Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Hampuri

UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvasta varastoalueesta Reeperbahniin, tästä merellisestä kaupungista löytyy kaikki.

Hampuri: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Hampuri parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Hampuri kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Hampuri: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hampuri? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hampuri : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 69 828 arvosteluun

Jos haluat vain pitää hauskaa, sinun on varattava tämä kiertue. Juhla laivalla oli päivän järjestys ensimmäisestä viimeiseen minuuttiin. Olivatpa nuori tai vanha, kaikki nauroivat, tanssivat mukana ja innostuivat mahtavasta Olivia Jonesista ja hänen tiimistään. Olivia Jonesin kanssa ja hänen kanssaan oli helppo ottaa kuvia. Täällä ei pelätty kontaktia. Oikeastaan harmittaa, että varsinaisesta satamakierroksesta ei juurikaan huomannut, koska olitte ahkerasti tanssimassa alhaalla laivalla ;-) Iso kiitos myös vieraanvaraisuustiimille laivalla. Ihmisten suuresta määrästä huolimatta kaikki oli hyvin järjestetty, eikä kukaan ollut ärsyyntynyt. Aivan mahtavaa.

Mukava tapa tutustua kaupunkiin

Pääset helposti kaikkiin kaupungin tärkeimpiin kohteisiin. Aikataulu on hyvin hoidettu ja eteenpäin pääsee nopeasti. Matkalla seuraavalle pysäkille saat mielenkiintoista tietoa. Koska voit käyttää lippua koko päivän, voit matkustaa osan osista myös useita kertoja, jolloin saat aina selville uusia yksityiskohtia. Se ei ole tylsä ääniopaskierros, mutta se on live-tilassa, ja siten aina eri painopisteillä, raportoitu nähtävyyksistä. Ehdottomasti kannattavaa, mielenkiintoista ja viihdyttävää.

Saavuin sinne melko aikaisin, jotta sain ruokaa ja juomaa ravintolasta ennen koneeseen nousua. Kioskista voit tarkistaa tarkan lähtöajan ja telakan, josta se lähtee. Vene tulee itse asiassa noin 1 tunti ennen lähtöä, joten voit nousta aikaisin ja saada hyvän istuimen ja oluen. Kiertue on erittäin ihana näköalalla vanhaan ja uuteen satamaan. Vaikka ymmärrän vähän saksaa intuitiivisesti, voit saada käsityksen siitä, mitä sanotaan, ja isäntä on melko hauska! Suosittelisin ehdottomasti.

Se on loistava tapa nähdä niin paljon kaupunkia lyhyessä ajassa. Kaikki toimi upeasti. Sisareni ja minä nousimme päärautatieasemalla ja jäimme pois Landungsbrückenissä. Sieltä teimme satamakierroksemme, jossa saimme myös paljon mielenkiintoista tietoa kapteenilta. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin hauskaa. Voimme vain suositella :)

Erittäin suositeltava megaystävällisen, avuliaan kapteenin kanssa! Henkeäsalpaava näky yhdessä Saksan kauneimmista kaupungeista. Varaa satamakierros täältä, tottakai on myös myyntiä paikan päällä, mutta ne ovat täällä halvempia ja se on yhtä nopeaa ja erittäin mutkatonta! Vinkki on sen arvoinen!