Guadalhorce

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Guadalhorce: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Guadalhorce? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Guadalhorce : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 693 arvosteluun

Se oli varhain aamulla, mutta meidät otti erittäin ystävällinen opas nimeltä Anna ja otimme mukavan valmentajan. Paljon maisemia nauttia matkan varrella ja mielenkiintoisia paikallisia tietoja oppaastamme englanniksi ja espanjaksi. Varsinaiseen Caminitoon ja sieltä pois pääseminen kestää jonkin aikaa jalka, mutta se on ymmärrettävää, koska tämä on luonnollinen vetovoima. Kaikki selitti Anna, joka oli vain ihana. Lähellä, jos tarvitsimme häntä, mutta jätti meidät myös tutkimaan. Kävely itsessään oli mahtavaa. Välillä vähän pelottava mutta erittäin turvallinen. He ovat tehneet hienoa työtä tämän perustamisessa ja antaneet meille mahdollisuuden päästä tällaiseen luonnonkauniiseen paikkaan. Se ei todellakaan ole niille, joilla on kävelyongelmia tai korkeuden pelkoa, mutta jos pystyt hallitsemaan sitä, mene siihen, se on sen arvoista!

Rakasta matkaa. Opas oli erittäin innostunut ja jakoi tietonsa paikasta. Pakettiauton kuljettaja oli hyvä ja nopea ja jopa valitsi meidät vaelluspaikalta, mikä säästää matkan takaisin. Kuljettajalla oli kieliongelma, koska hän ei puhunut englantia, mutta onnistui siitä huolimatta. Suosittelen tätä kaikille, jos olet valmis käyttämään 2-3 tuntia ulkovaellukselle 7 km.

Mikä hämmästyttävä kokemus ja hyvin järjestetty kävely Caminito del Reyssä. Nouto Malagasta helposti löydettävään paikkaan. Uusi ja erittäin mukava valmentaja upealla oppaalla, joka teki kokemuksesta hauskan ja informatiivisen. Suosittelen tätä kiertuetta ja yritystä Camino del Reyn varaamiseen.

Opas Marceollo opasti meidät rotkon läpi erinomaisesti tiedoillaan ja korkeutta pelkäävien kanssa! Se on loistava pakopaikka, jos olet Mallagassa, tee se ehdottomasti!

pakko tehdä! Mutta ei niille, jotka eivät voi kävellä kohtuullista vauhtia vähään aikaan. Kauniita näkymiä toisensa jälkeen!