Helsinki
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Helsinki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Helsinki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Helsinki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 385 arvosteluun

Fantastinen!

Sipoonkorpin kansallispuisto on etenkin talvella melko heikosti merkitty polkujen suhteen. Jo siksi Mikhailin kanssa kiertueelle meneminen on erittäin suositeltavaa! Kävimme tällä retkellä yhdessä toisen parin kanssa, jota emme olleet tavanneet ennen kiertomatkaa (yhteensä 5 henkilöä). Mihhaililta kuulimme, että niin suuret ryhmät ovat hyvin harvinaisia, mutta nautimme siitä silti perusteellisesti. Mikhail on erittäin tunteva kaikessa kasvistoon, eläimistöön ja myös kaikkiin hajallaan oleviin jäätikkökivet. Mikhail on hyvä keskustelija ja varmistaa, että nautit retkestäsi. Hän voi myös antaa hyviä vinkkejä siitä, mitä tehdä Helsingissä, jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman nautittavaa!

Helsingissä raitiovaunu 7 kulkee suoraan sataman terminaaliin 2. Saapui Tallinnaan 2 tunnin ylityksen jälkeen. Lautan lähtöön kulunut aika riitti kaupunkikierrokselle. Joulumarkkinat olivat erittäin mukavat. Muista mennä näköalapaikalle. Sieltä on upea näköala koko kaupunkiin.

Erittäin mielenkiintoinen ja viihdyttävä kiertue Helsingissä. Emek välitti paljon tietoa hyvällä englannillaan. Erittäin suositeltavaa.

Kokonaisuudessaan hinnan arvoinen retki

Reitti oli mielenkiintoinen ja tarinat mukavia. Näin pitkälle kuin minä oli tilat hieman ahtaat, mutta kyllä siellä pärjäsi.

Erinomainen ja miellyttävä opas

Opas oli paljon sanottavaa ja tiesi kaikki (!) Kysymyksemme.