Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Gustavsberg

Aktiviteetit saatavilla

  • Kaupunkikortit
1 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Gustavsberg: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Gustavsberg? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Gustavsberg : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 429 arvosteluun

Erittäin hyvä ja erittäin käytännöllinen! Tämä passi on erittäin hyödyllinen, koska sen avulla pääsimme moniin nähtävyyksiin enemmän tai vähemmän hyvin, mutta yleensä melko positiivisesti. Pystyimme tekemään nähtävyyksiä, joita emme olisi olleet ajatelleet. Mikä on myös erittäin käytännöllistä ja että kun passi on ostettu, sinulla ei ole mitään maksettavaa paikan päällä, erittäin käytännöllistä, kun tiedämme, että valuutta ei ole sama kuin meillä ja että meillä on pankkikulut jokaisesta operaatiosta. Passi tallennetaan puhelimeesi kaupunkipassisovellukseen, jonka avulla voit ohjelmoida oleskelusi toiminnot.

Yksinkertaisesti edullinen. Olin hieman epäröinyt luettuani negatiivisia arvosteluja, mutta minulla oli hauskaa. Tietysti lautalla matkustamisen osalta piti sopeutua päivän saatavuuteen, ja se, että ei voi varata etukäteen vaan päivä kerrallaan, oli hieman kiusallista, mutta muuten ei mitään sanottavaa. Tein likimääräisen laskelman ja näillä lipuilla säästin noin 700 €, myös koska Tukholma on vähän kallis kaupunki, täytyy ottaa huomioon, että kaikki mukana tulevat museot alkavat noin 15 €/lippu ja lautat 30 €:sta. !

Loistava ostos ennen lähtöä. 4-henkinen perhe Olemme vierailleet monissa asioissa, jopa ohittaneet jonot. Ainoa asia, joka ei palaa oppaan opasteilla, ovat risteilyt, että lopulta pitää mennä stromman lipunmyynnille ja varata tällä hetkellä saatavilla oleva kierros. cmq olemme säästäneet paljon, koska Tukholma on erittäin kallis kaupunki ja kaikki on maksettu. Erittäin suositeltavaa

Kävin äitini kanssa kaupunkimatkalla, passi oli helppokäyttöinen. Joitakin veneretkiä piti kuitenkin odottaa pitkään passista huolimatta.

Paljon tarjolla, etuna on, että voit lunastaa kaiken sovelluksen kautta, lippuja ei tarvitse noutaa.