Valitse päivämäärät

Hofburgin palatsi

Vaella kauniissa huoneissa ja kurkista Habsburgin perheen elämään.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
58 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 58

Hofburgin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hofburgin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hofburgin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 13 565 arvosteluun

Vaimollani on selkävaivoja, jotka voivat ilmaantua toiminnan aikana. He tekivät, ja koulun henkilökunta tarjosi välitöntä apua. Opas oli erinomainen. Tietävä ja hänellä oli erinomainen englanti. Paras, jonka koimme kolmen viikon matkallamme Saksaan, Tšekkiin ja Itävaltaan. Suosittele takalavakierrosta.

Kiertue oli erittäin informatiivinen ja selitettiin helposti ymmärrettävällä tavalla. Vastasi kaikkiin osallistujien kysymyksiin kärsivällisesti. Vaikka olemme "hevosperhe", meillä oli silti paljon mielenkiintoista nähtävää. Todella suositeltavaa: nuorille ja vanhoille!

Erittäin kätevä, erittäin helppo.

Erinomaiset retket vain tarpeeksi tietoa. Hyvät yhteydet lentokenttäyhteyksiin kiireellisille ja meillä oli pysäkki aivan hotellin ulkopuolella. Erittäin kätevä niille, joilla on rajoitettu aika.

Upea, vei vuosisatojen taakse. Sai taas ihmetellä hienoja luomuksia, ruhtinaallista loistoa puvuissa, koruissa, astioissa

Hyvä ja kattava esittely toiminnasta, tiloista ja hevosista. Ehdottomasti osallistumisen arvoinen etenkin hevosihmisille.