Valitse päivämäärät

Heraklion Pääsyliput

11 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Heraklion: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Heraklion parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Heraklion?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Heraklion ovat

Chania

Heraklion: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heraklion? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heraklion : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 244 arvosteluun

Se on ilmastoitu ja varsinkin nykyisessä tilanteessa MNB on pakollinen. Hygieniatoimenpiteet ovat käytössä ja vain tietty määrä ihmisiä / perheitä päästetään sisään. Akvaario ei ole suurin, ja sillä on valikoima meren elämää, joka tulee alueelta ja ympäröivästä merestä. On suuria ja pieniä uima-altaita, jotka voit nähdä. Erityinen kohokohta on suuri panoraama-allas, jossa voit istua alas ja katsella. Hait ovat myös suosittu kohde. Hyvä 1-1,5 tunnissa olet läpi. Vierailun tulisi olla osa perheohjelmaa, lapset kiittävät siitä.

Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Akvaariot ovat kauniisti suunniteltuja ja hyvin viitoitettuja. Jos haluat lisätietoja eläimistä, ääniopas on erittäin suositeltavaa. Ostimme liput etukäteen netistä. Tästä huolimatta jonoa oli lähes tunnin verran. Mutta se johtui varmasti siitä, että Heraklionin sää oli sateinen ja rantalomailijat etsivät vaihtoehtoa.

Hieno akvaario. Kauniisti suunnitellut suuret uima-altaat. Kaikki erittäin hyvin pidetty. Oli pitkä jono, johon halusimme liittyä. Kuitenkin työntekijä tuli heti luokseni ja päästi meidät sisään, koska olen melko raskaana. Tyhmä muille, mutta erittäin hyvä minulle ja uskomattoman tarkkaavainen työntekijältä. Kiitos paljon!

Minusta vierailu oli erittäin mielenkiintoinen. Ääniopas antaa paljon tietoa. Minulla oli todella hauskaa.

Mukava akvaario, jonne on helppo päästä hotellilta.