Green Park, Lontoo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Green Park, Lontoo: Varaa liput ja kierrokset

Green Park, Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Green Park, Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Green Park, Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 946 arvosteluun

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Erinomainen arvo

Matkusimme Ison-Britannian pituuden Doverista Hadrianuksen muuriin 16 päivän aikana ja olimme erittäin tyytyväisiä Englannin perintötodistuksen arvoon. Säästimme yli kolmanneksen kustannuksista yli kahdeksassa paikassa, mukaan lukien pysäköinti. EH-oppaamme on suunniteltu ja kulunut, ja se on hieno matkamuisto matkaamme. Tehkää se uudestaan sydämessä.

Mikä hieno tapa nähdä perintökohteita!

Tämä oli täydellinen tapa nähdä eri paikkoja. Jotkut suunnittelimme kartalta ja toiset näimme vain perintötunnuksen tien varrella ja pysähtyivät, jos meillä olisi aikaa. Olisi hienoa, jos liikennemerkit ilmoittaisivat etäisyyden tien päästä paikkoihin, koska se olisi erittäin hyödyllistä, jos aikataulussa. Uhmakkaasti saisi tämän uudestaan.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Rahan arvoinen

Varovaisuutta ei sovelleta Skotlannissa ja Walesissa