Helsinki
Day Trips

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Helsinki, Päiväretket

Päiväretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Helsinki?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Helsinki ovat:

Helsinki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Helsinki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Helsinki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 187 arvosteluun

Fantastinen!

Sipoonkorpin kansallispuisto on etenkin talvella melko heikosti merkitty polkujen suhteen. Jo siksi Mikhailin kanssa kiertueelle meneminen on erittäin suositeltavaa! Kävimme tällä retkellä yhdessä toisen parin kanssa, jota emme olleet tavanneet ennen kiertomatkaa (yhteensä 5 henkilöä). Mihhaililta kuulimme, että niin suuret ryhmät ovat hyvin harvinaisia, mutta nautimme siitä silti perusteellisesti. Mikhail on erittäin tunteva kaikessa kasvistoon, eläimistöön ja myös kaikkiin hajallaan oleviin jäätikkökivet. Mikhail on hyvä keskustelija ja varmistaa, että nautit retkestäsi. Hän voi myös antaa hyviä vinkkejä siitä, mitä tehdä Helsingissä, jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman nautittavaa!

Kiertueesta tuli yllättäen yksityinen kiertue, koska kukaan muu ei liittynyt kiertueelle. Oppaamme Mikhail otti meidät ystävällisesti hotellistamme ja opasti Porvooseen. Hän oli niin informatiivinen kertomaan alueen historiaa, kuten Porvoon tuomiokirkkoa ja muinaista linnoitusta Iso Linnamäki. Hän toi meidät myös Brunbergin suklaakauppaan (suositus, koska sen hinta on halvempi kuin tavallisessa kaupassa) ja läheiseen paikalliseen ravintolaan (Hanna-Maria) yhteiselle lounaalle. Nautimme matkastamme ja paikallisesta ruoasta siellä.

Oivaltava ja hyvin järjestetty kiertue, joka antoi mahdollisuuden nauttia vanhan kaupungin tunnelmasta ja saada paljon tietoa Suomen historiasta ja perinteistä. Porvoo on viehättävä kaupunki, jossa on paljon kauniita maisemia ja laaja valikoima paikallisia matkamuistomyymälöitä. Opas oli asiantunteva ja joustava tarpeisiimme nähden ja kaikki toiminnot mukautettiin kiinnostuksen kohteidemme mukaan. Suosittelemme ehdottomasti tätä kiertuetta!

Helsingissä raitiovaunu 7 kulkee suoraan sataman terminaaliin 2. Saapui Tallinnaan 2 tunnin ylityksen jälkeen. Lautan lähtöön kulunut aika riitti kaupunkikierrokselle. Joulumarkkinat olivat erittäin mukavat. Muista mennä näköalapaikalle. Sieltä on upea näköala koko kaupunkiin.

Erinomainen ja miellyttävä opas

Opas oli paljon sanottavaa ja tiesi kaikki (!) Kysymyksemme.