Suosittelemamme elämykset kaupungissa Grande Riviere Noire

Île aux Bénitiers: Delfiinien kanssa snorklaaminen Veneretki & lounas

1. Île aux Bénitiers: Delfiinien kanssa snorklaaminen Veneretki & lounas

Aloita 7-8 tunnin retki: Benitier-saareke ja lounas, ja ilmainen nouto hotellista majoituspaikastasi missä tahansa Mauritiuksella. Sertifioitu oppaamme toivottaa sinut tervetulleeksi, ja kun olet noussut mukavaan ajoneuvoosi, lähdemme kohti La preneuse/ flic en flac -kylää, joka sijaitsee Mauritiuksen länsiosassa. Perillä nousette pikaveneeseenne ja lähdette risteilemään avomerelle nähdäksenne delfiinejä ja uimaan niiden kanssa. Risteilyn aikana kipparimme ja oppaamme selittävät sinulle, miten näitä kauniita nisäkkäitä lähestytään ja miten uintisääntöjä noudatetaan, jotta voit kunnioittaa näitä ihania delfiinejä ja niiden luonnollista ympäristöä. Kun saavut paikalle, sinulla on mahdollisuus uida delfiinien kanssa, mikä on uskomattoman koskettava kokemus, joka tuo sinut kosketuksiin silmiinpistävän kauniiden maisemien, koskemattomien maisemien ja ihanien eläinten kanssa. Sukellat näiden voimakkaiden merinisäkkäiden ihmeelliseen maailmaan ja tulet kasvokkain delfiinien kanssa. Kun olet uinut delfiinien kanssa, suuntaat kuuluisalle ja luonnolliselle Kristallikalliolle. Siellä sinulla on mahdollisuus snorklailla puhtaassa kristallilaguunissa ja ottaa upeita kuvia. Kristallikallio on kaunis luonnonilmiö, joka esiintyy saaren lounaisosassa Le Mornen laguuneissa. Tämä alavireinen kalliomuodostelma sijaitsee vain parin sadan metrin päässä rannasta ja tarjoaa upean näkymän jokaiselle, joka laskee silmänsä siihen. Uimisen jälkeen suuntaat Benitierin saarelle nauttimaan 3 ruokalajin lounasta, Ihanat kokit alkavat valmistaa lounasta heti, kun olet saarella, ja tunnin sisällä syöt herkullista ruokalistaa, joka koostuu grillatuista merenelävistä ja kalasta, kanasta, makkaroista, valkosipulileivästä, salaateista ja jälkiruoasta: Banaani Flambe. Sinulla on laaja valikoima rajoittamattomia paikallisia juomia, joita on saatavilla saarella lounasaikaan. Lounaan jälkeen voitte nauttia rentoutumisesta - voitte rusketella rannalla, kävellä saaren loputtomalla rannalla tai tutkia saaren upeita laguuneja ja koralliriuttoja. Ainutlaatuinen kokemus uintitoiminnasta delfiinien kanssa niiden luonnollisessa ympäristössä! Keskitymme toki yritysten sosiaaliseen vastuuseen ja varmistamme, ettei snorklaussessioiden aikana vahingoiteta yhtään eläintä. Delfiinien kanssa uiminen tarjoaa palkitsevan, opettavaisen, terapeuttisen ja hämmästyttävän kokemuksen kaikille!

Black River: Dolphin Swim ja Whale Watching pikaveneellä

2. Black River: Dolphin Swim ja Whale Watching pikaveneellä

Kiipeä pikaveneeseen, johon mahtuu korkeintaan 8 henkilöä ja 2 kipparia, ja lähde uskomattomalle pikavenematkalle pitkin Mauritiuksen Black Riverin rannikkoa. Hyödynnä yksityiskohtaiset tiedotukset oppiaksesi kunnioittamaan ympäristöä ja kuulemaan delfiinien lähestymisen säännöt aiheuttamaan heille mahdollisimman vähän häiriötä. Hanki mahdollisuus päästä Intian valtameren lämpimiin vesiin päästäksesi lähelle upeita merinisäkkäitä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Tapaa meressä leikkiviä kotoperäisiä spinner-delfiinejä ja pullonokkadelfiinejä, ja päätä snorklaukseen upeilla koralliriutoilla. Etsi sitten valaita ja saat 60 %:n mahdollisuuden nähdä ne. Tapaa majesteettisia ryhävalaita kesä-lokakuussa ja asukkaita kaskelotteja ympäri vuoden.

Delfiinit ja valaat, Yksityinen retki Snorklaus ja lounas saarella

3. Delfiinit ja valaat, Yksityinen retki Snorklaus ja lounas saarella

Hyppää yksityiseen pikaveneeseesi. Se on tänään henkilökohtainen ja eksklusiivinen matkasi rakkaasi kanssa. Näe delfiinejä, ihania olentoja niiden luonnollisessa elinympäristössä, ja katsele myös poikkeuksellisen upeita ja uskomattomia jättiläisvalaita. Käy kristallikalliolla ja ui ja snorklaa meressä sijaitsevassa luonnon akvaariossa. Juomat sisältyvät ilmaiseksi. Erikoinen ja ihana päivä merellä

Black River Swim with Dolphins Speedboat Tour

4. Black River Swim with Dolphins Speedboat Tour

Tutustu Mauritiuksen länsirannikolle ja Black Riverin alueelle opastetulla pikaveneajelulla Grande Riviere Noiresta. Ihaile näkymiä vedestä käsin ja etsi delfiinejä niiden luonnollisessa ympäristössä. Tutustu vedenalaiseen maailmaan uidessasi ja snorklatessasi. Kiipeä pikaveneen kyytiin ja aloita retki pitkin Mauritiuksen unohtumatonta länsirannikkoa. Saat kippariltasi yksityiskohtaisen selostuksen ennen kuin lähdet katsomaan villejä delfiinejä ja muita merieläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Astu veteen kahden hengen ryhmissä kerrallaan päästäksesi lähelle näitä erityisiä merinisäkkäitä. Kohtaat Black Riverin alueen rannikkovesillä muun muassa kehrääjädelfiinejä ja pullonokkadelfiinejä. Päätä matkasi snorklaamalla värikkäällä koralliriutalla ja tutustu hämmästyttävään ekosysteemiin läheltä ja henkilökohtaisesti.

Grande Riviere Noire: Veneretki ja uinti delfiinien kanssa

5. Grande Riviere Noire: Veneretki ja uinti delfiinien kanssa

Tutustu länsirannikkoon upouudella veneellämme. Ja nauti auringonnoususta. Olemme ensimmäiset, jotka aloittavat delfiiniretken La Balise Black Riverissä. Delfiiniretki kestää noin 2 tuntia. Emme voi ennustaa olosuhteita etukäteen, mutta teemme parhaamme löytääksemme parhaan paikan uida delfiinien kanssa. Veneemme on upouusi ja turvallinen. Veneessä on snorklausvälineet. Matkan lopussa tarjoamme vettä ja välipalaa.

Yksityinen delfiinien kohtaaminen ja valaiden katselu

6. Yksityinen delfiinien kohtaaminen ja valaiden katselu

Tutustu Mauritiuksen rannikon kristallinkirkkaisiin vesiin tällä jännittävällä pikaveneellä. Ui delfiinien kanssa, snorklaa koralliriutalla ja näe majesteettisia ryhävalaita. Miehistön antaman tiedotuksen jälkeen retkesi pikaveneellä alkaa. Kipparit ovat täysin käytettävissänne tämän yksityisen veneretken aikana. Hetken risteilyn jälkeen voit tarkkailla veneen ympärillä uivia delfiinejä. Voit jopa nauttia uimisesta delfiinien ympäröimänä. Jotta voisit kunnioittaa näitä kiehtovia merinisäkkäitä ja niiden ympäristöä, ennen retken alkua järjestetään tiedotustilaisuus, jossa selitetään lähestymis- ja uintisäännöt. Delfiinikohtaaminen päättyy snorklaukseen koralliriutalla. Lähde seuraavaksi 3 tunnin valasbongausretkelle. Mauritiuksella voi nähdä ryhävalaita kesäkuun ja loka-marraskuun välisenä aikana, ja itävalaita voi nähdä koko vuoden. Valaiden näkemiseen on 60 prosentin mahdollisuus. Havaintojen puuttuessa ei hyvitystä makseta. Matkan aikana tarjoillaan vettä ja virvoitusjuomia. Retki järjestetään klo 7:00-12:30.

Ile Aux Benitiers: Benitiers: Yksityinen kokopäiväinen katamaraaniristeily

7. Ile Aux Benitiers: Benitiers: Yksityinen kokopäiväinen katamaraaniristeily

Astu ylellisen katamaraanin kyytiin ja nauti henkeäsalpaavasta näkymästä Black River -vuoristoon ja myyttiselle Morne-vuorelle, joka on Unescon maailmanperintökohde. Lännen rauhallisissa sinisissä vesissä odottaa täydellinen rentoutuminen. Lähtö The Morne Anglers Clubilta klo 9.15 ja suunta Tamarin Bayhin. Täällä voit yrittää bongata delfiinejä. Purjehdi sitten rauhallisesti Crystal Rockin suuntaan ja pysähdy matkalla snorklaamaan ja uimaan koralliriutan vieressä. Kun saavut Crystal Rockiin, voit uida vielä kerran, kun miehistö valmistelee herkullista grilliruokaa. Lounaan jälkeen voit viettää 40 minuuttia tutustuen Île aux Benitiersiin. Käytettävissänne on vene, joka vie teidät saarelle: purjehtikaa takaisin Black Riveriin ja saapukaa noin klo 15.30.

Grande Riviere Noire: Yksityinen auringonlaskun veneretki

8. Grande Riviere Noire: Yksityinen auringonlaskun veneretki

Länsipuoli upeine auringonlaskuineen on monilla Mauritiuksen lomailijoilla parhaassa muistissa. Viemme sinut Crystal Rockille pikaveneellä. Tapaamme la balise ja retki kestää noin 2 tuntia. Menet Legend L 26 Year 2022 -aluksellamme. Tuomme vettä, olutta ja välipaloja aluksella.

Mauritius: Yksityinen uinti delfiinien kanssa

9. Mauritius: Yksityinen uinti delfiinien kanssa

Kohtaat ystävälliset delfiinit niiden luonnollisessa elinympäristössä yksityisellä pikaveneellä. Nauti kipparisi ja oppaasi kanssa uimisesta näiden kiehtovien olentojen kanssa turvallisella ja kunnioittavalla tavalla. Kun olet risteillyt muutaman minuutin ajan, voit katsella, kuinka uteliaat delfiinit uivat meressä ympärilläsi. Opi niiden käyttäytymisestä lyhyessä turvallisuusohjeistuksessa.Mitä? Hyppää sitten veteen uimaan delfiinien kanssa ja nauti vuorovaikutuksesta niiden kanssa niiden luonnollisessa ympäristössä. Retken päätteeksi lähde lyhyelle snorklaussessiolle eloisalle koralliriutalle, ennen kuin palaat maihin.

Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

10. Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

nauti Ainutlaatuinen polkupyörä zip line kokemus saarella, niin yksinkertaista kuin se! Adrenaliinin ystävät nauttivat tästä uusimmasta lisäyksestä kasvavaan viihdetarjontaamme, kun he nauttivat intensiivisistä hetkistä ilmassa (18 metriä maanpinnan yläpuolella) polkupyörän kyydissä 2 x 200 metrin pituisen köysiradan yli! Polkupyörän vetoketju mahdollistaa neljän osallistujan ajamisen samanaikaisesti, ja se koostuu kahdesta alustasta, jotka on suunniteltu hauskaksi ja ympäristöystävälliseksi tavaksi nauttia adrenaliinihuipusta. Polkupyörän vetoketju on suunniteltu ympäristövaikutuksiltaan nollavaikutteiseksi ja se on itsekulkeva, joten se on yhteydessä ajomatkan luonnonympäristöön. Lentävät polkupyörät saattavat näyttää taikuudelta, mutta zip-pyöräily ei ole sellainen yritys. Voit olla varma, että polkupyörät on kiinnitetty ylhäältä ja alhaalta vankkoihin köyden näköisiin vaijereihin, jotka on todistetusti kestävät maksimaaliset turvallisuustestit. Ratsastajat pujotetaan yläpuolella olevaan köyteen kiinnitettyihin valjaisiin ja poljetaan alempaa köyttä pitkin. Ainutlaatuinen aktiviteetti jättää sinut varmasti adrenaliinipöhinään, ja tämä on yksi niistä asioista, jotka sinun on saatava ämpärilistallesi. Vähimmäiskorkeus: 1m35 Enimmäispaino: 100 kg

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Grande Riviere Noire

Grande Riviere Noire
15 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Grande Riviere Noire: Koe enemmän

Näytä kaikki

Grande Riviere Noire: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Grande Riviere Noire parhaat nähtävyydet?

Kohteen Grande Riviere Noire parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat kohteen Grande Riviere Noire parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Grande Riviere Noire?

Grande Riviere Noire: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grande Riviere Noire? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.