Lisää päivät

Heraklion
Syysaktiviteetit

Syysaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Heraklion Syysaktiviteetit

Iraklion: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal

1. Iraklion: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal

Purjehdi eksoottiselle Dian saarelle modernilla ja suurella purjeveneellämme! Tutustu saaren upeaan lahteen ja vietä 6 tuntia puhdasta rentoutumista ja iloa. Purjehdus Diaan kestää noin 1 tunnin, joten lahdelle ankkuroitumisen jälkeen on 4 tuntia aikaa uida, nauttia herkullisesta ruokalistastamme, jonka miehistö valmistaa tuoreeltaan aluksella, ja kokeilla loputtomia vesiaktiviteettejamme, ennen kuin laskemme purjeet palataksemme Heraklioniin nauttimaan vielä 1 tunnin rentouttavasta purjehduksesta. Kun olet ankkurissa lahdella, miehistömme tarjoaa sinulle mielellään mitä tahansa välineitä vesiaktiviteetteihimme ja tarjoilee sinulle runsaasti juomia, joten älä epäröi pyytää sitä heiltä. Voit valita joko aamu- tai iltapäiväristeilyn auringonlaskunäkymällä. Alla annamme sinulle 2 matkan aikataulut. Aamupäivän purjehdusretki: 9:00 AM : Lähtö Heraklionin satamasta. Purjehtiessamme voit nauttia auringosta ja tuulesta, nauttia drinkkejä tai jopa oppia purjehtimaan ja toimia itse kapteenina! 10:15 AM : Saavumme eksoottiselle Dian saarelle. Aikaa uida, tutkia ja kokeilla vesiaktiviteetteja. 12:00 AM : Aika tauolle nauttimaan herkullisesta ruokalistastamme. 12:30 PM : Lisää aikaa uintiin, auringonottoon, rentoutumiseen tai vesiaktiviteettiemme kokeilemiseen. 13:45 PM : Aika sanoa hyvästit kauniille maisemille ja kristallivesille ja asettaa purjeet jälleen kerran, jotta voimme palata Heraklioniin täynnä iloa ja hienoja muistoja! 15:00 : Saavumme Heraklionin satamaan ja toivotamme teille hyvästit toivoen näkevämme teidät uudelleen jollakin matkallamme! Iltapäivän purjehdusretki: 15:00 : Lähtö Heraklionin satamasta. Purjehtiessamme voit nauttia auringosta, tuulesta tai juomista tai jopa oppia purjehtimaan ja toimia itse kapteenina! 16:15 : Saavumme eksoottiselle Dian saarelle. Aikaa uida, tutkia ja kokeilla vesiaktiviteetteja. 18:00 : Aika tauolle ja herkullisen ruokalistan nauttimiseen. 18:30 : Lisää aikaa uintiin, auringonottoon, rentoutumiseen tai vesiaktiviteettiemme kokeilemiseen. 19:45 PM : Aika hyvästellä kauniit maisemat ja kristallivedet ja asettaa purjeet jälleen kerran palataksemme takaisin Iraklioniin ihaillen upeaa auringonlaskua, täynnä iloa ja hienoja muistoja! 21:00 : Saavumme Heraklionin satamaan ja toivotamme teille hyvästit toivoen näkevämme teidät uudelleen jollakin matkallamme! Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi laivaan viettämään unohtumattoman päivän!

Kreeta: Knossoksen palatsi Pääsylippu & valinnainen ääniopas.

2. Kreeta: Knossoksen palatsi Pääsylippu & valinnainen ääniopas.

Hyötyä pääsystä Knossoksen palatsiin välttäen lipunmyyntijonot. Sisällä ollessasi voit tutustua tähän minolaiseen arkeologiseen kohteeseen omaan tahtiisi, mukaan lukien Suuri palatsi, joka on peräisin vuodelta 2000 eKr. Voit valita pelkän pääsylippusi tai pääsylippusi ja ääniopastuksen.Hän voi valita pelkän pääsylippusi tai pääsylippusi ja ääniopastuksen. Kävellessäsi paikan päällä voit tutustua siihen, mitä on jäljellä vuosisatojen ajan pystyssä olleista asuintiloista, työtiloista ja varastoista. Opi lisää kaupungista, jonka uskotaan olleen minolaisen sivilisaation ja kulttuurin pääkaupunki ja poliittinen keskus. Saat käsityksen siitä, millainen rakennus oli alun perin 1900- ja 2000-luvuilla tehtyjen laajojen restaurointien perusteella. Tutustu värikkäisiin restauroituihin seinämaalauksiin, jotka olivat aikakaudelle tyypillisiä, ja legendaarisen kuningas Minoksen valtaistuinsaliin, joka on yhä ehjä.

Kreeta: Knossos ja museo E-liput valinnaisilla äänikierroksilla

3. Kreeta: Knossos ja museo E-liput valinnaisilla äänikierroksilla

Koe muinainen Kreeta omaan tahtiisi yhdistetyllä e-lipulla saaren kahteen tärkeimpään arkeologiseen nähtävyyteen, Knossoksen palatsiin ja Iraklionin arkeologiseen museoon. Saat lippusi erillisessä sähköpostiviestissä aktiviteetin tarjoajalta. Matkusta sitten ajassa taaksepäin ja koe Kreetan mahtavuus minolaiselta ajalta roomalaisaikaan. Tutustu Knossoksen palatsiin ja sen monumentaaliseen Minoksen palatsiin. Tutustu Heraklionin arkeologisessa museossa esillä oleviin hienoihin esineisiin ja sen ainutlaatuiseen kokoelmaan minolaisista taiteellisista mestariteoksista.

Heraklionin alue: CRETAquarium Pääsylippu

4. Heraklionin alue: CRETAquarium Pääsylippu

Seikkaile merenpinnan alla tällä pääsylipulla CRETAquarium-akvaarioon. CRETAquarium on yksi Euroopan suurimmista akvaarioista, josta löytyy yli 2 000 merenelävää ja 60 eri elinympäristöä Sukella Välimeren luoliin, jossa rauskut ja skorpionisimput elävät. Suuntaa avomerelle ja näe nälkäiset hait. Näe lähietäisyydeltä meduusoja ja vuokkokaloja avonaisissa tankeissa, joista voit katsella lajeja lähempää.  Voit tutustua maailman mystisimpien paikkojen ekosysteemeihin. Kun olet tutustunut meren asukkaisiin, voit pulahtaa uimaan. CRETAquarium sijaitsee sopivasti rannan tuntumassa.

Kreeta: Opastettu kierros Santorinilla

5. Kreeta: Opastettu kierros Santorinilla

Tämä Kreetalta alkava elämys vie sinut meno-paluukuljetuksen avulla Santorinile. Mondernin aluksen ja ilmastoidun bussikuljetuksen avulla matkustaa mukavasti oppiessasi saaren kiehtovan mytologian ja historian taustoista. Santorini tarjoaa ikimuistoista koettavaa, kuten kapeat kujat ja egeanmerellistä arkkitehtonista loista.  Santorinille suuntaava pikavene lähtee Heraklionin satamasta. Noin 2,5 tunnin matkan aikana voit nauttia laivalla purtavaa baarissa.  Vene ankkuroituu Athinioksen satamaan. Hyppää opastetulle kierrokselle, joka kuljetaan bussilla. Katsele ikonisia valkosinisiä rakennuksia kallioilla 40 minuutin ajomatkalla kohti Oiaa. Suuntaa omaan tahtiisi tulivuoren kalderalle sen jälkeen, kun olet oppinut kaupungista. Kierroksen seuraava etappi on Fira. 30 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Firan merkittävin kylä sijaitsee 300 metriä korkean kallion reunalla. Ihaile upeita sinisiä kattoja, valkoisia taloja sekä kapeita kujia. Halutessasi voit matkatta puuveneellä tulivuorelle. Koe lisämaksusta kuumat lähteet, tai halutessasi tutustu tarkemmin kaupunkiin. Athiniosin satamaan palattuasi opas saattaa sinut paluukuljetuksen lautan kyytiin.  Katsele vaikuttavia näkymiä mereltä ennen Heraklionin satamaan saapumista.

Kreeta: Knossoksen palatsi E-lippu ja valinnainen ääniopas.

6. Kreeta: Knossoksen palatsi E-lippu ja valinnainen ääniopas.

Vieraile jännittävästi Knossoksen palatsissa, Kreetan kuuluisimmassa historiallisessa nähtävyydessä, ennakkoon varatulla e-lipulla, joka sisältää puhelimeesi ladattavan äänikierroksen ja yksityiskohtaisen kartan paikasta. Uppoudu äänikierroksen tarinankerrontaan ja uppoutu historiaan kävellessäsi tämän ikonisen kohteen ympärillä.Hyvinvointikierroksen tarinankerronta ja historiaan uppoutuminen on helppoa. Käy minolaisen Kreetan mahtavassa pääkaupungissa, joka sijaitsee aivan Iraklionin eteläpuolella, ja näe, kuinka vaikuttavine raunioineen ja kirkkaanvärisine freskoineen tunnelmallinen ympäristö herää eloon mukaansatempaavan kerronnan avulla, joka valottaa minolaisen kulttuurin eri elementtejä. Eteläisen Propylaeumin maljakko- ja kulkuefreskot, jotka kuvaavat kohtauksia minolaisen Kreetan jokapäiväisestä elämästä ja seremoniallisista toiminnoista, antavat hienon käsityksen tuon ajan esteettisistä ihanteista. Seuraa minolaisen muodin kehitystä, tutustu kansan suosimiin kampauksiin ja löydä kauneustuotteita, joita paikalliset käyttivät ulkonäkönsä kohentamiseen. Länsimagasiinissa, jossa palatsin varastotilat sijaitsevat, saat käsityksen palatsin organisaatiota tukevasta hyvin organisoidusta byrokratiasta, lineaarisen kirjoituksen varhaisimmista muodoista sekä minolaisesta taloudesta ja kauppaverkostoista. Tutustu "Liljojen prinssin" kopioon eteläisessä sisääntulokäytävässä ja katsele Juktas-vuorta, jota palatsin rapautuneet seinät kehystävät täydellisesti. Vieraile kuningattaren Megaronissa, jota koristaa kuuluisa sinisten delfiinien fresko ja joka on varustettu kylpyhuoneella ja wc-huoneella, jossa saat tietää kaiken minolaisen aikakauden kylpytottumuksista.

Iraklion: Dian saarelle

7. Iraklion: Dian saarelle

Potkaise kengät jalkaasi ja tule kanssamme purjehdusmatkalle tyylikkään jahdin kyytiin. Lähde Heraklionista yksityiselle risteilylle tai ryhmämatkalle Dian saarelle ja tutustu tähän karuun saareen, jossa on runsaasti aikaa uida, snorklata tai rentoutua sen koskemattomilla rannoilla. Nauti lasillinen viiniä tai virvokkeita. Hyödy valinnaisesta noutopalvelusta hotellista tai asunnostasi ja rentoudu sitten 1 tunnin purjehdusristeilyllä Dian saarelle ylellisellä jahdilla vain sinulle ja perheellesi tai ystävillesi. Kun olet ankkuroitunut romanttiseen Pyhän Yrjönlahteen, vietä päiväsi tutustumalla idylliseen paikkaan, jolla on paljon historiaa, kuten vedenalainen muinainen minolainen satama, joka oli yksi tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun suosikkikohteista. Nauti kalastuksesta, ui kristallinkirkkaassa vedessä, kävele saaren setripuiden keskellä tai vain rentoudu rauhallisella lahdella, josta on näkymät Iraklioniin. Huomaavainen miehistö tarjoaa snorklaus- ja kalastusvälineet sekä rajattomat virvokkeet ja kauden hedelmät.

Heraklion: Hop-On Hop-Off Sightseeing -bussikierros

8. Heraklion: Hop-On Hop-Off Sightseeing -bussikierros

Tutustu Heraklionin kaupunkiin omaan tahtiisi käyttämällä hop-on hop-off -bussia. Nauti yhdistelmälipusta, joka on hyvä 48 tunniksi ja kahdelle eri bussilinjalle. Katso kuuluisia nähtävyyksiä, käy Ammoudaran rannalla ja Knossoksen arkeologisella paikalla. Tartu tilaisuuteen nähdä se kaikki yhdellä yhdistelmälipulla. Tutustu Kreetan sivilisaatioon, historiaan ja arkkitehtuuriin ja opi kaikki vanhasta ja modernista Heraklionin kaupungista. Nauti laivan kommenteista 8 eri kielellä, jotka selittävät tärkeitä yksityiskohtia ja tosiasioita. Ensimmäisellä reitillä lähde 12 pysäkin linjalle, joka kiertää Heraklionin kaupungissa yli tunnin. Nouse pois ja kyytiin milloin haluat ja arvosta tuntia klo 830–17:00 joka päivä. Toinen reitti tarjoaa 6 pysäkin linjan, joka johtaa Ammoudaran rannalle.

Agia Pelagia: Quad Safari-perheretki

9. Agia Pelagia: Quad Safari-perheretki

Aloita retki Peninsula Resort and Spa:ssa lyhyellä teoreettisella johdatuksella ja mönkijän ajotunnilla ennen kuin seikkailu alkaa. Seuraa kaunista offroad-kalliopolkua meren rannalla ja Achladan korkeuksille, poissa liikenteestä ja keskellä kauneinta luontoa, mitä alueella on tarjota.Matkailun aikana pääset ajamaan mönkijällä. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä Agia Pelagian yllä Heraklioniin asti, ja jatka sitten muinaiseen ja äkkiä hylättyyn Achladan aavekylään. Tutustu kylän taustoihin ja perinteiseen kreetalaiseen elämäntapaan ja jaa erityinen henkilökohtainen hetki kylän kahden viimeisen jäljellä olevan asukkaan kanssa. Kuljeskele tässä muuten saavuttamattomissa olevassa kylässä kaikessa rauhassa.Kävele rauhassa. Achladan korkeuksilta kuljetaan vuorten välissä henkeäsalpaavan luonnon ympäröimänä, ennen kuin jatketaan matkaa Fodeleen, perinteiseen kreetalaiseen kylään, jota kutsutaan myös appelsiinien kyläksi ja kuuluisan taidemaalarin El Grecon synnyinseuduksi. Tutustu Kreetan kulttuuriin ja ihastele paikallisia käsitöitä. Varaa aikaa ostoksille ja vierailulle museoon tai kylän ortodoksisiin kirkkoihin.Varaa aikaa ostoksille ja vierailulle museoon tai kylän ortodoksisiin kirkkoihin. Nojatkaa taaksepäin ja nauttikaa paikallisista appelsiinipuista valmistettua kuuluisaa tuorepuristettua appelsiinimehua rentouttavammaksi kokemukseksi.Kerro lisää rentoutumista. Palaa hotellille klo 13.00, juuri sopivasti lounaalle.

Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

10. Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

Aloita nouto Heraklionista tai sen lähialueelta. Aja bussilla Kastelliin ja nouse veneeseen. Balos are Gramvousa sijaitsevat saaren länsiosassa. Riippuen alueesta, jossa hotellisi sijaitsee on noin 4 tuntia bussilla paikkaan, josta veneet lähtevät. Astu veneeseen Kastellin kylästä ja suuntaa Balosin laguunille, jossa sinulla on runsaasti aikaa uida rauhallisissa kristallinkirkkaissa vesissä, kävellä kultaisella hiekkarannalla ja nauttia auringosta rentoutuessasi. Risteile läntisen Kreetanmeren poikki ja saavu rauhalliseen Gramvousaan. Ui rannikkoa pitkin ja kävele ylös kukkulalla sijaitsevalle linnalle ihailemaan panoraamanäkymiä luonnonmaisemiin, kun vaellat sinne ylös. Kuljettajat odottavat teitä satamassa, jotta voitte aloittaa paluukyydin Heraklioniin.

64 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Heraklion

Heraklion

Heraklion: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heraklion? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Heraklion : Mitä vierailijat sanovat

Fun and informative day. Nice to know greek history.