Heineken Experience

Käy hauskalla ja historiantäyteisellä kierroksella kaupungissa, joka on yksi maailman oluttuotannon pääkaupunkeja!

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Paljonko pääsylippu maksaa?

  Aikuisten lippu maksaa 18 €, lasten lippu 14 €. Säästät rahaa, jos varaat kierroksen.

 • Milloin panimo on avoinna?

  365 päivää vuodessa! Maanantaista torsataihin klo 10.30-19.30. Perjantaista sunnuntaihin klo 10.30-21.00. Heinäkuussa ja elokuussa panimo on avoinna kaikkina viikonpäivinä klo 21.00 saakka.

 • Kuinka pääsen perille?

  Pääset panimolle Amsterdamin keskusasemalta raitiovaunulla (Stadhouderskade, linjat 16, 24 ja 25).

 • Pitääkö minun osallistua kierrokselle?

  Kierrokselle osallistuminen on suositeltavaa. Kierros on itseopastettu - voit ladata sovelluksen Heinekenin verkkosivuilta. Alle 18-vuotiaiden tulee vierailla panimossa aikuisen seurassa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  365 päivää vuodessa! Maanantaista torsataihin klo 10.30-19.30. Perjantaista sunnuntaihin klo 10.30-21.00. Heinäkuussa ja elokuussa panimo on avoinna kaikkina viikonpäivinä klo 21.00 saakka.
 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa 18 €, lasten lippu 14 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Kierros on itseopastettu. Voit ladata sovelluksen Heinekenin verkkosivuilta.
 • Kuinka päästä perille
  Raidiovaunulinjat 16, 24 ja 25, Stadhouderskade.
 • Lisävinkkejä

  • Alle 18-vuotiaat voivat vierailla panimossa vain aikuisen seurassa.

  • Bottle Ride -aktiviteetissa vaatteet saattavat kastua!

Heineken Experience: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heineken Experience? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heineken Experience : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 8 659 arvosteluun

Peruutusristeily oli erittäin mielenkiintoinen, näimme Amsterdamin osia, joita et näe kävelemässä. Vene oli erittäin rauhallinen ja henkilökunta oli ihanaa. Heineken -kokemukset ovat erittäin hyviä ja myös mielenkiintoisia, saimme nähdä kaiken ja siellä työskentelevät ihmiset eivät olisi voineet olla enää avuliaita ja mukavia. Voit ottaa kuvia eri asemilla, eikä sinun tarvitse maksaa tulostamisesta, se lähetetään sinulle sähköpostitse. Heillä on myös hyviä lahjoja ja tarjouksia kaupassa.

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Upea päivä opetella Heineken-oluen panimoa ja valmistusta, 2 ilmaista juomaa lopussa todella päätti päivän, 1 negatiivinen oli se, ettei kukaan kertonut meille, halusimmeko kaataa omat tuoppimme lopussa eräänlaisessa kilpailussa, jota sinun piti. säilytä yksi kahdesta ilmaisesta juomakuponistasi, olimme käyttäneet molempia tokeneitamme baarissa. Tätä lukuun ottamatta päivä oli hieno.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Mielenkiintoinen kokonaisuus historiaa ja nykypäivää