Tekemistä kohteessa
Heraklion

Kreetan pääkaupungissa yhdistyvät muinaiset minolaiset helmet, venetsialainen arkkitehtuuri ja siniset, kiteiset vedet.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Heraklion: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Heraklion parhaat nähtävyydet?

Heraklion: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heraklion? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heraklion : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 122 arvosteluun

Upea päivä Santorinilla. Hyvin järjestetty, kaikesta huolehditaan, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Venematka on todella mukava ja oppaat selittävät kaiken. Paljon mahdollisuuksia upeiden kuvien ottamiseen. Ohita suositellut ravintolat ja kävele pidemmälle löytääksesi hiljaisempia ravintoloita, joista on yhtä upeat näkymät. Ota mukaan käteistä juomia ja välipaloja varten veneessä sekä latauspaketti, jotta voit ottaa paljon valokuvia ilman, että akun loppumisesta on huolehdittava. Tämä on kerran elämässä tapahtuva matka, jota et tule katumaan.

Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Akvaariot ovat kauniisti suunniteltuja ja hyvin viitoitettuja. Jos haluat lisätietoja eläimistä, ääniopas on erittäin suositeltavaa. Ostimme liput etukäteen netistä. Tästä huolimatta jonoa oli lähes tunnin verran. Mutta se johtui varmasti siitä, että Heraklionin sää oli sateinen ja rantalomailijat etsivät vaihtoehtoa.

Hieno akvaario. Kauniisti suunnitellut suuret uima-altaat. Kaikki erittäin hyvin pidetty. Oli pitkä jono, johon halusimme liittyä. Kuitenkin työntekijä tuli heti luokseni ja päästi meidät sisään, koska olen melko raskaana. Tyhmä muille, mutta erittäin hyvä minulle ja uskomattoman tarkkaavainen työntekijältä. Kiitos paljon!

Kierros Knossoksen palatsissa ja valinnaisesti myös Heraklionin arkeologisessa museossa, yhdistelmä on erittäin suositeltavaa. Jos menet Kreetalle, on pakko tehdä. Haniassa asuville on myös mukava nähdä toisen suuren Kreetan kaupungin keskusta. Harmi, ettei sinulla ole enempää aikaa vierailla siellä.

Minusta vierailu oli erittäin mielenkiintoinen. Ääniopas antaa paljon tietoa. Minulla oli todella hauskaa.