Helsinki
Museot ja näyttelyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Helsinki, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Helsinki?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Helsinki ovat:

Mitkä ovat kohteen Helsinki parhaat Museot ja näyttelyt?

Parasta: Museot ja näyttelyt, Helsinki:

Helsinki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Helsinki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Helsinki : Mitä vierailijat sanovat

MVP - Arvokkain ostos

Helsinki Card tarjoaa vierailijalle joitain parhaista tarvitsemistasi eduista. Ilmainen joukkoliikenne, alennukset ja ilmainen sisäänpääsy tärkeimmille nähtävyyksille. Olimme Helsingissä kolme täyttä päivää. Teen melkein aina hop-on, hop off -bussikierroksen vieraillessani uudessa kaupungissa. Talvella vain panoraamabussikierros oli saatavilla. Hyvä kaupunkikierros saadaksesi maa-alueen x kortin kattaman. Vaikka Helsinki on pääosin kävelykelpoinen, oli kylmää ja lunta, joten käytettiin raitiovaunua. Kiasma-päällysteinen, Suomenlinna-päällysteinen. Jälleen MVP

Erittäin kätevä. Mutta kiinnitä huomiota matka-aikaan.

Helsinki Card on erittäin hyödyllinen kumppani, sillä sillä voi ajaa mitä tahansa. Valitettavasti kanavaristeily veneellä ja kunnollinen hop on hop off -bussi on saatavilla vain syyskuuhun asti ja joulukuussa on vain yksi bussi non-stop kaupunkikierrokselle. Kannattaa siis kiinnittää huomiota matka-aikaan, mutta muuten se on pakollinen.

Paras tapa nähdä Helsinki

Olitpa kaupungissa 1, 2 tai 3 yötä, tämä on pääsylippusi Helsingin parhaimpiin kohteisiin. Museoita yllin kyllin, julkinen liikenne – mitä muuta voisit toivoa? Ehkä enemmän tunteja vuorokaudessa! Msut ostos kaikille Helsingissä vieraileville.