Lisää päivät

HeraklionUlkoilmaurheilu

Suosituksemme kategoriassa Heraklion Ulkoilmaurheilu

Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

1. Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

Lähde purjehtimaan Heraklionin vanhasta venetsialaisesta satamasta Dia-saarelle purjehdusretkellä. Risteile Välimeren halki. Tunne tuuli ihollasi, viilennä itseäsi meressä snorklaamalla ja uimalla ja nauti täysipainoinen ateria laivalla. Tunnin purjehduksen jälkeen laskeudu ankkuriin Pyhän Yrjön lahteen, saaren suurimpaan lahteen. Vietä siellä 2,5 tuntia uiden, snorklaten ja kalastaen. Tutustu Välimeren biologiseen monimuotoisuuteen ja muinaisen minolaisen sataman jäänteisiin snorklausvälineiden avulla, jotka ovat kaikkien saatavilla aluksella. Tai käytä kalastusvälineitä ja kokeile kalastusta paikallista ekosysteemiä kunnioittaen. Seikkailunhaluisimmat voivat myös kävellä saaren villiä maisemaa pitkin kohti Analipsin kappelia. Palaa myöhemmin laivaan maistelemaan paikallista ruokaa. Istu kannella, nauti ateriasi, ihaile maisemia ja kuuntele musiikkia.

Agia Pelagia: Quad Safari-perheretki

2. Agia Pelagia: Quad Safari-perheretki

Aloita retki Peninsula Resort and Spa:ssa lyhyellä teoreettisella johdatuksella ja mönkijän ajotunnilla ennen kuin seikkailu alkaa. Seuraa kaunista offroad-kalliopolkua meren rannalla ja Achladan korkeuksille, poissa liikenteestä ja keskellä kauneinta luontoa, mitä alueella on tarjota.Matkailun aikana pääset ajamaan mönkijällä. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä Agia Pelagian yllä Heraklioniin asti, ja jatka sitten muinaiseen ja äkkiä hylättyyn Achladan aavekylään. Tutustu kylän taustoihin ja perinteiseen kreetalaiseen elämäntapaan ja jaa erityinen henkilökohtainen hetki kylän kahden viimeisen jäljellä olevan asukkaan kanssa. Kuljeskele tässä muuten saavuttamattomissa olevassa kylässä kaikessa rauhassa.Kävele rauhassa. Achladan korkeuksilta kuljetaan vuorten välissä henkeäsalpaavan luonnon ympäröimänä, ennen kuin jatketaan matkaa Fodeleen, perinteiseen kreetalaiseen kylään, jota kutsutaan myös appelsiinien kyläksi ja kuuluisan taidemaalarin El Grecon synnyinseuduksi. Tutustu Kreetan kulttuuriin ja ihastele paikallisia käsitöitä. Varaa aikaa ostoksille ja vierailulle museoon tai kylän ortodoksisiin kirkkoihin.Varaa aikaa ostoksille ja vierailulle museoon tai kylän ortodoksisiin kirkkoihin. Nojatkaa taaksepäin ja nauttikaa paikallisista appelsiinipuista valmistettua kuuluisaa tuorepuristettua appelsiinimehua rentouttavammaksi kokemukseksi.Kerro lisää rentoutumista. Palaa hotellille klo 13.00, juuri sopivasti lounaalle.

Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

3. Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

Tarjoamme sinulle mukavan päivän kaukana rannasta. Dia Island on luonnollinen paikka, jossa on vain eläimiä eikä asukkaita. Se on täydellinen tilaisuus olla hiljaisuuden ja luonnon ympäröimänä. Retki alkaa Heraklionin satamasta ja kestää noin puolitoista tuntia päästä Dian saarelle. Matkalla saarelle oppaamme kertovat sinulle saaren historiasta ja voivat vastata kaikkiin Kreetaa koskeviin kysymyksiisi. Saavuttuamme saarelle sinulla on mahdollisuus uida, snorklata, käyttää melontalaitaa, ottaa juotavaa ja rentoutua. Valmistamme sinulle hyvän lounaan, jonka voit nauttia veneessä. Ilmoitamme sinulle, mihin aikaan meidän on palattava takaisin saarelle ja hyvästellä Dian saari. Kun saavumme takaisin satamaan, saatamme sinut takaisin tapaamispaikkaan tai kuljetamme sinut takaisin.

Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

4. Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Koillis-Kreetalle ja tee veneretki Spinalongan saarelle. Vieraile Agios Nikolaoksessa ja sen kuuluisalla järvellä ja tutustu Eloundan viehättävään kylään. Aloita päivä vierailemalla Agios Nikolaoksessa ja tutustu Mirabellon lahden rantaan. Tutustu kaupunkiin, joka on kuuluisa keskellä sijaitsevasta järvestään sekä ostosmahdollisuuksistaan ja kahviloistaan. Varaa aikaa kävelylle nauttiaksesi maisemista, shoppailemaan tai nauttimaan drinkki jossakin järven ympärillä sijaitsevista lukuisista kahviloista. Tutustu keskiviikkoisin järjestettäviin ulkoilmamarkkinoihin. Siirry tutustumaan Eloundan kylään, entiseen kalastajakylään saaren pohjoisrannikolla. Lähde Eloundasta risteilylle Spinalongan saarelle. Opi saaren vilkkaasta historiasta venetsialaisten ja turkkilaisten kodista lepraa sairastavien eristyspaikaksi. Kokeile saarta, joka on tullut suositummaksi vuonna 2005 julkaistun historiallisen romaanin "The Island" jälkeen, joka kertoo siitä, miten spinalongalaiset elivät Spinalongassa. Yhdy niihin satoihin ihmisiin, jotka tulevat saarelle päivittäin vierailemaan ja oppimaan sen historiaa.

Heraklionista: Samarian rotko ja Agia Roumeli - Patikointipäiväretki

5. Heraklionista: Samarian rotko ja Agia Roumeli - Patikointipäiväretki

Tee vaellus Samarian rotkon halki ja nouto Maliassa ja Iraklionissa. Vaella tämän vaikuttavan rotkon läpi, joka tunnetaan Euroopan pisimpänä rotkona. Pysähdy Omalosin tasangolla, ihaile rotkon vuoria ja tee unohtumaton matka läpi Kreetan luonnon. Nouto aamulla määrätystä noutopisteestäsi ja suuntaat kohti Omalosta. Kun olet perillä, varmista, että sinulla on kaikki varusteet, ja hyödynnä tilaisuus ostaa tarvikkeita ennen rotkoon menoa. Aloita vaellus ja tunne Euroopan pisimmän rotkon vaikuttavuus. Nauti ympäröivistä Valkoisten vuorten näkymistä, ihaile sen läpi virtaavaa pientä jokea ja näe kreetalaisia villivuohia, jotka tunnetaan yleisesti nimellä Kri-Kri. Lähdössä löydät itsesi Libyanmeren rannalta Agia Roumelin kylästä. Tutustu tähän kauniiseen ja syrjäiseen kylään, joka sijaitsee valtavien kallioiden ja avaran meren välissä. Nauti rentouttavasta ja virkistävästä uinnista rannalla ja nauti lounasta pienessä paikallisessa tavernassa. Sittemmin nouset veneeseen, joka vie sinut takaisin Chora Sfakioniin. Siellä voit nousta bussiin, joka palaa takaisin lomakeskukseen.

Heraklionista: Heraklionissa: Aamu- tai auringonlaskun risteily Dian saarelle.

6. Heraklionista: Heraklionissa: Aamu- tai auringonlaskun risteily Dian saarelle.

Rentoudu & nauti Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden vierailla Dian saarella purjeveneellä. Voit valita joko aamu- tai auringonlaskun puolipäiväisen yksityisen risteilyn tai koko päivän yksityisen risteilyn, enintään kymmenen hengen ryhmälle. Lähde Heraklionista puolen päivän risteilylle Dian saarelle ja tutustu tähän karuun saareen, jossa on runsaasti aikaa uida, snorklata tai rentoutua sen koskemattomilla rannoilla. Ui kristallinkirkkaassa vedessä, kävele saaren setripuiden keskellä tai vain rentoudu rauhallisella lahdella, josta on näkymät Heraklioniin. Risteilyihimme sisältyy historiallisia kertomuksia Kreetan rannikon poikki, purjehdusta, uintia ja Egeanmeren tutkimista. Rentoudu purjeveneemme MARYLINE:n kyydissä, nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja tunne virkistävä kesätuuli!

Agia Pelagia: Auringonlaskun Quad-retki paikallisten tuotteiden maistelun kanssa

7. Agia Pelagia: Auringonlaskun Quad-retki paikallisten tuotteiden maistelun kanssa

Tapaat oppaasi Agia Pelagiassa sijaitsevassa Peninsula Hotel and Spa -hotellissa ja aloitat ajo-opastuksella. Harjoittele ajamista varmistaaksesi, että olet varma mönkijäsi kanssa. Kruisaile yksinäisiä polkuja pitkin kaukana pääliikenteestä, jotka kiemurtelevat luonnonkauniiden maisemien halki. Retkeile kalliopolulla, jolta avautuu näkymä merelle, ja saavu Achladan perinteiseen kylään. Tutustu kylän taustoihin ja kuule muinaisesta ja perinteisestä kreetalaisesta elämäntavasta. Jaa erityinen hetki tämän kylän kolmen viimeisen asukkaan kanssa. Nauti ajelusta ja kävelystä tässä kylässä, johon ei pääse millään muulla tavoin. Jatkuu vuorten halki Rogdian vuoristokylään, jossa yiuo voi katsella Heraklionin lahdelle. Katsokaa 1500-luvulla rakennettua Modinon tornia, linnaa, jossa aikoinaan asui feodaaliherroja. Vapaa-aikaa voit katsella, kun auringonlaskun värit meren ja vuorten välissä. Ratsasta takaisin tapaamispaikalle auringon laskettua. Huomaa, että syyskuussa retki on lyhyempi aikaisemman auringonlaskun vuoksi. Kierroksen paluu syyskuussa on todennäköisesti klo 20:30. Saatetaan vierailla vain yhdessä kylässä. Maistiaiset ja auringonlasku sisältyvät kuitenkin edelleen.

Heraklionista: Elafonisi Beach Day Tour kanssa Pickup

8. Heraklionista: Elafonisi Beach Day Tour kanssa Pickup

Vietä 4,5 tuntia nauttien Elafonisin saaresta. Älä unohda kameraa, sillä haluat varmasti ikuistaa tämän saaren vaaleanpunaiset hiekkarannat ja kirkkaat Egeanmeren aallot. Päivä alkaa noutamisella lomakohteesi lähellä sijaitsevasta tapaamispaikasta. Matkusta 4 tuntia Elafonisiin, ihastellen matkan varrella kanjoneita, laaksoja ja piilotettuja kyliä. Opi lisää Kreetasta ja sen historiasta paikalliselta oppaalta. Tee 20 minuutin pysähdyksen venytelläksesi jalkojasi tai napataksesi nopean aamiaisen ennen määränpäähän saapumista. Saarelle saavuttuaan vieraat voivat vapaasti uida kirkkaissa vesissä, ottaa aurinkoa hiekkarannalla tai rentoutua ja ottaa juotavaa välipalabaarissa. Vierailun päätteeksi tavataan bussissa paluumatkaa varten Heraklioniin. Matka kestää noin 4 tuntia, riippuen liikenteestä ja kyydistä poistumispaikasta.

Iraklion: Finikia: Ratsastusretket Kreetan vuorilla: Finikia Horse Riding in the Cretan Mountains

9. Iraklion: Finikia: Ratsastusretket Kreetan vuorilla: Finikia Horse Riding in the Cretan Mountains

Tee retki Kreetan vuoristoon ratsastaessasi hevosella pitkin vuoriston polkuja ja kukkuloita. Ihaile panoraamanäkymiä Giouhtas-vuorelle ja Agios Silasin kylään. Aloita päiväsi tapaamalla oppaasi maatilalla. Osallistu peruskoulutukseen, jotta tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi ratsastaessasi hevosella. Hyppää sitten hevosen selkään ja aloita ratsastus vuoristoon. Venyttele jalkojasi matkan aikana pidetyillä lyhyillä tauoilla, joilta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään vuoristomaisemaan. Virkistäydy lasillisella appelsiinimehua ja ota upeita kuvia kauniista maisemista. Tunne raikas Välimeren tuulahdus vuoren huipulla.

Iraklion: Heraklion: Sukelluskokemus aloittelijoille

10. Iraklion: Heraklion: Sukelluskokemus aloittelijoille

Tämä on ihanteellinen sukelluskurssi niille, jotka haluavat kokeilla sukellusta, mutta joilla ei ole sukelluskirjaa. Nauti sukellusta edeltävästä oppitunnista ja sinulla on aina mukana sertifioitu ohjaaja. Aloita päiväsi sukelluksen perusteoriaan ja siihen tarvittaviin taitoihin perehtymällä. Sen jälkeen siirryt oikeaan sukellukseen sertifioidun kouluttajan valvonnassa. Sukelluksen aikana sinulla on mahdollisuus tutkia merenpohjaa Agia Pelagiassa, oppia peruskomennot ja saada mahdollisuus tarkkailla läheltä merenpohjan lähellä eläviä kaloja ja mereneläviä.

96 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Heraklion, Ulkoilmaurheilu

Ulkoilmaurheilu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Heraklion?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Heraklion ovat:

Heraklion: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Heraklion? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.