Valitse päivämäärät

Greyfriars Kirkyard

  • Opastetut kierrokset
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
17 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 17

Greyfriars Kirkyard: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Greyfriars Kirkyard? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Greyfriars Kirkyard : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 749 arvosteluun

Mukavatunnelmainen kävelykierros, jota höysti leikkimielinen Harry Potter -tietovisa alussa arvottujen tupien kesken. Oppaamme Alex oli hauska, pätevä ja innostava, ja Glasgow'n murre toi oman tunnelmalisänsä. Tempo olisi liian reipas alle kouluikäisille lapsille, mutta koululaisille ihan OK. Omaa lasta harmitti vain, ettei englantia osaamattomana voinut vastata tietokilpailukysymyksiin.

Jenny was really good tour guy and the tour was fantastic! She told so many things during the tour that I couldn't be bored. And I liked the way how she sorted us in our houses and how we got a housepoints! Thank you, it's was amazing tour :)

Aivan huippu opas! Kivasti aiheesta innostunut ja ryhmää kannustava ote, ystävällinen ja huomaavainen asiakkaille. Harry Potter kierroksella oli paljon kiinnostavaa sisältöä ja se oli suunniteltu ja aikataulutettu hyvin. Iso kiitos, Eddie!

Oli upea aika tämän kiertueen kanssa. Matkaoppaamme Monique on erittäin innostunut ja asiantunteva. Melko yllättynyt eri sivustoista, joihin hän vei meidät, mihin emme todellakaan tiedä, jos emme ole tehneet tätä kiertuetta.