Valitse päivämäärät

Heineken Experience

Käy hauskalla ja historiantäyteisellä kierroksella kaupungissa, joka on yksi maailman oluttuotannon pääkaupunkeja!

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Yksityiskierrokset
12 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Heineken Experience: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heineken Experience? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heineken Experience : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 11 784 arvosteluun

Enemmän kuin erinomainen! Et voinut kulkea Amsterdamin ohi tekemättä tätä toimintaa, oli olutfani tai ei. Toiminta alkaa vierailulla pienessä museossa, jossa seurataan Heinekenin historiaa. Toisessa osassa sinulle tarjotaan monia toimintoja, joista voit myös säilyttää muistoja valokuvien avulla. Ja kirsikka kakun päällä: kahden oluen maistaminen tunnelmallisessa baarissa ja myymälässä, jossa on paljon johdannaistuotteita kohtuulliseen hintaan.

Vierailu alkaa työntekijän englanninkielisellä 10-15min historiallisella esittelyllä. Jos et hallitse englantia, tulee kylmä, mutta kun vierailet sivustolla vapaasti. Nautit sitten kokemuksesta hauskoilla aktiviteetteilla ja selfieillä, jotka voit lähettää toisillesi sähköpostitse. Vierailun aikana pieni maistelu ja lopuksi kaksi olutta. Alkuperäinen toiminta, joka on kiertomatkan arvoinen ja erittäin ystävällinen henkilökunta

Erittäin hauska vierailu Heinekenissä. Ensin pieni esittely, sitten loput vierailusta tehdään omaan tahtiisi. Hauska huone, jossa voimme tehdä « Heineken selfieitä » ja lähettää ne itsellemme… Hienoja muistoja! Suuri maisteluhuone kiertueen lopussa, jotta voit tavata ystäviäsi samalla kun nautit kupista virkistävää ja herkullista Heinekeniä!

Jos et puhu englantia, kurssin aloitus voi olla hieman vaikeaa, koska selitykset annetaan englanniksi. Mutta kun olemme omillamme, vierailu saa aivan uuden merkityksen ja yllättää meidät kaikin puolin! Se on hieno kokemus, etkä pääse siitä yli (vaikka et pidä oluesta). Lisäksi saat rahoillesi vastinetta, ja enemmänkin.

Tämä oli hieno kokemus, hauska ja hyvin organisoitu. Se oli itse johtama kierros, mikä tarkoitti, että voit tehdä sen omaan tahtiisi sen sijaan, että kiirehdit ympäriinsä, kun se on opastettu kierros. Olimme myös hieman aikaisin ja meidät päästettiin sisään aikaisin, eikä siinä ollut kysymyksiä.