Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Hersonissos

Hersonissos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hersonissos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hersonissos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 110 arvosteluun

Voin ehdottomasti suositella tätä kiertoajelua, jo matkalla vesiputoukselle oli jompikumpi pysähdyspaikka, jossa otettiin kuva kauniista maisemista, olin erityisen iloinen Gournian pysähdyksestä, jotta sain ottaa muutaman kuvan Minoan kukkulakylästä. Tie vesiputoukselle oli seikkailunhaluinen yksikaistainen serpentiinitie upealla näköalalla, jonka oppaamme Rolf hallitsi sokeasti. Lyhyen vaellusreitin vesiputoukselle hallitsivat myös vanhemmat seikkailijatoverit hyvin, olimme erityisen innoissamme pienen lehdon läpi kulkevasta osuudesta, jouduimme ylittämään pienen puron yhä uudelleen ja uudelleen. Lopulta saavuimme vesiputoukselle ja pulahtimme virkistävään viileään veteen. Paluumatkalla teimme toisen pysähdyksen ja vierailimme Azorian muinaisessa paikassa ja yli 3000 vuotta vanhassa oliivipuussa. Ruoka meren rannalla oli myös upeaa ja aivan herkullista. Minulla oli upea päivä.

Voimme ehdottomasti suositella tämän päivän retkiä oppaamme Rolfin kanssa! Matkalla vesiputoukselle saatoimme jopa katsella vuohien kiipeämistä. Näkymä vuorille on vain upea ja erittäin vaikuttava. Vesiputous oli myös sen arvoinen, vesi on kristallinkirkasta ja erittäin virkistävää. Nousu kylän kaivauksille pienten lohkareiden kanssa ei kuitenkaan ollut vaaraton. Seuraava ateria oli herkullinen. Kiitos tästä unohtumattomasta päivästä.

Meidät haettiin tuolloin, ja opas (Dagmar) selittää kaiken, kuinka kaiken pitäisi toimia, huomasimme sen hienoksi. Sitten menimme bussilla ja se ei ollut ongelma.Kun tulet Gramvousaan, huomaat, että rahasi ovat sen arvoisia, se oli mega kaunis, sanat ja kuvat eivät voi kuvailla tätä paratiisia.Todella suositeltavaa.

Retki Rictin vesiputoukselle oli erittäin mukava kokemus, oppaamme oli erittäin täsmällinen ja erittäin mukava, selitti meille kaiken suurella intohimolla ja osoitti meille, että jopa 8-vuotias tyttäremme oli erittäin innostunut, voimme ehdottomasti suositella tätä kiertuetta

Erittäin mukava matka, jonka kohokohtana oli uiminen vesiputouksessa. Petra on tietysti myös loistava opas.