Valitse päivämäärät

Greyfriars Kirkyard

  • Opastetut kierrokset
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Greyfriars Kirkyard: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Greyfriars Kirkyard? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Greyfriars Kirkyard : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 488 arvosteluun

Fantastinen kummituskiertue. Northbridgen alla olevat holvit olivat upeita ja vierailu hautausmaalla oli myös erittäin mielenkiintoinen. Meillä oli kiertue Sawney Beanin kanssa ja hän oli upea! Hän vastasi ryhmään ja kysymyksiin ja teki kiertueesta erittäin interaktiivisen ja kuvaavan! Erittäin suositeltavaa, jos haluat saada yleiskatsauksen Skotlannin pelottavasta historiasta. Itse holvi on vain pieni osa kiertueesta.

Mukavatunnelmainen kävelykierros, jota höysti leikkimielinen Harry Potter -tietovisa alussa arvottujen tupien kesken. Oppaamme Alex oli hauska, pätevä ja innostava, ja Glasgow'n murre toi oman tunnelmalisänsä. Tempo olisi liian reipas alle kouluikäisille lapsille, mutta koululaisille ihan OK. Omaa lasta harmitti vain, ettei englantia osaamattomana voinut vastata tietokilpailukysymyksiin.

Dr.Knox oli aivan uskomaton, nautti todella kiertueestaan. Hän teki erittäin hauskoja vitsejä ja sai meidät jatkamaan koko ajan, ja meillä oli hyvä nauru. Hän oli erittäin informatiivinen kaikista tosiseikoista ja meni hyvin yksityiskohtiin. Pidin myös sen maanalaisesta osasta erittäin pelottavana, koska ilmeisesti nuket liikkuvat, tiedät jos näet ne.

Paul, Pyöveli oli erinomainen opas, hänen tarinansa ja paikallishistorian tuntemuksensa olivat tarpeeksi mielenkiintoisia ja pelottavia, jotta voit odottaa kolhua tai olkapäähän napautusta. Tämä on ensimmäinen vierailumme Edinburghiin, ja nautimme perusteellisesti haamukiertueesta. Suosittelen kiertuetta kaikille Edinburghissa vieraileville.

Jenny was really good tour guy and the tour was fantastic! She told so many things during the tour that I couldn't be bored. And I liked the way how she sorted us in our houses and how we got a housepoints! Thank you, it's was amazing tour :)