Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Grasse

Aktiviteetit saatavilla

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Työpajat ja tunnit
25 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Grasse: huippunähtävyydet

Grasse: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Grasse? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Grasse : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 692 arvosteluun

Rakastin kiertuettamme Nordinin kanssa. Hän oli niin ystävällinen ja osaava. Matkamme kohokohta oli Nizzan osien näkeminen kaupungin pääosan säännöllisten turistinähtävyyksien ulkopuolella. Upeita, henkeäsalpaavia näkymiä ja uskomattoman viehättäviä historiallisia kyliä. Nautimme myös todella pysähdyksestämme Fragonardin hajuvedessä - oli niin mielenkiintoista oppia prosessista ja rakastimme heidän kauniiden tuotteidensa ostamista. Kiitos Nordin upeasta kokemuksesta, arvostamme ystävällisyyttäsi ja erinomaista ajoa, tunsimme olomme erittäin turvalliseksi kapeista teistä ja korkeista nousuista huolimatta.

Valitettavasti meidät lähetettiin sovitusta kohtaamispaikasta takaisin hotellille, jossa jouduimme odottamaan 3/4 tuntia - saimme tämän tiedon vain tekstiviestillä vähän ennen sovittua aikaa! Lisäksi paikalla ei ollut ketään, joka puhui saksaa (saksa oli varattu), vain tehdaskierroksella voi käydä saksaksi. Sen sijaan, että olisi ollut vähän enemmän aikaa Grassissa, vierailtiin kahdessa muussa kylässä (tosin erittäin kauniissa, mutta liian lyhyessä ajassa), niin että sekä kiertue jouduttiin perumaan että Grassin vierailuun oli enää 15 minuuttia jäljellä!

Getyourguide lupaa 6 tunnin retkelle ”live tour guide”. 8-henkinen retkue odotti auton kuljettajalta tietoa, missä mennään, muutamaa sanaa niistä paikoista, jossa olimme - ja sanoimme tästä. Paikallista opastahan retkeen ei kuulu. Kuljettaja myönsi vähäiset tietonsa ja totesi olevansa pääosin autokuski, joka lyhyen uransa ja pitkien työpäiviensä vuoksi ei ole jaksanut tutkia Wikipediaa. Totesimme, että hän varmasti teki parhaansa ja meidän odotuksemme opastuksesta/firman ilmoituksesta eivät kohdanneet.

Kiertue ylitti odotukseni. Lukuun ottamatta Grassea, jossa yöpyimme vain Fragonardissa, muut pysäkit olivat nopeita mutta kannattavia. Opas oli erinomainen, erittäin tarkkaavainen. Täsmällinen kuljetus. Voin vain suositella. Vierailimme kauniissa paikoissa.

Kuljettajamme Julio vei meidät bussilla pikkukyliin kertoen samalla tarinoita alueesta ja pikkubussilla matkaaminen oli oikein mukavaa.