Valitse päivämäärät

Hammam Al Ándalus Baños Árabes Málaga

  • Pääsyliput
  • Muut elämykset
2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Hammam Al Ándalus Baños Árabes Málaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hammam Al Ándalus Baños Árabes Málaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hammam Al Ándalus Baños Árabes Málaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 372 arvosteluun

Poikkeuksellinen! Erittäin rentouttava ja meditoiva kokemus! Kaunis kylpylä!

Rakastin sitä vähän, henkilökunta oli erittäin mukavaa, hieronta oli mielettömän hyvä! Laitos on suunniteltu täydellisyyteen, vaihtoehdot ovat monipuolisia ja tarkoituksenmukaisia! Täydellinen tytöille, jotka ovat vacay, mikä oli tapauksessani tai jopa vähän romanttinen päivä kumppanisi kanssa! Kadotat helposti ajan seuran, eikä parempaa tunnetta ole! Toivon voivani kokeilla sitä tulevaisuudessa uudelleen, suosittelen!

Tarvitsetko mattoja kaikissa portaissa

Hyvää aikaa. Toivotamme vain hierontaa. Oli pidempi ja parempilaatu. Ei paras, mitä minulla on koskaan ollut, Lisäksi se tarvitsee matot portaikkoon, porraskäytävä saa hieman liukas. mutta kaiken kaikkiaan se oli puhdasta ja täydellistä kaikilla muilla tavoin, suosittelin sitä pakolliseksi, jos menet Malagaan

Monipuolinen miellyttävä ilmapiiri ja erittäin miellyttävä tunnelma. Ystävällinen henkilökunta Ajattomuuden tunne ja uninen luonto säilyvät. Voit todella rentoutua täällä.

Todella nautinnollinen!

Nautti koko kokemuksen Hammamilla Malagassa. Laitos on erittäin mukava. Hieronta oli erittäin rentouttavaa. Suosittelemme!

Classy place and friendly staff. Recommendable experience!