Suosittelemamme elämykset kaupungissa Herzliya

Tel Avivista: Caesarea, Haifa ja Akko -päiväretki

1. Tel Avivista: Caesarea, Haifa ja Akko -päiväretki

Vietä päivä tutustuen Israelin kauniiseen Välimeren rannikkoon tällä kokopäiväretkellä, joka lähtee Tel Avivista, Herzliyasta ja Netanyasta. Asiantunteva opas vie sinut ilmastoidussa bussissa tutustumaan rannikon muinaisiin kaupunkeihin ja muistomerkkeihin. Aloita tutustumalla Caesarean satamakaupunkiin. Näe muinainen roomalaiskaupunki, joka on täynnä raunioita, mukaan lukien yksi suurimmista roomalaisaikana rakennetuista amfiteattereista. Seuraavaksi matkusta Haifaan tutustumaan Baha'i-puutarhoihin. Tutustu Baha'i-puutarhoihin ja niiden upeisiin terasseihin, jotka tunnetaan yhtenä Israelin suosituimmista nähtävyyksistä. Hyödynnä tilaisuus valokuvata Unescon suojelemia puutarhoja ennen kuin jatkat matkaa Rosh Hanikraan. Siellä voit tutustua alueen kalkkikiviluoliin ja valkoisiin kalkkikallioihin, joista on näkymät Välimerelle. Kallioilta voit kurkistaa rajan yli Libanoniin, ennen kuin jatkat matkaa pohjoisessa sijaitsevaan Akkoniin. Päätä kokemuksesi Akran vanhassa kaupungissa, joka on Unescon maailmanperintökohde, ja ihaile sen vaikuttavia muureja, viehättävää satamaa ja itämaista basaaria. Oppaasi kertoo sinulle muinaisen kaupungin kiehtovasta historiasta, kun vaellat historiallisilla kaduilla, jotka ovat tunnettuja kreikkalaisten, bysanttilaisten ja ottomaanien ajoilta.

Masada & Kuollutmeri: Pieni ryhmämatka Tel Avivista

2. Masada & Kuollutmeri: Pieni ryhmämatka Tel Avivista

**Kierrokset järjestetään kahdella kielellä Tämä kokopäiväretki vie teidät Juudean kukkuloille ja Kuolleenmeren rannoille, yhden merkittävimmän ja merkittävimmän tarinoihin juutalaisten historiassa. Korkealla ylätasangolla sijaitseva Masadan muinainen linnoitettu palatsi oli turvapaikka zelooteille, jotka asettuivat roomalaisia vastaan joukkoitsemurhaansa asti vuonna 73 jKr. Pienessä ryhmässä, jossa on henkilökohtaista palvelua, lähdette Tel Avivista Juudean kukkuloille ja maan matalimpaan paikkaan "bisnesluokan" ympäristössä. Aja Kuolleenmeren rantaa pitkin Masadaan ja tutustu juutalaisten taistelijoiden sankaritarinaan. Korkealla merenpinnan yläpuolella sijaitseva entinen palatsi istuu epävarmasti tasangolla noin 1 300 metriä merenpinnan yläpuolella. Se on 2 000 jalkaa pitkä ja 1 000 jalkaa leveä, ja sieltä avautuvat upeat näkymät Kuolleellemerelle ja Juudean autiomaahan. Kiipeäminen on uuvuttavaa, mutta onneksi kuningas Herodeksen ajoista lähtien vuorelle on asennettu pikaköysirata, jonka avulla vuorelle voi nousta muutamassa minuutissa. Huipulle päästyäsi voit tutustua kuningas Herodeksen noin vuonna 37 eaa. rakennuttamaan linnoitukseen. Käy palatsien jäännöksissä ja tutustu mosaiikkilattioihin, roomalaisiin kylpyihin ja muihin löytöihin. Masadassa sijaitsi myös Israelin vanhin synagoga, mutta yksi huomattavimmista piirteistä ovat kallioon hakatut 12 vesisäiliötä, joista jokaisen tilavuus on jopa 140 000 kuutiometriä. Laskeudu alas köysiradalla ja aja Kuolleellemerelle eli "suolamereen". Se sijaitsee Jordanian ja Länsirannan välisessä Jordanian rotkolaaksossa, ja se on maailman alin paikka, ja sen suuri suolatiheys tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen, kun kellut kauniilla akvamariininpunaisella pinnalla. Pysähdyt rentoutumaan johonkin Kuolleenmeren rannalla sijaitsevaan lomakeskukseen ja nautit mahdollisuudesta kellua samalla, kun peität itsesi mineraalirikkaalla, terapeuttisella Kuolleenmeren mudalla. Sen terveyttä edistävät ominaisuudet ovat tehneet siitä merkittävän kylpylälomakohteen, jonka hotelleissa ja kaupoissa on myynnissä erilaisia ainutlaatuisia kylpytuotteita. Osta kylpysuoloja ja ihovoiteita kotiin vietäväksi, ennen kuin palaat takaisin hotelliisi Tel Avivissa, Netanyassa tai Herzliyssä.

Tel Avivista: Jerusalemin päiväretki ja kuljetus

3. Tel Avivista: Jerusalemin päiväretki ja kuljetus

* Kierrokset järjestetään kahdella kielellä Kokopäivän Business-Class-kierroksesi alkaa, kun haemme sinut hotellistasi Tel Avivissa ja ajamme Öljymäelle. Öljymäeltä avautuvat upeat näkymät Jerusalemin kaupunkiin. Sen jälkeen pysähdytte Siionin vuorelle vierailemaan kuningas Daavidin haudalla, viimeisen ehtoollisen huoneessa ja Dormition-luostarissa. Perillä saavumme ensin vanhaan kaupunkiin. Oppaasi vie sinut kävelylle armenialaisten ja juutalaisten kaupunginosien läpi Cardolle, joka on hiljattain rekonstruoitu Bysantin Jerusalemin pääkatu, joka on peräisin 6. vuosisadalta. Tämä tunnettiin myös roomalaisena tienä. Näet itkumuurin eli Kotelin, joka on osa muinaisesta muurista, joka aikoinaan ympäröi juutalaista temppeliä, ja jatkat sitten kristittyjen kortteliin. Kävelemme Via Dolorosaa pitkin ja vierailemme Pyhän haudan kirkossa. Seuraava pysähdyspaikkamme on uusi kaupunki. Oppaasi vie sinut vierailemaan Yad Vashemissa, holokaustin muistomerkillä. Lauantaisin ja juutalaisina juhlapyhinä ajetaan Yad Vashemin sijasta Jerusalemin lounaispuolella sijaitsevaan Ein Karemiin, joka tunnetaan perinteisesti Johannes Kastajan syntymäpaikkana; Kävele viehättävän kaupunginosan kapeilla kujilla, pysähdy Marian lähteen luona ja jatka matkaa vierailemaan merkittävässä Johannes Kastajan kirkossa. Henkilökohtainen huomio erottaa tämän kiertoajelun muista pienryhmämatkoista Business-Class Tour -matkallasi. Huhtikuun 9., 15., 20. ja 29. päivänä; toukokuun 29. päivänä; syyskuun 19., 20. ja 27. päivänä 2020 vierailu Yad Vashemiin korvataan vierailulla Ein Karemiin.

Tel Avivista: Raamatun kohokohtia kiertoajelu ja kuljetus

4. Tel Avivista: Raamatun kohokohtia kiertoajelu ja kuljetus

** Kierrokset järjestetään kahdella kielellä Israelin raamatulliset pyhäinjäännökset ovat pyhiinvaelluksesi arvoisia. Tänään vierailet monissa ikonisimmissa nähtävyyksissä ja kävelet näiden mytologisten hahmojen jalanjäljissä. Lähdette Tel Avivista ja ajatte rannikkotietä pitkin Galilean alajuoksun maisemien halki Nasaretiin. Täällä, jossa Jeesus vietti lapsuutensa, sinulla on mahdollisuus tutustua Ilmestyskirjan kirkkoon sekä Pyhän Joosefin kirkkoon. Nämä kaksi ihmeellistä rakennusta saavat sinut hämmästymään niiden historiallisesta merkityksestä maailmassa. Seuraavaksi suuntaamme Tiberiaksen ihastuttavaan lomakaupunkiin, jossa voit rentoutua hieman ennen kuin ajat Kineret-järven rannalle tutustumaan Kapernaumiin. Täällä ovat yhä pystyssä sen synagogan muinaiset rauniot, jossa Jeesus opetti, ja jälleen voit tuntea paikan voiman. Kierroksen jälkeen suuntaamme Tabgaan, joka on kuuluisa ihmeellisestä tarinasta, jossa Jeesus teki viidestä leivästä ja kahdesta kalasta ruokaa tuhansille. Täällä Golanin kukkuloiden juurella voit ihmetellä, miltä nuo muinaiset ajat ovat saattaneet näyttää, kun napsautat muutaman kuvan ja valmistaudut jatkamaan matkaa. Lopuksi suuntaamme Yardenitiin, kuuluisaan kastepaikkaan, jossa Jordanjoki lähtee Galilean merestä kohti Kuollutta merta. Se on kaunis maa täynnä ihmeitä, ja pidämme huolen siitä, että sinulla on runsaasti aikaa oppia ja nauttia, ennen kuin palaamme lähtöpaikalle.

Tel Avivista: Masadan ja Kuolleenmeren kierros

5. Tel Avivista: Masadan ja Kuolleenmeren kierros

Aloitamme päivän hakemalla sinut hotelliltasi Tel Avivista ja suuntaamme Kuolleellemerelle Juudean kukkuloiden kautta. Ajomatkamme jatkuu sieltä Kuolleenmeren rantaa pitkin Masadan aavikkolinnoitukseen. Kun saavumme Masadaan, oppaasi kertoo sinulle sankarillisen tarinan juutalaistaistelijoista. Nouset Masadaan köysiradalla ja kiertelet sitten kuningas Herodeksen rakentamassa vuoristolinnakkeessa. Tämä on paikka, jossa 1. vuosisadan kiihkoilijat asettivat viimeisen asenteensa roomalaisia joukkoja vastaan. Tutustu paikkaan nähdäksesi seinien, palatsien, synagogan, vesisäiliöiden, mosaiikkilattiat ja roomalaiset kylpylät. Kun olemme suorittaneet tämän osan kiertueesta, laskeudumme Masadaan köysiradalla. Seuraava kohdemme on Kuollutmeri. Sen rannat ovat maan alin kohta kuivalla maalla. Sinulla on mahdollisuus kellua ja uida Kuolleenmeren vesillä, joilla monet uskovat olevan erityisiä terapeuttisia vaikutuksia.

Full-Day Tour Jerusalemin kanssa Betlehemin tai Dead Sea Option

6. Full-Day Tour Jerusalemin kanssa Betlehemin tai Dead Sea Option

Tämä kierros Jerusalemin vanhaa kaupunkia on täysin joustava ja voi sisältää kaikki paikat, jotka haluat nähdä. Jos haluat sivustoilla erityisen kiinnostava kristinuskoon, sinun on mukana opas asiantuntija kaikkiin asiaan liittyviin tiloihin. Tämän koko päivän retki huomaat Pyhän haudan kirkko, Via Dolorosa, Getsemanen puutarha, Room viimeisen ehtoollisen, ja paljon muuta. Jos haluat juutalainen keskittynyt kiertue Opas on asiantuntija sivustot, kuten Länsimuuri Öljymäellä, juutalaiskortteleissa, synagogia, ja toiset. Voit myös käydä Betlehemissä ja kirkon syntymä, tekee vierailun Holocaust Museum Yad Vashem, tai viettää enemmän aikaa Jerusalemin uudessa kaupungissa. Ehkä mieluummin olla lyhyt käynti Kuolleen meren iltapäivällä float alhaisin paikka maan päällä! Mitä haluat tehdä, sinun on koko päivän matka ja sightseeing läpi Holy Land, räätälöity vastaamaan mieltymyksiä.

Tel Avivista: Jerusalemin raamatullisen matkan kohokohdat

7. Tel Avivista: Jerusalemin raamatullisen matkan kohokohdat

Matka alkaa Öljymäeltä. Kun seisot juutalaisen hautausmaan yläpuolella ja katsot ulos vanhaan kaupunkiin, näet Temppelivuoren, jolla sijaitsi Salomon temppeli, jonka babylonialaiset tuhosivat vuonna 586 eaa., sekä toisen temppelin, jonka roomalaiset tuhosivat vuonna 70 jKr. Lisäksi näet Getsemanen puutarhan, Kaikkien kansojen kirkon ja Kidronin laakson muinaisjuutalaisten hautakammioineen. Astu vanhaan kaupunkiin Siionin portin kautta ja kulje armenialaiskorttelin läpi matkalla juutalaiskortteliin ja 1500 vuotta vanhaan bysanttilaiseen Cardoon. Kaivetut ristiretkeläisten kaupat ovat nykyään moderneja myymälöitä. Pysähdy Kotelilla, läntisellä muurilla, jossa juutalaiset ovat rukoilleet siitä lähtien, kun temppeli tuhoutui vuonna 70 jKr. Via Dolorosa, joka tunnetaan myös nimellä Ristin tie, on reitti, jota monet pyhiinvaeltajat kulkevat matkallaan Pyhän haudan kirkkoon, joka on rakennettu Jeesuksen ristiinnaulitsemisen ja hautaamisen paikalle. Vaikka bysanttilainen kirkko tuhoutui osittain persialaisten ja muslimien valloitusten aikana, uudelleen rakennettu ja uudelleen suunniteltu ristiretkeläisten kirkko säilytti paljon aikaisemmasta kirkosta. Poistu vanhasta kaupungista torin ja Jaffan portin kautta lyhyelle kierrokselle uuteen kaupunkiin. Vierailu Yad VaShemissa, holokaustimuseossa, paljastaa esineitä ja valokuvia, jotka dokumentoivat juutalaisyhteisöjen syrjintää, vainoa ja lopulta tuhoamista eri puolilla Eurooppaa. Museo kunnioittaa myös kansojen vanhurskaita, jotka vaaransivat henkensä yrittäessään pelastaa juutalaisia.

Yhden päivän Kuolleenmeren kierros Tel Avivista

8. Yhden päivän Kuolleenmeren kierros Tel Avivista

Tällä kokopäiväretkellä vieraat saavat kokea Kuolleenmeren tarjoamat monet hämmästyttävät ylellisyydet. Vierailet laajassa Kuolleenmeren kosmetiikkamyymälässä ja ostat kaikki terveys- ja kauneustuotteet, joita tarvitset pitämään itsesi hyvännäköisenä. Tämän jälkeen matka jatkuu rentouttavaan pysähdykseen kauniissa lomakeskuksessa, joka sijaitsee aivan meren rannalla. Täällä voit helposti kellua Kuolleenmeren tiheässä vedessä ja peittää itsesi rauhoittavalla, mineraalipitoisella ja terapeuttisella Kuolleenmeren mudalla.

Jerusalem: Puolen päivän kierros Tel Avivista

9. Jerusalem: Puolen päivän kierros Tel Avivista

Tämä puolipäiväinen kiertue vie sinut pyhimpiin kaupunkeihin, hengelliseen pyhäkköön läntisen maailman 3 suurelle uskonnolle, juutalaiselle, kristinuskolle ja islamille. Yli 4 tuhatta vuotta vanha vanhakaupunki on niin täynnä kohteita, että se houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa heidän hengellisistä suuntauksistaan riippumatta. Matkustat valtion lisensoidun oppaan kanssa mukavissa ilmastoiduissa ajoneuvoissa, vaikka kävelyä onkin jonkin verran, joten ole valmis. Pysähdy Öljymäelle ja ihaile panoraamanäkymää alla olevaan pölyiseen kaupunkiin. Pysähdyt myös Siion-vuorelle vieraillaksesi kuningas Daavidin haudalla, Viimeisen ehtoollisen huoneessa ja Dormition Abbeyssa. Astu vanhaan kaupunkiin ja tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Ittumuuriin. Kävele juutalaisten ja armenialaisten korttelien ja äskettäin kunnostetun The Cardon roomalaisen tien läpi, joka näkyy Jewish Quarter Street -kadulla. Suuntaa basaarin läpi kohti länsimuuria tai Kotelia ja jatka Via Dolorosa -tietä vieraillaksesi Pyhän haudan kirkossa, joka tunnetaan myös nimellä ylösnousemuskirkko ja jonka sanotaan olevan paikka, jossa Jeesus on haudattu ja noussut kuolleista. Olennainen pyhiinvaelluspaikka kristityille ainakin 400-luvulta lähtien, uskomuksistasi riippumatta ilmapiiri on lumoava ja kohottaa mieltäsi. Tämä kiertue päättyy vanhaan kaupunkiin, jossa sinun on palattava omaan majoitukseen.

Herzliya: Yksityinen lentokenttäkuljetus

10. Herzliya: Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tapaat kuljettajasi Tel Avivin Ben Gurionin kansainvälisellä lentoasemalla tai hotellisi aulassa, jossa kuljettajallasi on kyltti, jossa on nimesi. Matkusta ilmastoidussa autossa tai pakettiautossa majapaikkaasi tai sieltä pois ja arvosta matkatavarapalvelua. Valitse yksityinen kuljetus joko saapumis- tai lähtölennollesi. Valitse meno-paluu-vaihtoehto, jos haluat äärimmäistä mukavuutta ja nauttia yksityiskuljetuksesta molempiin suuntiin. Valitse erikokoisista ajoneuvoista ryhmäsi mukaan.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Herzliya

Herzliya
15 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Herzliya: Koe enemmän

Näytä kaikki

Herzliya: usein kysytyt kysymykset

Herzliya: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Herzliya? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.