Valitse päivämäärät

Guano Point

35 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Guano Point: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Guano Point? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Guano Point : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 248 arvosteluun

Grey Line oli kuljetuspalvelujen tarjoaja. Kuljettajan nimi oli Thomas. Hän oli viihdyttävä ja osaava. Matka oli sujuvaa paitsi parilla, joka palasi bussiin 1,5 tuntia myöhemmin kuin sanottiin. Bussilla olevat ihmiset olivat eläviä ja Thomas piti ammattitaitoaan, mutta myös kertoi heille olevansa väärässä. Matka oli mahtava muuten. Joku, joka myös halusi mennä katsomaan kanjonia. Se oli täydellinen minulle ja perheelle. Mutta jos varaat skywalk-matkan .... Varo ... et voi viedä kameraasi tai matkapuhelinta ulko-alustalle. Ole valmis ostamaan kuvia laitokselta, jos haluat. Ne ovat kohtuuhintaisia 14,00 dollaria yhdestä valokuvasta (ajattelin, että se olisi paljon enemmän) .Osta paketti noin 10 kuvaa hintaan 65.00. Varmista vain, että sinulla on valokuvaaja ottaa useita kuvia ja kulmia !!

Valitettavasti kiertuetta ei voitu jatkaa sään vuoksi. Noin tunnin kuluttua helikopterin oli palattava lentokentälle. Turvallisuus ennen kaikkea. Lentäjä lensi lohdutuksena kierroksen Stripin yli. Hinta palautettiin kokonaan ja alennus annettiin toisesta lennosta seuraavina päivinä. Käytimme tätä hyväksemme ja varasimme lennon kaistan yli yöksi. Loistava palvelu ja erittäin mukava henkilökunta.

Ainutlaatuinen kokemus, jota ei voi helposti kuvailla kahdella lauseella. Erittäin mukava ja ystävällinen tiimi, kaikki sujui erittäin ammattimaisesti. Upeat maisemat kokea läheltä kanjonin laskeutumisen ansiosta.

Uskomatonta! Tuki on täydellinen. Helikopterilento on aivan mahtava. Loistava opas! Viileitä pysähdyksiä. Upeat näkymät. Nyt jää tehdä enemmän Grand Canyon!

Mahtava matka Mercedes-pakettiautossa. Kopterin ajo kanjonilla oli myös hauskaa. Rakastanut taivas kävellä doo. Kuljettajamme oli hieno!