua katamaraanilta ja rentoutua siellä olevilla rannoilla. Snorklaa ja ui saaren kristallinkirkkaissa vesissä ja ihaile paikallista merielämää. Matka päättyy paluuseen alkuperäiseen lähtöpaikkaan.

Trou d'Eau Douce: Dou Douou: Kaakkois 5 saariseikkailu

7. Trou d'Eau Douce: Dou Douou: Kaakkois 5 saariseikkailu

Lähde matkalle pikaveneellä ja tutustu koko Mauritiuksen kaakkoisrannikkoon ja lähisaariin yhden päivän aikana. Matkaan sisältyy vierailu kuuluisalle Ile aux Cerfs -saarelle ja Grande-joen koskemattomalle kaakkoisosan kaskadille, mutta myös Ile aux Pharesille ja Ile de la Passe -saarelle, jolloin voit tutustua hiukan Mauritiuksen historiaan siirtomaa-aikana. Ile aux Pharesin alueella sijaitsee nimensä mukaisesti vanha, yli 200 vuotta vanha majakka, joka on nykyisin julistettu historialliseksi muistomerkiksi. Vuonna 1810 Ile aux Phares ja Ile de la Passe olivat ranskalaisten ja brittien välisen taistelun näyttämönä, joka tunnetaan nimellä Grand Portin meritaistelu, joka on Napoleonin laivaston ainoa voitto ja joka on myös merkitty Pariisin Riemukaarelle. Saarten historiallisen näkökulman lisäksi sinulle avautuu veden sisällä vaikuttava näky. Kontrasti saaren molempien puolien välillä on henkeäsalpaava: toisella puolella on turkoosi ja rauhallinen laguuni, ja toisella puolella Intian valtameren suuret aallot murskaavat saaren aallonmurtajia. Tämän jälkeen siirrytte Ile aux Aigrettes -saarelle uimaan ja sitten takaisin Ile aux Cerfs -saarelle, jossa tarjoillaan lounas. Rentoudu ja ota aurinkoa tai vain rentoudu rannalla tai Ile aux Cerfsin kristallinkirkkaassa vedessä, ennen kuin palaat takaisin Trou d'Eau Douceen.

Trou d'Eau Doucesta: Douou Douou: Ryhmän pikaveneajelu Ile aux Cerfsille

8. Trou d'Eau Doucesta: Douou Douou: Ryhmän pikaveneajelu Ile aux Cerfsille

Tapaa oppaasi Trou d'Eau Doucen keskeisellä kokoontumispaikalla. Saat lyhyen selostuksen päivän matkasuunnitelmasta ja lähdet laiturille. Nouse pikaveneeseen ja lähde kohti kaunista Ile aux Cerfs -saarta. Aja kovaa vauhtia rannikkoa pitkin laguuniin. Matkusta sitten sisämaahan upealle Grande Rivière South East -vesiputoukselle. Ihaile koko saaren kauniita valkoisia hiekkarantoja, turkoosia vettä ja vehreitä mangrovemetsiköitä. Nauti herkullinen rantagrilli nauttiessasi ympäristön kauneudesta, ennen kuin palaat Trou d'Eau Douceen.

Mauritius: Bluebaysta Ile aux Cerfsiin: Katamaraaniristeily Bluebaysta Ile aux Cerfsiin

9. Mauritius: Bluebaysta Ile aux Cerfsiin: Katamaraaniristeily Bluebaysta Ile aux Cerfsiin

Jos haluat viettää ihanan rentouttavan päivän merellä, vietä koko päivä tällä katamaraaniretkellä Ile aux Cerfsin taivaalliselle saarelle. Purjehdi Mauritiuksen suurimman turkoosin laguunin turvassa saaren historiallisen villiä itärannikkoa pitkin. Katamaraanisi lähtee Pointe Jeromesta, lähellä Mahebourgin aitoa kylää ja Blue Bayn meripuistoa, joka on suojeltu kansainvälisen Ramsar-yleissopimuksen nojalla. Voit snorklata ja uida ennen kuin vierailet Grande Riviere Sud Est -vesiputouksella sen kauniissa luonnollisessa ympäristössä. Täällä on yhä nähtävissä joitakin 1700-luvun valleja. Ne ovat todistaneet kovaa korsaaritoimintaa ja merisotilaallisia kahakoita. Vuonna 1810 täällä käytiin Vieux Grand Portin taistelu ranskalaisten ja englantilaisten välillä. Nauti buffet-grillibuffetista, jonka ystävällinen miehistö valmistaa ja tarjoilee aluksella. Tarjolla on kuuluisaa savustettua marliinimoussea, grillattua kalaa, kanaa ja makkaraa, riisi- ja perunasalaatteja, crudités, tuoretta leipää, tuoreita hedelmiä ja kahvia.

Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas

10. Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas: Ile aux Cerfs, vesiputoukset, pikaveneen lounas

Matka pikaveneellä Trou d'eau Douce, "Four A Chaux" vesiputoukselle , Grand River South East, joka on Mauritiuksen pisin joki, joka päättyy vesiputoukseen. Upeat näkymät merelle sekä erittäin vihreät vuoret vesiputoukselle johtavan joen molemmin puolin. Sitten pudotamme sinut saaren rannalle; nauti snorklauksesta omaan tahtiisi ja rentoudu Ile aux Cerfsin rannalla. Myöhemmin pikavene tulee jälleen siirtämään sinut läheiselle saarelle nimeltä Ilot Mangenie, jossa tarjoillaan bbq-lounas. Jos aikaa jää, vene vie sinut takaisin Ile aux Cerfsille, tai jos haluat rentoutua lounaan jälkeen, pikavene vie sinut takaisin Trou d'eau Douceen. Runsaasti sensaatiota. Runsaasti akvamariinin värinää. Arvosta meriveden eri värejä, nauti näkymistä, lounaasta ja matkasta.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Grand River South East

Kaikki aktiviteetit

21 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Grand River South East: Koe enemmän

Näytä kaikki

Grand River South East: usein kysytyt kysymykset

Grand River South East: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grand River South East? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.