Valitse päivämäärät

Heraklion Aktiviteetit sadepäiville

42 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Heraklion: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Heraklion parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Heraklion?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Heraklion ovat

Chania

Heraklion: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heraklion? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heraklion : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 322 arvosteluun

Knossoksen palatsi on pakko nähdä Kreetalla. Opas bussissa siellä ja sivustolla olivat erittäin asiantuntevia. Ainoa pieni miinus on se, että Heraklionissa ei tule kauaa palatsin jälkeen (2,5 tuntia), ja jos aiot mennä museoon, sisäänpääsyssä voi joskus olla jono, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole kauan ympäri varsinaista museota ja sitten on vielä vähemmän aikaa mennä Heraklioniin kävelemään / etsimään jotain syötävää. Kuitenkin hieno matka, josta todella nautimme

Nicky oppaamme oli erinomainen. Vierailun vauhti oli juuri sopiva. Hänen tietämyksensä oli loistava ja hän teki sen eloon meille. Hän antoi meille oikean määrän tietoa ja oli aina valmis vastaamaan kysymyksiin. Kiertue oli erittäin hyvin järjestetty. Ainoa pettymykseni on, että ihmisiä oli paljon ja pieni bussi oli käytännössä täynnä, joten sosiaaliseen etäisyyteen ei ollut mahdollisuutta.

Opas oli kaiken kaikkiaan hyvä, helppo ladata ja käyttää. Jotkut palatsin osat olivat kuitenkin suljettuina huollon vuoksi, eikä opas tiennyt tätä, mikä vaikeutti seuraamista. Näytti siltä, että sulkeminen oli ollut voimassa jo jonkin aikaa, ja olen varma, että opasta olisi voitu päivittää vastaavasti, koska se oli ladattu käynti käynniltä.

Kierros Knossoksen palatsissa ja valinnaisesti myös Heraklionin arkeologisessa museossa, yhdistelmä on erittäin suositeltavaa. Jos menet Kreetalle, on pakko tehdä. Haniassa asuville on myös mukava nähdä toisen suuren Kreetan kaupungin keskusta. Harmi, ettei sinulla ole enempää aikaa vierailla siellä.

Asiantunteva opas, ehdottomasti vastinetta rahoille.