Tekemistä kohteessa
Hersonissos

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Hersonissos: usein kysytyt kysymykset

Hersonissos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hersonissos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hersonissos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 594 arvosteluun

Erinomainen päivä 4x4:ssä, jossa on 6 todella mukavaa ilmastoitua paikkaa, opas vastaa kaikkiin kysymyksiimme (Armin), kävely ennen saapumistaan richtisin syksyyn, meidät tervetulleeksi toivottava taverna sijaitsee poikkeuksellisella paikalla ja koko ateria on todella erinomainen ja erittäin täyttävä. Lopuksi vierailumme planeetan vanhimpaan oliivipuuhun ja paluu hotelliimme, erittäin hyvä päivä, jota ei kannata jättää väliin.

Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Akvaariot ovat kauniisti suunniteltuja ja hyvin viitoitettuja. Jos haluat lisätietoja eläimistä, ääniopas on erittäin suositeltavaa. Ostimme liput etukäteen netistä. Tästä huolimatta jonoa oli lähes tunnin verran. Mutta se johtui varmasti siitä, että Heraklionin sää oli sateinen ja rantalomailijat etsivät vaihtoehtoa.

Hieno akvaario. Kauniisti suunnitellut suuret uima-altaat. Kaikki erittäin hyvin pidetty. Oli pitkä jono, johon halusimme liittyä. Kuitenkin työntekijä tuli heti luokseni ja päästi meidät sisään, koska olen melko raskaana. Tyhmä muille, mutta erittäin hyvä minulle ja uskomattoman tarkkaavainen työntekijältä. Kiitos paljon!

Minusta vierailu oli erittäin mielenkiintoinen. Ääniopas antaa paljon tietoa. Minulla oli todella hauskaa.

Mukava akvaario, jonne on helppo päästä hotellilta.