Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Hampuri

UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvasta varastoalueesta Reeperbahniin, tästä merellisestä kaupungista löytyy kaikki.

Aktiviteetit saatavilla

257 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/17

Hampuri: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Hampuri parhaat nähtävyydet?

Hampuri: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hampuri? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hampuri : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 83 274 arvosteluun

Saavuin sinne melko aikaisin, jotta sain ruokaa ja juomaa ravintolasta ennen koneeseen nousua. Kioskista voit tarkistaa tarkan lähtöajan ja telakan, josta se lähtee. Vene tulee itse asiassa noin 1 tunti ennen lähtöä, joten voit nousta aikaisin ja saada hyvän istuimen ja oluen. Kiertue on erittäin ihana näköalalla vanhaan ja uuteen satamaan. Vaikka ymmärrän vähän saksaa intuitiivisesti, voit saada käsityksen siitä, mitä sanotaan, ja isäntä on melko hauska! Suosittelisin ehdottomasti.

Se on loistava tapa nähdä niin paljon kaupunkia lyhyessä ajassa. Kaikki toimi upeasti. Sisareni ja minä nousimme päärautatieasemalla ja jäimme pois Landungsbrückenissä. Sieltä teimme satamakierroksemme, jossa saimme myös paljon mielenkiintoista tietoa kapteenilta. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin hauskaa. Voimme vain suositella :)

Oli hieno kiertue. Olimme hyvin pieni ryhmä, joka oli erittäin miellyttävä. Kaikki selitettiin yksityiskohtaisesti siten, että voit myös muistaa sen. Kysymyksiä ja pyyntöjä käsiteltiin, eikä kelloa katsottu saavuttamaan loppuaan ajoissa. Kesti suunniteltua kauemmin. Minulla oli hauskaa, paljon kiitoksia Matzelle!

Erittäin suositeltava megaystävällisen, avuliaan kapteenin kanssa! Henkeäsalpaava näky yhdessä Saksan kauneimmista kaupungeista. Varaa satamakierros täältä, tottakai on myös myyntiä paikan päällä, mutta ne ovat täällä halvempia ja se on yhtä nopeaa ja erittäin mutkatonta! Vinkki on sen arvoinen!

Vain kaunis ulkoilmassa, ylhäällä bussissa, nähdäksesi kaiken.