Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Päiväretki

Combo Tour: Guatemala City Explorer Tour: Colonial Antigua & Guatemala City Explorer Tour: Colonial Antigua & Guatemala City Explorer Tour

Aktiviteetin tarjoaja:Gray Line Guatemala
Päiväretki

Combo Tour: Guatemala City Explorer Tour: Colonial Antigua & Guatemala City Explorer Tour: Colonial Antigua & Guatemala City Explorer Tour

Aktiviteetin tarjoaja:Gray Line Guatemala

alkaen 60,70 € per henkilö

Nauti kahdesta upeasta kaupungista, muinaisesta Antiguasta ja modernista Guatemala Citystä samana päivänä. Sinut haetaan hotellistasi ja aloitat opastetun vierailun molemmissa kaupungeissa yhdistetyllä kävely- ja kiertoajelulla.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 10 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, espanja
Pienryhmä
Enintään 10 osallistujaa

Elämys

Kohokohdat
 • Vieraile Antiguan siirtomaakaupungissa, joka on Unescon maailmanperintökohde.
 • Nauti Antigua Guatemalan siirtomaa-arkkitehtuurista ja tutustu Espanjan Guatemalan entisen pääkaupungin historiaan.
 • Arvosta Agua-tulivuoren upeaa maisemaa Antigua Guatemalasta käsin.
 • Vieraile Guatemala Cityssä - Keski-Amerikan suurin kaupunki, jossa on täydellinen yhdistelmä historiallista, siirtomaa-aikaista ja modernia kaupunkia.
 • Nauti Guatemalan modernin kaupungin viehätyksestä, joka on täynnä historiaa, joka on peräisin siirtomaa-ajoista.
 • Katsele Guatemalan historian tärkeiden henkilöiden muinaisimpia patsaita ja toista
Koko kuvaus
Sinut haetaan hotellistasi Guatemala Cityssä, minkä jälkeen sinut siirretään Antigua Guatemalaan tapaamaan paikallista opastasi ja aloittamaan noin 3 tunnin pehmeä kävelyretki. Alla on lyhyt yhteenveto nähtävyyksistä, jotka näet matkallasi:
 • La Mercedin kirkko, joka on guatemalalaista ultrabarokkityyliä. Tässä temppelissä on kaksi kellotornia, ja kirkon julkisivussa sen yläosassa on veistos San Pedro Nolascosta, Mercedarijärjestön perustajasta.
 • Santa Catalinan kaari. Rakennettu yhdistämään nunnat luostareiden välillä, jotta heitä ei nähtäisi uskonnollisen järjestön ottamien äänten vuoksi. Vuoden 1773 maanjäristysten jälkeen kaaresta tuli tärkeä tehtyjen muutosten vuoksi. Näihin muutoksiin kuului tornin rakentaminen ja ranskalaista alkuperää olevan Lamy Amp Lacroix -kellon lisääminen.
 • Central Park. Sijaitsee perinteisessä ruudukkokuviossa, jota käytettiin usein kaupunkisuunnittelussa Espanjan siirtokunnissa. Puistoa ympäröivät kenraalikapteenien palatsi, kaupungintalo, San Josén katedraali ja kauppaportaali. Täältä puistosta löytyy myös Las Sirenas -suihkulähde. Tähän suihkulähteeseen liittyy perinteinen kansantarina, jonka mukaan La Gomeran kreivi määräsi suihkulähteen rakennettavaksi tyttäriensä muistoksi, jotka eivät synnyttäessään halunneet imettää lapsiaan. Tämän jälkeen kreivi määräsi tyttärensä sidottavaksi vesilähteen keskellä olevaan runkoon, jossa he kuolivat janoon ja nälkään.
Jatkat kierrosta vierailemalla La Uniónin säiliössä, joka on yksi tämän kaupungin ikonisimmista pesuloista (vain suurilla taloilla oli pesutilat). Tästä syystä suurin osa asukkaista (kotiäidit) kävi julkisissa pesuloissa. Tämä vihittiin käyttöön 3. helmikuuta 1853. Tämän jälkeen sinulla on aikaa lounaalle (ei sisälly hintaan). Sen jälkeen siirrytte Guatemala Cityyn ja aloitatte kiertoajelun kaupungissa. Vierailette ensin Las Americas -kadulla. Kadulla on sen keskeisessä puutarhassa useita aukioita ja muistomerkkejä Amerikan mantereen maiden kunniaksi. Jatka Berliinin aukiolle, jossa on kolme Saksasta tuotua betonipalaa. Ne ovat Berliinin muurin alkuperäisiä osia, ja täältä voit katsella osaa kaupungista ja tulivuorimaisemaa. Seuraavaksi vierailet La Reformassa. Se rakennettiin Ranskan avenuiden innoittamana, ja siksi Italiasta tuotiin erilaisia kivestä, pronssista ja marmorista veistettyjä patsaita. Seuraava nähtävyys on Yurritan kirkko. Se on yksityinen kappeli, joka on sekoitettu barokkityyliin, jossa on romaanisia ja bysanttilaisia elementtejä. Felipe Yurrita, joka oli kotoisin Arevalosta, Kastiliasta, Espanjasta, rakennutti kirkon pyhimyslahjaksi Neitsyt Maria Surevalle, joka on kyseisen kaupungin suojelija, saaduista suosionosoituksista (erityisesti siitä, että hän pelasti henkensä Santa Maria -tulivuoren purkauksen aikana). Kaupungin sosiaalikeskuksessa näet joukon 50-60-luvuilla rakennettuja rakennuksia: korkein oikeusistuin, valtiovarainministeriö, kaupungintalo, sosiaaliturva, Guatemalan keskuspankki, kansallinen kiinnityspankki ja Guatemalan matkailukomissio. Tämän jälkeen saavutte perustuslain suurelle aukiolle. Tämä Plaza on kaupungin historiallisen keskustan sydän. Sitä ympäröivät tärkeät muistomerkit, kuten National, Metropolitan Cathedral, Portal of Commerce ja Centenarian Park. Kierrokseen sisältyy vierailu Keskustorilla, joka sijaitsee Metropolitanin katedraalin takana, Tabernacle Plazan kellarissa. Siellä vierailijat voivat ostaa erilaisia taide- ja käsityötuotteita eri puolilta maata; keramiikkaa, tekstiilejä, nahkaa, puuta ja hopeaa. Kävelykierroksen päätteeksi voit suunnata takaisin hotelliisi Guatemala Cityssä.
Sisältää
 • Meno-paluu hotellikuljetukset useimmista hotelleista Guatemala Cityssä
 • Kaksikielinen espanjan/englannin opas.
 • Valinnaiset juomarahat
 • Ruoka ja juomat
Ei sovellu
 • Liikuntarajoitteiset henkilöt

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet

Ei sallittu

 • Lemmikkieläimet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Kierroksen järjestäminen edellyttää vähintään 2 matkustajaa (aikuisia). Jos vähimmäismäärää ei saavuteta, kierros perutaan ja kaikki liput palautetaan tai ne siirretään.
 • - Kierroksiin sisältyy kaksikielinen opas (englanti ja espanja).
 • - Kävelykengät, hattu, aurinkolasit ja kamera on suositeltavaa ottaa mukaan.
 • - Ota yhteyttä paikalliseen toimittajaan, jos tarvitset oppaan jollakin muulla kielellä. Ranskaa, saksaa ja italiaa puhuvia oppaita on saatavilla lisäkustannusten ja oppaan saatavuuden mukaan.
 • - Vähintään 10 hengen ryhmät, ota yhteyttä paikalliseen toimittajaan, jotta voit järjestää
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 5 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  5/5
 • Turvallisuus
  5/5
 • Palvelu
  5/5
 • Organisointi
  4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

El guía turística Edgar Alberto fue excelente!!! Sabía mucha historia y nos llevó a muchos lugares todos increíbles . Recomiendo este tour 100% con Edgar Alberto

22. tammikuuta 2023

Käännä

El tour es muy básico, promete mas de que se hace. A pesar del conocimiento de guia se torna aburrido y se nota la improvisación. No duró el tiempo prometido, lo bueno fue el transporte a tiempo y limpio.

13. marraskuuta 2022

Käännä

25. heinäkuuta 2022

Tuotteen tunnus: 38997