Suosittelemamme elämykset kaupungissa Helsinki

Helsinki: Hop-On Hop-Off -nähtävyysbussilippu

1. Helsinki: Hop-On Hop-Off -nähtävyysbussilippu

Tällä hop-on hop-off-bussikierroksella näet sinua eniten kiinnostavat Helsingin nähtävyydet ja säästät aikaa. Hyppää bussin kyytiin ja pois niin monta kertaa kuin haluat millä tahansa reitin 22 pysäkillä 24 tunnin tai 48 tunnin aikana. Voit ihailla Temppeliaukion kirkon ainutlaatuista kallioarkkitehtuuria, vierailla parlamenttitalossa, ihailla Senaatintorin uusklassista arkkitehtuuria tai tutkia kauppoja Kauppatorilta. Nauti 10 kielellä saatavilla olevasta audiokommenttiraidasta ja nauti erinomaisista näköaloista kaksikerroksisen bussin yläkannelta. Älä huolehdi, jos sää ei ole hyvä, sillä alakerros on täysin suojassa säältä.

90 min venekiertoajelu Helsingissä kauniilla kanavareitillä

2. 90 min venekiertoajelu Helsingissä kauniilla kanavareitillä

Suuntaa merelle päin ja koe elämyksellinen kanaaliajelu Helsingin vierailullasi. Ihastele kaupungin kauneimpia rantaviivoja ja näe monet tunnetuimmista nähtävyyksistä mukavasti veneen kyydistä. Ohitat Suomenlinnan, Korkeasaaren eläintarhan, massiivisen määrän jäänmurtajia ja ihastuttavan Laajasalon kanaalin. Tällä 90 minuutin ajelulla kuulet myös Helsingin jännittävästä historiasta selostuksella, joka tarjotaan risteilyn aikana. Nauti virvoitusjuoma, olut, lasi kuplivaa tai kuppi kahvia ja piirakka veneen kahvilassa.

Helsingistä: Meno-paluulautta, päiväretki Tallinnaan

3. Helsingistä: Meno-paluulautta, päiväretki Tallinnaan

Keskiaikainen Tallinna on erinomainen päiväretkikohde Helsingissä oleville. Tämä lippu oikeuttaa pääsyn lautalle. Halutessasi tutustu Tallinnaan jopa 10 tunnin ajan. Vieraile Tallinnan UNESCO-listatussa vanhassakaupungissa, ja näe museot, liikkeet ja ravintolat. Lippuun sisältyy pääsy laivaan ja istumapaikka. Voit käydä aluksen laivoilla, shoppailla Traveller Superstoressa tai katsella maisemia saaristolle. Tallinnan D-terminaalista kävelymatka vanhaankaupunkiin kestää noin 20 minuuttia, mutta voit halutessasi hypätä taksiin terminaalista. Ihastele vaikkapa Kadiorgin palatsin arkkitehtonista kauneutta ja vieraile KUMU-museossa.Maksimiaika, jonka voit viettää perillä, on 10 tuntia lähtövalinnastasi riippuen.  Halutessasi voit lisätä elämykseesi Business Lounge tai Comfort Class -päivityksen. Comfort-luokka: • Katsele matkan aikana upeita merinäköaloja. Jos päivität kierroksen, saat käyttöösi päivän sanomalehden, WiFin, voileipätarvikkeet, purtavaa, juotavaa, teetä ja kahvia. Business Lounge -päivitys: • Koe luksuselämys. Korotus sisältää ruoan ja juomat Business Lounge -buffetissa. Saatavilla on sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja ilmainen WiFi

Helsinki: Tallinna opastettu päiväretki lauttaristeilyllä.

4. Helsinki: Tallinna opastettu päiväretki lauttaristeilyllä.

Ylitä Suomenlahti lautalla ja osallistu opastetulle Tallinnan kaupunkikierrokselle päiväretkellä Helsingistä. Astu vanhassakaupungissa takaisin keskiaikaan ja näe Aleksander Nevskin katedraalin ja Kadriogin puiston arkkitehtuurissa menneitä venäläisiä vaikutteita.Hyvästi. Helpon 2 tunnin lauttamatkan jälkeen Suomesta Viroon opas ottaa sinut vastaan satamassa. Opastetulla kaupunkikierroksellasi tutustut kaikkiin Tallinnan tärkeimpiin nähtävyyksiin, minkä jälkeen sinulla on vapaata aikaa tutustua omaan tahtiisi. Tallinnan suosituin kohde on vanhakaupunki, joka on säilyttänyt keskiaikaisen luonteensa ja viehätyksensä tähän päivään asti. Kävele mukulakivikaduilla, kulje murattipäällysteisen Viru Portin läpi ja tutustu goottilaiseen raatihuoneeseen.Hyvästi. Toompean kukkulalla voit tutustua täydellisen vaaleanpunaiseen Toompean linnaan, joka rakennettiin 1200-luvulla ja jossa nykyään toimii Viron parlamentti. Suoraan linnaa vastapäätä on Aleksander Nevskin katedraali. Tämä silmiinpistävä venäläiseen ortodoksiseen tyyliin rakennettu katedraali sipulikupoleineen vangitsee varmasti huomiosi. Jos haluat annoksen luontoa, Kadriogin puiston kauniit puutarhat kutsuvat Tallinnan kävijöitä. Geometristen kukkapenkkien, japanilaisen puutarhan ja ihanan joutsenlammen ansiosta siellä riittää aisteja ilahduttavaa kaikenikäisille. Palan päivän päätteeksi palaat satamaan, josta lähdet lautalla takaisin Helsinkiin, jossa kiertomatka päättyy, mutta muistot jäävät.Hetkellä on vielä paljon tehtävää.

Helsinki: Iltainen saaristoristeily

5. Helsinki: Iltainen saaristoristeily

Luontoa, historiallisia nähtävyyksiä ja suomalaista ruokaa yhdistelevällä kiertoajelulla kuljetaan Helsingin laajan saariston läpi. Laiva uskaltautuu Unescon Suomenlinnan linnoituksen ohi samalla kun risteilet vesireittejä pitkin ja maistelet paikallisia ruokia. Keskustan Kauppatorilta lähdettyään risteily suuntaa kohti Helsingin historiallisia kaupunginosia ja jatkaa pääkaupungin rantaa pitkin naapurisaarille. Matkalla pääset kontrastoimaan kaupunkimaisemaa ja yli 300 saaren ja 130 kilometrin rantaviivan erämaisuutta.Matkalla voit tutustua kaupunkimaisemaan ja yli 300 saaren ja 130 kilometrin rantaviivan erämaisuuteen. Tällä risteilyllä pääset keskustan ulkopuolelle ja tutustumaan saarten ja luonnonsuojelualueiden mutkikkaaseen saaristoon. Pilkahdus suomalaiseen merenrantatyyliin: saaristokortteleissa on kesämökkejä, metsiköitä, lohkareita ja pieniä poukamia, jotka näkyvät pitkin rantaa.Kaikkea on nähtävissä. Kierros suuntautuu sen jälkeen Suomenlinnaan, Unescon maailmanperintökohteeseen ja kuuluisaan merilinnoitukseen, jonka saaret pursuavat luontoa ja historiaa. Virkistäviä juomia on tarjolla kierroksen aikana baarista. Lippuun sisältyvät aurinkokansipaikat ovat kattamattomia ulkotiloja.Matkalippuihin sisältyvät aurinkokansipaikat ovat kattamattomia ulkotiloja. Vastaanota lopuksi ainutlaatuiset nähtävyydet samalla, kun istut alas ja nautit paikallisia herkkuja. Varaa pöytä etukäteen, pöytävaraukset saatavuuden mukaan.

Tallinnasta: Meno-paluu lauttamatka Helsinkiin

6. Tallinnasta: Meno-paluu lauttamatka Helsinkiin

Älä missaa mahdollisuutta tutustua kauniiseen Helsinkiin, yhteen Euroopan elävimmistä kaupungeista. Helsinki sijaitsee Tallinnasta Suomenlahden toisella puolella: helppo päiväretki lautalla kävellä Helsingin historiallisessa keskustassa ja maistella paikallista ruokaa viihtyisissä mukavissa kahviloissa ja ravintoloissa. Varmista paikkasi lautalla kätevällä ylitysajalla. Risteile lahden yli ja nauti seitsemästä tunnista tutustuaksesi Helsinkiin itsenäisesti. Liput sisältävät sisäänpääsyn laivalla ja istumapaikat. Laivalla voit viettää aikaa vierailemalla jossain ravintoloista, shoppailemalla Traveller Superstoressa tai ihaillen ohikulkevan saariston maisemia. Länsisataman terminaalista on noin 10 minuutin raitiovaunumatka Helsingin keskustaan. Valituista lähtöajoista riippuen sinulla on jopa 10 tuntia aikaa tutustua kaupunkiin. Valitse, haluatko päivittää mukavuusluokkaan tai bisnesloungeen varauksen yhteydessä. Mukavuusluokassa matkusta mukavasti ja nauti merinäköalasta. Päivityshintaan sisältyy välipaloja, kahvia, teetä, muita virvokkeita, päivän sanomalehtiä ja ilmainen Wi-Fi. Matkusta tyylikkäästi ja ylellisesti bisnesloungessa, mukaan lukien ruoka ja juomat eksklusiivisesta buffetista, sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja ilmainen Wi-Fi.

Tutustu Helsingin saaristoon risteilyllä

7. Tutustu Helsingin saaristoon risteilyllä

Tämä elämys vie sinut kokemaan Helsingin kohokohdat. Matkaa saaristossa ja koe kaikki ympäristön elämykset. Nauti raittiista ilmasta ja ihaile upeaa arkkitehtuuria. Elämys alkaa Kauppatorin laiturialueelta. Näe Suomenlinnan, jäänmurtajien ja Korkeasaaren kaltaiset kohteet. Opas kertoo sinulle tietoa kaupungin taustoista. Merellisen elämyksen aikana voit nauttia sekä luonnollisesta että ihmisten luomista kohteista. Bongaile Kruununhaan, Eiran ja Katajanokan kaltaisia naapurustoja. Opas kertoo sinulle tietoja alueiden historiasta, jonka jälkeen kierros loppuu Kauppatorille.

Helsinki Card -lippu

8. Helsinki Card -lippu

Helsinki Card on kätevin ja mutkattomin tapa tutustua Helsingin kohteisiin. Hyödynnä alennuksia ja etuja. Matkusta julkisella liikenteellä, käy museoissa ja koe nähtävyydet. Saatavilla on 24 tunniksi, 48 tunniksi tai 72 tunniksi tarkoitettu lippu. Vuoden 2023 kohteet Helsinki Cardilla: Ympäri vuoden: • Koe Kiasman, kansallismuseon, Amos Rexin, Ateneumin ja Desgin-museon kaltaiset museoelämykset • Matkaa Suomenlinnaan lautalla ja koe saari ja museo opastetulla kierroksella • AB-vyöhykkeillä matkustaminen HSL:n joukkoliikennevälineillä Kausittaiset elämykset • Kiertoajelubussi lokakuusta huhtikuuhun • Veneristeily toukokuusta syyskuuhun • Hop-on hop-off -bussi 24 tunniksi toukokuusta syyskuuhun • Veneristeily toukokuusta syyskuuhun Alennushinta Flying Cinema Tourissa, Skywheelissä, Tallinnan risteilyillä ja eläintarhassa.

Helsingin Hop-On Hop-Off -nähtävyysbussilippu

9. Helsingin Hop-On Hop-Off -nähtävyysbussilippu

Tutki Helsinkiä omien mieltymystesi mukaan ja osta joko 24 tai 48 tunnin lippu avokattoiseen nähtävyysbussiin. Voit ajella koko kierroksen kerralla, jolloin retki kestää 90 minuuttia, tai hypätä pois millä tahansa bussilinjan pysäkillä ja tutkia mielestäsi kiinnostavimpia nähtävyyksiä. Näe Sibelius-monumentti ja mahtava kallion sisään rakennettu Temppelinaukion kirkko. Hyppää kyydistä ja käy kirpputorilla tai kauniilla Kauppatorilla, näe parhaillaan kunnostuksessa oleva Olympiastadion, sekä vuoden 1952 kesäolympialaisia varten rakennettuja taloja. Tämän nähtävyyslipun hintaan kuuluu myös alennuksia yhteistyökumppaneilta, kuten kahviloista, ravintoloista ja kaupoista. Bussissa on ilmainen wifi, joten voit pitää kotiin jääneet ajan tasalla retkestäsi, ja saada heidät kateellisiksi upeilla kuvilla ja somepäivityksillä. Jos sää ei suosi, bussin katon saa nopeasti takaisin pääsi päälle suojaamaan sinua sateelta. Ilmaisia sadeviittoja saa bussista. Voit aloittaa kierroksesi miltä tahansa pysäkiltä reitin varrella. Lisäksi voit lähteä merelle ihailemaan kaupunkia uudesta perspektiivistä, ja varata terminaalista nähtävyysristeilyn. Hop on hop off -bussipysäkit: 1. Senaatintori / Helsingin kaupunginmuseo HAM 2. Olympiaterminaali (Silja Line)/Mannerheim-museo 3. Cafe Ursula / Kaivopuisto 4. Kompassiaukio 5. Eira 6. Hernesaaren risteilyterminaali (pysäkki käytössä vain tiettyinä risteilypäivinä) 7. Löyly 8. Kirpputori / Bulevardi / Sinebrychoffin taidemuseo 9. Ruotsalainen teatteri / Design-museo / Suomen arkkitehtuurimuseo 10. Kauppatori (kauniin kanavareitin lähtöpaikka) 11. Kiasma / Helsingin taidemuseo / Amos Rex / Päärautatieasema 12. Temppeliaukion kirkko (kalliokirkko) 13. Sibelius-monumentti 14. Olympiastadion  15. Kansallisooppera / Linnanmäki / Töölönlahti 16. Kansallisteatteri, Eduskuntatalo ja Musiikkitalo 17. Ateneum / Rautatieasema 18. Kasvitieteellinen puutarha

Helsingistä: Helsinki: Edestakainen lauttalippu Suomenlinnaan.

10. Helsingistä: Helsinki: Edestakainen lauttalippu Suomenlinnaan.

Frs Finland vie sinut Suomenlinnan linnoitussaarelle, joka on Unescon maailmanperintökohde ja Suomen ykkösnähtävyys historiallisine merilinnoituksineen ja ihastuttavine museoineen ja ravintoloineen. Alukset lähtevät Helsingin Kauppatorilta, Vanhan Kauppahallin vieressä olevalta Lyypekinlaituri-puoleiselta laiturilta. Varo Frs Finland-kylttejämme, valitse Suomenlinna-laituri ja etuoikeusjono. Huomaa: saarilla on vain yksi jono. Useita joustavia lähtöjä päivässä sekä välipaloja ja juomia ostettavissa laivalla. Nauti kuppi kahvia tai kylmä olut aurinkokannellamme ja anna ystävällisen henkilökuntamme hemmotella itseäsi. Lauttamatka kestää noin 20-25 minuuttia ja lähtöjä on useita tunnissa. Tarkka aikataulu saatavilla osoitteessa https://www.frs-finland.fi/suomenlinna-lonna/ - Suurin lähtötiheys Kauppatorilta ja saarelta: 30 minuuttia. Lisäksi samalla lautalla voi vierailla ravintola Lonnan saarella.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Helsinki
Suomen pääkaupunki rannikkoilmallaan, taiteellisissa monumenteillaan ja modernilla arkkitehtuurillaan.

Parhaat aktiviteetit

Helsinki: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

109 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Immersiivisiä elämyksiä

Helsinki: Koe enemmän

Näytä kaikki

Helsinki: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Helsinki parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Helsinki?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Helsinki ovat

Tallinna

Helsinki: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Helsinki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Helsinki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 668 arvosteluun

Erittäin hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka matkustavat risteilyaluksilla ja joilla ei ole paljon aikaa tutustua kaupunkiin, se kannattaa, koska bussi lähtee suoraan poistumisalueelta ja palauttaa sinut samaan paikkaan, se myös antaa sinulle erittäin hyvä selitys ja asiaankuuluvat tiedot, ja jos aika sallii, voit jäädä pois ja tutustua sinua kiinnostaviin paikkoihin, sinulla on myös Internet bussissa. Hinnat ovat edullisia ja poikkeavat risteilyalusten tarjoamista kuljetusvaihtoehdoista ja matkoista.

Kaunis vaellus idyllisen puiston läpi. luontoa ja rauhaa! Upeat järvet, jotka kutsuvat sinut uimaan. Valitettavasti kukaan ei sanonut minulle, että voit ottaa uimapuvut mukaasi. Olisi ollut ihana virkistys.

Mukava elämys myös pääkaupunkiseutulaiselle. Harvemmin pääsee näkemään Helsinkiä mereltä katsottuna. Kaunista saaristoa, kiva botski.

Venekiertoajelulla Itä-Helsingin upeassa saaristossa. Sää suosi ja kupliva juoma virkisti

Hieno reissu. Historiaa ja upeita maisemia sopivan mittaisessa paketissa.