Tekemistä kohteessa

Hampuri

UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvasta varastoalueesta Reeperbahniin, tästä merellisestä kaupungista löytyy kaikki.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Hampurin kymmenen parasta nähtävyyttä

Hampuri tunnetaan kulttuurillisesti vauraana kaupunkina, joka on vuosisatojen ajan ollut merkittävä satamakaupunki. Kaupunki hurmaa sinut takuulla, viivyitpä siellä viikonlopun tai viikon. Tässä kymmenen vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä Hampurin matkasuunnitelmaa tehdessä!

 • St. Pauli

  1. St. Pauli

  Älä pelästy St. Paulin pääkallolippua. Tämä perinteikäs työväenluokan naapurusto on nykyään yksi Hampurin kulttuurillisesti monipuolisimmista kaupunginosista.

 • Reeperbahn

  2. Reeperbahn

  Reeperbahn on Hampurin maailmankuulu punaisten lyhtyjen alue, joka tunnetaan myös Syntinen maili -lempinimellä. Reeperbahn on kaupungin yöelämän keskus, joka on paikallisten suosiossa.

 • Hamburg Dungeon

  3. Hamburg Dungeon

  Tutustu Hampurin historiaan hauskalla interaktiivisella kierroksella. Muista kuitenkin, että Hamburg Dungeon ei sovi heikkohermoisille!

 • Alster-järvet

  4. Alster-järvet

  Nämä kaksi puistojen ympäröimää järveä tarjoavat upeat puitteet hengähdystauolle. Käy puistopiknikillä, käveleskele järven rannalla tai hyppää risteilijän kannelle. Alster-järvillä voit unohtaa olevasi keskellä kaupunkia.

 • Hampurin satama

  5. Hampurin satama

  Hampurin satama on yksi maailman vilkkaimmista satamista. Yksi kaupungin taloudellisesti merkittävimmistä alueista tunnetaan myös Portti maailmalle -lempinimestään. Käveleskele upealla satama-alueella ja herkuttele maailmankuulun kalatorin herkuilla.

 • 6. Speicherstadtmuseum

  Hampurin varastoalueella sijaitseva Speicherstadt on UNESCOn maailmanperintökohde. Speicherstadtmuseum tarjoaa mahdollisuuden matkustaa ajassa taaksepäin kaupungin mielenkiintoiseen kaupankäynnin historiaan.

 • Hampurin eläintarha (Tierpark Hagenbeck)

  7. Hampurin eläintarha (Tierpark Hagenbeck)

  Kaikenikäiset vieraat viihtyvät tässä viehättävässä eläintarhassa, jossa eläimillä on kotoisa olo. Myös eläintarhan vieressä oleva akvaario on kokemisen arvoinen elämys.

 • 8. Finkenwerder

  Tästä viehättävästä kaupunginosasta löytyy Hampurin parhaat mereneläviin erikoistuneet ravintolat, joista etenkin Landungsbrucken Finkenwerder on jo pitkään nauttinut paikallisten suosiosta.

 • 9. Herbertstraße

  Mikäli Reeberbahn ei tyydyttänyt uteliaisuuttasi, lähellä sijaitsevan Herbertstraßen ikkunat tekevät sen taatusti.

 • Satamalaiturit (Landungsbruecken)

  10. Satamalaiturit (Landungsbruecken)

  Katsele Landungsbrueckenillä satamaan saapuvia laivoja. Hyppää sitten lautan kannelle ja nauti edullisesta risteilystä, jolla voit ottaa upeita valokuvia kaupungin nähtävyyksistä.

Suunnittele vierailusi

 • Säästä rahaa kulkuvälineissä

  Hampuriin on suositeltavaa hankkia matkakortti, mikäli kaupunkiin haluaa tutustua läpikotaisin. Saatavilla on lukuisia erilaisia ja eri voimassaoloajalla varustettuja lippuja, joiden avulla voi säästää selvää rahaa yksittäislippuihin verrattuna. Näillä matkalipuilla pääsee myös lautoille, joilta Hampurin ihaileminen on parhaimmillaan.

 • Suuntaa Hampuriin keväällä

  Hampurin talvet ovat harmaita ja kylmiä. Suosittelemme, että suunnittelet matkasi huhtikuun ja syyskuun väliselle ajalle. Keväällä kaupunki herää horroksestaan, kun ihmiset ovat iloisia, katukahvilat täyttyvät aurinkoisista asiakkaista ja puistojen vehreys kutsuu lukuisat paikalliset rentoutumaan ja nauttimaan keväisestä tunnelmasta.

 • Herkuttele edullisesti paikallisten tavoin

  Schlachthofin lähellä sijaitseva Erika's Eck tunnetaan kohtuullisista hinnoistaan ja jättiläismäisistä annoksistaan, jotka ovat olleet paikallisten ja turistien suosiossa jo yli 30 vuoden ajan. Herkuttele saksalaisella sapuskalla tai nappaa iltamenojesi jälkeen mukaasi paikan kuuluisa yhden euron sandwich, joita tarjoillaan klo 9.00 saakka!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Saksa
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +49
 • Paras aika vierailla
  Kevät ja kesä

Hampuri: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hampuri? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hampuri : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 63 228 arvosteluun

Kierros oli mielenkiintoinen ja opas osaava.

Kierros oli sisällöltään kiinnostava ja sopivan mittainen. Kohdetta tarkasteltiin oppaan johdolla sekä ulkoa että sisältä. Jäi ihmetyttämään, miksi joihinkin vastaaviin kierroksiin (sama sisältö, kesto ja hinta) sisältyy kahvitarjoilu konserttitalon kahvilassa ja joihinkin ei. Omaani ei sisältynyt.