Valitse päivämäärät

Heineken Experience

Käy hauskalla ja historiantäyteisellä kierroksella kaupungissa, joka on yksi maailman oluttuotannon pääkaupunkeja!

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Yksityiskierrokset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Heineken Experience: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heineken Experience? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heineken Experience : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 415 arvosteluun

Uzeli smo 96sati I Amsterdam -kortti. Svaki ja smo koristili metro, raitiovaunu ja uusi bussi. Posjetili smo Rijksmuseum, Van Goghin museo, Timanttimuseo, Pomorski muzej, Botanički vrt, vožnju kanalima brodom 75 minuuttia, posjetili muzej i imali ulaz u 3 vjetrenjače u Zaanse Schans, sve bez ikakvih dodatnih trova Preporučam. Odlična vrijednost za utrošeni novac.

Erittäin hauska vierailu Heinekenissä. Ensin pieni esittely, sitten loput vierailusta tehdään omaan tahtiisi. Hauska huone, jossa voimme tehdä « Heineken selfieitä » ja lähettää ne itsellemme… Hienoja muistoja! Suuri maisteluhuone kiertueen lopussa, jotta voit tavata ystäviäsi samalla kun nautit kupista virkistävää ja herkullista Heinekeniä!

Tämä oli hieno kokemus, hauska ja hyvin organisoitu. Se oli itse johtama kierros, mikä tarkoitti, että voit tehdä sen omaan tahtiisi sen sijaan, että kiirehdit ympäriinsä, kun se on opastettu kierros. Olimme myös hieman aikaisin ja meidät päästettiin sisään aikaisin, eikä siinä ollut kysymyksiä.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Mielenkiintoinen kokonaisuus historiaa ja nykypäivää