Hampton Courtin palatsi

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Hampton Courtin palatsi: Varaa liput ja kierrokset

Hampton Courtin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hampton Courtin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hampton Courtin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 068 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Se oli kaikkein upein kokemus. Kaikki hihna ilman poikkeusta oli hurmaava ja hyödyllinen. Tulimme erityisesti katsomaan Bacton Altar Clothia, ja se ylitti kaikki odotuksemme. Tilapäinen kahvila vaikeissa olosuhteissa tarjosi herkullisen lounaan. Kaiken kaikkiaan ikimuistoinen päivä ja osallistumismaksun arvoinen.

Erittäin sujuva ostotapahtuma. Minun piti vaihtaa kiertueeni päivämäärää väsymyksen takia matkustellessani Yhdysvalloista. Asiakaspalvelu piti minua erittäin huolella. Kiertue oli helppo seurata ja nautinnollinen.

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Loista paljon nähtävyyksiä Lontoon passilla, jonka käyttö on helppoa ja säästät paljon rahaa.