Tekemistä kohteessa
Heineken Experience

Käy hauskalla ja historiantäyteisellä kierroksella kaupungissa, joka on yksi maailman oluttuotannon pääkaupunkeja!

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Heineken-panimon viisi kohokohtaa

Koe aito Heineken-elämys interaktiivisessa museossa, jossa voit tutustua maailmankuulun lagerin maailmaan.

 • Oluen maistelu

  1. Oluen maistelu

  Luulitko, että Heinekeniä on olemassa vain yhtä lajia? Väärin! Maistele erilaisia Heineken-makuja Amsterdamissa.

 • Kaada oma tuoppi

  2. Kaada oma tuoppi

  Pistä omat oluenkaatotaitosi koetukselle. Halutessasi voit myös rentoutua samalla, kun Heinekenin baarimikot kaatavat sinulle täydellisen tuopillisen huurteista.

 • Pulloaktiviteetti

  3. Pulloaktiviteetti

  Tämä aktiviteetti esittelee sinulle Heineken-pullon elämänkaaren ja sen päätähti olet sinä! Vinkki: älä pukeudu vaatteisiin, jotka kuivuvat hitaasti.

 • Historia

  4. Historia

  Voit yllättyä kuullessasi, kuinka toisen maailmansodan päätteeksi Heineken oli Alankomaiden olutmarkkinoiden ehdoton ykkönen, tai kuinka anarkistinen boikottiliike vastusti olutjättiläistä 1980-luvulla!

 • James Bond -huone

  5. James Bond -huone

  Heineken on jättänyt jälkensä myös elokuviin. Panimossa on kokonainen huone, joka kertoo James Bondin ja Heinekenin yhteistyön tarinan. Esillä on myös aitoja esineitä elokuvista!

Suunnittele vierailusi

 • Paljonko pääsylippu maksaa?

  Aikuisten lippu maksaa 18 €, lasten lippu 14 €. Säästät rahaa, jos varaat kierroksen.

 • Milloin panimo on avoinna?

  365 päivää vuodessa! Maanantaista torsataihin klo 10.30-19.30. Perjantaista sunnuntaihin klo 10.30-21.00. Heinäkuussa ja elokuussa panimo on avoinna kaikkina viikonpäivinä klo 21.00 saakka.

 • Kuinka pääsen perille?

  Pääset panimolle Amsterdamin keskusasemalta raitiovaunulla (Stadhouderskade, linjat 16, 24 ja 25).

 • Pitääkö minun osallistua kierrokselle?

  Kierrokselle osallistuminen on suositeltavaa. Kierros on itseopastettu - voit ladata sovelluksen Heinekenin verkkosivuilta. Alle 18-vuotiaiden tulee vierailla panimossa aikuisen seurassa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  365 päivää vuodessa! Maanantaista torsataihin klo 10.30-19.30. Perjantaista sunnuntaihin klo 10.30-21.00. Heinäkuussa ja elokuussa panimo on avoinna kaikkina viikonpäivinä klo 21.00 saakka.
 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa 18 €, lasten lippu 14 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Kierros on itseopastettu. Voit ladata sovelluksen Heinekenin verkkosivuilta.
 • Kuinka päästä perille
  Raidiovaunulinjat 16, 24 ja 25, Stadhouderskade.
 • Lisävinkkejä

  • Alle 18-vuotiaat voivat vierailla panimossa vain aikuisen seurassa.

  • Bottle Ride -aktiviteetissa vaatteet saattavat kastua!

Heineken Experience: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heineken Experience? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heineken Experience : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 254 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Peruutusristeily oli erittäin mielenkiintoinen, näimme Amsterdamin osia, joita et näe kävelemässä. Vene oli erittäin rauhallinen ja henkilökunta oli ihanaa. Heineken -kokemukset ovat erittäin hyviä ja myös mielenkiintoisia, saimme nähdä kaiken ja siellä työskentelevät ihmiset eivät olisi voineet olla enää avuliaita ja mukavia. Voit ottaa kuvia eri asemilla, eikä sinun tarvitse maksaa tulostamisesta, se lähetetään sinulle sähköpostitse. Heillä on myös hyviä lahjoja ja tarjouksia kaupassa.

Tämä oli niin loistava kokemus. Teimme ensin veneretken, joka oli niin mukava ja rentouttava, ja saimme nähdä kaupungin eri kulmasta. Sitten seurasi Heineken -kokemus, joka oli ehdottomasti lomamme kohokohta. Se oli niin hauskaa ja vuorovaikutteista, oppaat olivat niin mukavia ja Heineken vielä mukavampaa! Suosittelen lämpimästi

Vaikka en olutta juonut, nautin todella kokemuksesta. Mieheni rakasti sitä. Ilmainen oluenmaistaja oli erinomainen ja luo oman nimisen pullon. Se olisi hauskaa myös ryhmässä. Mielestämme se oli hyvä vastine rahalle. Tee tämä kiertue eikä panimo- ja baarikierros Münchenissä, joka oli roskaa.

Oikein toimiva systeemi, enemmänkin olisi voinut hyödyntää mutta aika ei riittänyt niin moneen aktiviteettiin. Helppo kun sai käyttää liikennevälineissä rajattomasti. Ei tarvinnut etsiä automaattia matkalipun ostoa varten.Olis saanut Anne Frankin museo kuulua museokierroksiin.