Helsinki
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Helsinki, Bussi- ja tila-automatkat

Bussi- ja tila-automatkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Helsinki?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Helsinki ovat:

Helsinki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Helsinki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Helsinki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 457 arvosteluun

Hienoa vain..

Kaupunkikierros oli super, informatiivinen ja näit paljon. Tässä vain pieni vihje: meille ulkomaalaisille, jotka eivät ole koskaan olleet Helsingissä eivätkä puhu kieltä, olisi ollut helpompaa, jos kohtaamispaikka olisi ollut päärautatieasemalla, samoin kuin päätepiste. Joten meidän piti juosta nopeasti lähtöpisteeseen, kysyä kymmenen kertaa. Valitettavasti bussi EI pysähtynyt samaan paikkaan, joten jouduimme kysymään uudelleen, koska meillä on aina kiire. Eikä meillä ollut mahdollisuutta katsoa tarkemmin päärautatieasemaa, joka on todella kaunis, puhumattakaan lipun ostamisesta rauhassa. Ei niin hyvä. Muuten palaamme varmasti luoksesi seuraavan kerran kun vierailemme kaupungissa. Kiitos paljon

Hyvä yöpymispaikka.

Ajoissa, helppo löytää, hyvä kuulokeääni kaikilla mahdollisilla kielillä, ystävälliset "tytöt", kaksi valokuvapysähdystä jalkojen venyttelemiseksi. Erittäin kallis, mutta kohtuullinen Suomelle. 5 min kirkossa ja 5 min "kävely" muistomerkin ympärillä. Erittäin suositeltavaa talvella ja yöpymispaikaksi, jos sinulla on enemmän aikaa, on varmasti parempi mennä tutustumaan itse.

Kokonaisuudessaan hinnan arvoinen retki

Reitti oli mielenkiintoinen ja tarinat mukavia. Näin pitkälle kuin minä oli tilat hieman ahtaat, mutta kyllä siellä pärjäsi.

Joitakin mainitsemisen arvoisia kohteita puuttui, kuten Kansallismuseo.

Erinomainen ja miellyttävä opas

Opas oli paljon sanottavaa ja tiesi kaikki (!) Kysymyksemme.