Suosittelemamme elämykset kaupungissa Hervey Bay

Hervey Bay: Hervervey Bay: Ultimate Whale Watching Experience

1. Hervey Bay: Hervervey Bay: Ultimate Whale Watching Experience

Tämän valaanbongausretken johtajina toimivat sertifioidut meriluonnon asiantuntijat, jotka tulkitsevat asiantuntevasti valaiden hämmästyttävää käyttäytymistä, jota tulet kohtaamaan. Eksklusiivisena lisämaksuna olet myös vuorovaikutuksessa aluksella olevan valastutkijan kanssa. Kuuntele eläviä valaanlauluja vedenalaisilla hydrofoneilla ja opi viimeisimmät valaisiin liittyvät faktat ja havainnot. Laivalla on tarjolla juomia, välipaloja ja matkamuistoja. Risteilet mukavasti Hervey Bayn uusimmalla, uusinta tekniikkaa edustavalla Ocean Defender -aluksella. Nauti nopeasta ja tasaisesta matkasta, josta on panoraamanäkymät veden tasolle eteenpäin suunnatuilta istuimilta, jotka tarjoavat runsaasti varjoa. Tällä pienryhmäretkellä on erinomaiset valokuvausmahdollisuudet. Ocean Defender on ympäristöystävällinen, täysin lisensoitu ja noudattaa kaikkia valaiden suojelua koskevia määräyksiä. Nauti siitä, että lippusi tukee valastutkimusta, merikoulutusta ja valtamerten suojelua Australiassa ja kaikkialla maailmassa.

Hervey Baystä: K'gari, Fraser Islandin koko päivän bussimatka

2. Hervey Baystä: K'gari, Fraser Islandin koko päivän bussimatka

Tule mukaan opastetulle päiväretkelle K'gariin (Fraser Island) 4WD-bussilla ja vieraile kohokohdissa, kuten Lake McKenzie-järvellä, 75 Mile Beachilla ja Mahenon haaksirikolla, ja edestakaiset lauttakuljetukset sisältyvät hintaan. Anna kuljettajasi kulkea polkuja ja vuorovesiä pitkin varmistaaksesi nautinnollisen kokemuksen maailman suurimmalla hiekkasaarella. Aloita seikkailusi noutamalla sinut Hervey Bayn majapaikastasi tai tee oma matkasi River Headsille. Lähde 40 minuutin lauttamatkalle K'gariin ja pidä silmällä delfiinejä, kilpikonnia ja muuta meren elämää. Saarelle saavuttuasi voit seurata paikallista opasta ja tutustua upeisiin luonnonnähtävyyksiin. Jos englanti on toinen kielesi, lataa ilmainen vieraskielinen sovellus ennen kierrosta ja käytä sitä offline-tilassa äänikommentteja varten. Opi kiehtovia faktoja saaren historiasta sekä sen kasvistosta ja eläimistöstä. Matka ilmastoidulla bussilla Central Stationille, entiselle tukkijättiasemalle. Kävele sitten Wanggoolba Creekin rantakäytävää pitkin ja tutustu ikivanhoihin kuningasfermiineihin, korkealle kohoaviin haamukumeihin ja mäntyihin. Jatka McKenzie-järvelle ja ui kristallinsinisissä vesissä tai rentoudu hiekkarannoilla. Seuraavaksi on vuorossa Seventy-Five Mile Beach. Valitse, haluatko lentää saaren yli (lisämaksusta) tai kellua Eli Creekissä. Vieraile Mahenon laivan hylyllä ja nauti valokuvauspysähdyksestä Mahenon ruostuvan hylyn luona. Näe myös The Pinnaclesin värilliset hiekat ja opi, miten nämä muodostelmat ovat syntyneet. Nouse kello 17:00 lautalle takaisin River Headsiin ja jätä itsesi majapaikallesi.

Hervey Bay: Hervervay Bay: Humpback Whale-Watching Half-Day Cruise (puolipäiväinen risteily).

3. Hervey Bay: Hervervay Bay: Humpback Whale-Watching Half-Day Cruise (puolipäiväinen risteily).

Hervey Bay Whale Watch tarjoaa 2 puolipäiväistä valaanbongausretkeä tarkoitusta varten rakennetulla katamaraanillamme "Quick Cat II", joka on suunniteltu erityisesti parantamaan valaanbongauskokemustasi. Alus suunniteltiin ja rakennettiin täällä Hervey Bayssä, ja siinä on 5 näköalatasannetta kolmella eri tasolla, mikä takaa ruuhkattoman ja esteettömän näkymän. Aluksella on erilaisia näköalapaikkoja aivan vesirajasta aina kolmannen kerroksen kattotasanteelle, jossa voit tuntea olevasi maailman huipulla. Tarjoamme myös uskomattomia ja eksklusiivisia mahdollisuuksia parantaa retkiäsi jännittävillä lisävaihtoehdoilla, jotka tekevät meistä Fraser Coastin edullisimman valasretken!

Hervey Bayn 4-tunnin valasvalaiden katselu kohtaaminen

4. Hervey Bayn 4-tunnin valasvalaiden katselu kohtaaminen

Tämä puolen päivän valaanvartiointiristeily lähtee kahdesti päivässä Hervey Bayn venesatamasta ylellisellä 20-metrisellä Tasman Venture -katamaraanilla. Koe rauhallinen risteily Great Sandy Straitin poikki ja karujen saarten ohi ennen kuin purjehdit maailmanperintöluetteloon kuuluvan K'garin (entinen Fraser Island) koskemattoman länsipuolen rannalla. Katamaraani on suunniteltu erityisesti valaiden tarkkailua varten, ja se tarjoaa selkeät näköalatasanteet, vedenalaiset näköalaikkunat ja ainutlaatuisen, vedenpinnan tasolla sijaitsevan näköalatasanteen, joka takaa äärimmäisen henkilökohtaisen kokemuksen. Nauti kerran elämässä tapahtuvista läheltä ja henkilökohtaisista kohtaamisista majesteettisten ryhävalaiden kanssa ja ihaile niiden kokoa ja urheilullisuutta. Ystävällinen, kokenut henkilökunta antaa asiantuntevia kommentteja koko retken ajan ja tarjoilee aamu- tai iltapäiväteetä ja herkullisen antipasti-annoksen.

Hervey Baysta: Fraser Island (K'gari) Tour

5. Hervey Baysta: Fraser Island (K'gari) Tour

Tällä kokopäiväretkellä risteilet Great Sandy Strait -salmella Fraser Islandin (K'gari) koskematonta rantaa pitkin. Bongaa delfiinejä, kilpikonnia, dugongeja, lintuja ja dingoja, kun nautit kevyen aamutee-annoksen teetä, kahvia, kuumaa kaakaota, viipaletta ja keksejä. Amfibio-vesialus vie sinut maailmanperintöluetteloon kuuluvan Fraser Islandin (K'gari) syrjäiselle länsipuolelle ja ajaa suoraan rannalle, jotta pysyt kuivana ja mukavana. Nauti Wathumba Creekin kristallinkirkkaista vesistä erilaisissa aktiviteeteissa, kuten snorklaamalla kilpikonnien kanssa, melomalla, tubingilla, rantakävelyillä tai hiekkadyyneille kiipeämällä. Veneessä tarjoillun herkullisen lounaan jälkeen retki jatkuu Awinyaan tai Bowarrady Creekiin. Nauti monipuolisesta luonnosta ja erilaisista vesiaktiviteeteista. Joka vuosi heinäkuun puolivälistä lokakuun loppuun voit olla tarkkana ryhävalaiden varalta ja kokea jännittävän läheltä ja henkilökohtaisesti näiden majesteettisten olentojen kanssa, kun ne nauttivat Fraser Islandin (K'gari) edustan tyynen kirkkaista vesistä. Jos olosuhteet ovat ihanteelliset, vierailla on mahdollisuus kokea ryhävalaiden uppoutuminen. Ystävällinen ja kokenut henkilökunta antaa asiantuntevaa selostusta koko kierroksen ajan sekä tarjoilee iltapäiväteetä: antipastilautanen, johon kuuluu juustoa, cabana, keksejä, marinoitua sipulia ja dippiä. Kierros päättyy rentouttavaan risteilyyn takaisin Hervey Bayn venesatamaan.

Fraser Island (K'gari): Saari ja valaiden elämys

6. Fraser Island (K'gari): Saari ja valaiden elämys

Tällä kokopäiväretkellä risteilet Great Sandy Strait -salmella K'garin (entinen Fraser Island) koskematonta rantaa pitkin. Nopea ja mukava 20-metrinen katamaraani sopii erinomaisesti pienelle matkustajamäärälle, mikä takaa intiimin ja henkilökohtaisen retken. Näe delfiinejä, kilpikonnia, dugongeja, lintuja ja dingoja nauttiessasi kevyttä aamuteetä. Amfibio-vesialus vie sinut maailmanperintöluetteloon kuuluvan K'garin länsipuolelle ja ajaa suoraan rannalle, jotta pysyt kuivana ja mukavana. Nauti Wathumba Creekin kristallinkirkkaista vesistä eri aktiviteettien aikana, kuten snorklaamalla kilpikonnien kanssa, melomalla, tubingilla, rantakävelyillä tai hiekkadyynille kiipeämällä. Veneessä tarjoillun herkullisen buffetlounaan jälkeen retki jatkuu Awinyaan tai Bowarrady Creekiin. Nauti monipuolisesta luonnosta ja erilaisista vesiaktiviteeteista. Pidä silmällä ryhävalaita ja koe jännittävä kokemus päästä lähelle näitä majesteettisia olentoja, kun ne leikkivät rauhallisissa kirkkaissa vesissä K'garin edustalla. Ihmettele niiden urheilullisuutta, kun ne räjähtävät vedestä näyttävässä rynnäkössä, tai hämmästy, kun ne hyppivät aivan veneen vieressä. Ole yksi harvoista ja erittäin onnekkaista, jotka saavat kokea intiimin, mukaansatempaavan valaskokemuksen, jonka ansiosta pääset lähemmäksi näitä olentoja kuin koskaan ennen, kun uit niiden kanssa niiden omassa luonnollisessa ympäristössä (olosuhteiden mukaan). Ystävällinen ja kokenut henkilökunta antaa asiantuntevaa selostusta koko retken ajan ja tarjoilee iltapäiväteetä. Retki päättyy rentoon risteilyyn takaisin Hervey Bayn venesatamaan.

Hervey Bay: Hervervey Bay: Puolipäiväinen valaidenbongauskokemus

7. Hervey Bay: Hervervey Bay: Puolipäiväinen valaidenbongauskokemus

Hervey Baylla on maine yhtenä maailman parhaista paikoista, joissa voi tarkkailla ryhävalaita, joten nauti tästä retkestä ja näe taatusti nämä ihanat eläimet. Näe nämä kauniit otukset niiden luonnollisessa elinympäristössä tällä kiehtovalla puolipäiväisellä retkellä. Lähde hotellistasi tai majoituspaikastasi Hervey Bayssa ja matkusta venesatamaan aloittaaksesi vesiseikkailusi. Matkusta Hervey Bayn kauniin sinisen kirkkaan veden poikki ja nauti upeista näkymistä. Näe ryhävalaita ja muita majesteettisia valaslajeja, kun ne leikkivät vedessä. Pidä silmällä myös lintuja, kilpikonnia, dugongeja ja kolmea eri delfiinilajia. Samalla kun katselet valaita ja monia ihania mereneläviä, ystävällinen miehistö tarjoilee aamuteetä ja lounasta (laajennetulla aamuristeilyllä) tai iltapäiväteetä ja illallista (iltapäivä- ja auringonlaskuristeilyllä).

Hervey Bay: Puolipäiväinen valaanbongausristeily

8. Hervey Bay: Puolipäiväinen valaanbongausristeily

Liity Amaroo-aluksen, tarkoitusta varten rakennetun valaanbongausaluksen, miehistöön maailmanluokan valaanbongausretkelle, joka alkaa Hervey Baysta, joka on yksi maailman parhaista kohteista ryhävalaiden tarkkailuun. Tutustu kolmeen avokanteen, joilla voit tuntea viilentävän merituulen ja nähdä valaita monista näköalapaikoista, jotka tarjoavat täydelliset valokuvausmahdollisuudet. Hyödy huippukoulutetun tiimin ja kapteenin tiedoista ja kokemuksesta. He suhtautuvat valaisiin intohimoisesti ja antavat asiantuntevia kommentteja niiden käyttäytymisestä ja Hervey Bayn historiasta. Seuraa vaeltavien ryhävalaiden taukoa vuotuisen kauden aikana. Täällä ne pysähtyvät ja rentoutuvat suurina joukkoina, mikä mahdollistaa maailman uskomattomimmat valaankatselukokemukset. Voit avustaa miehistöä tähystämällä merta ensimmäisen välähdyksen tai roiskumisen varalta, kun valaslaumat leikkivät, mikä on merkki kunnioitusta herättävän kokemuksesi alkamisesta. Koe ainutlaatuinen ilmiö, kun valaat "ryöstelevät", kun ne siirtyvät lähelle katsellakseen sinua, kun katselet niitä. Kierroksen jälkeen voit nauttia alennusta aterioista ja juomista Hervey Bay Boat Clubissa, joka on yksi alueen parhaista ruokapaikoista ja risteilysi lähtöpaikka.

Hervey Bay: Turtle Discovery Eco Tour & Cultural Experience

9. Hervey Bay: Turtle Discovery Eco Tour & Cultural Experience

Sukella syvälle alkuperäiskansojen kulttuuriin samalla kun risteilet sinisimmillä matalikoilla ja tutkit Great Sandy Straitsa ympäröivää luontoa ja ainutlaatuista kauneutta tällä kilpikonnien löytöretkellä. Aloita ekokiertomatkasi klo 10.30 10 metrin lasipohjaisella aluksella. Matkusta Great Sandy Marine Parkin upeiden vesistöjen läpi pysähdyksillä Round Islandilla ja Big Woody Islandilla sekä koralliriutoilla snorklataksesi ja katselemalla lasipaneelien läpi. Nauti saarilla vietetystä ajasta, jossa voit uida tai snorklata kristallinkirkkaissa vesissä, pelata rantakrikettiä tai hyödyntää tilaisuutta rentoutua hiekkarannoilla. Uppoudu Butchulla-kulttuuriin paikallisen alkuperäiskansojen oppaamme avulla. Hanki kokonaan uusi näkökulma ja arvostus aboriginaalien kulttuuriin. Uppoudu täysin oppaasi kiehtoviin tarinoihin. Tai valitse rentoutua ja ihailla näkymiä. Valmistaudu kuljetettavaksi toiseen aikaan ja paikkaan, kun oppaasi selittää, kuinka heidät opetettiin katsomaan elementtejä ja kauempaa, tähtiä etsimään merkkejä. Se on henkeäsalpaava hetki, joka elää vielä pitkään lempeän matkasi jälkeen takaisin laituriin. Snorklaa ja katso, näetkö kilpikonnia, delfiinejä, dugongeja, merilintuja ja muita meren eläimiä. Livahtaa omaan yksityiseen nurkkaan kuvan täydellisellä rannalla. Kävele siellä, missä kristallinsininen vesi kohtaa valkoisen hiekan ja spinifex-ruohon. Kun matkustat salmen läpi, liity kalojen elinympäristön etsintään koralliriutan, kilpikonnien, delfiinien, merilintujen yhdyskuntien ja mahdollisesti riuttahain tai dugongin joukosta.

Hervey Bay: Sandy Marine Parkiin.

10. Hervey Bay: Sandy Marine Parkiin.

Rentoudu rauhallisella iltaristeilyllä Hervey Baysta Great Sandy Straitsin meripuistoon. Tämä on täydellinen alkupala tulevalle illalle. Mikään ei voita auringonlaskun katselua merellä ja kokemusta, kun palaat satamaan iltahämärässä. Nauti ilmaisesta lasillisesta samppanjaa, kun nautit lahden vaihtuvista väreistä. Pidä silmäsi auki delfiinien ja muiden villieläinten varalta, jotka liikkuvat meripuistossa iltahämärän aikaan. Istu alas, rentoudu ja nauti auringonlaskusta. Alkuilta on erityistä aikaa olla vesillä, kun sataman merieläimet tulevat esiin leikkimään. Veden rauhallisuus, jossa iltavalo heijastuu täydellisesti, ja kaukaisuudessa välkkyvät Hervey Bayn valot kiehtovat sinua.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Hervey Bay

Kaikki aktiviteetit

22 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Hervey Bay: Koe enemmän

Näytä kaikki

Hervey Bay: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hervey Bay? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.