Lisää päivät

Hofkirche

Hofkirche: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

1. Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

Matkaaja ajassa taaksepäin ja sukella Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Kuule pieniä anekdootteja ja suuria tarinoita kokeneelta ja luvan saaneelta matkaoppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkkiin aikoihin. Koe renessanssin tarmokkuus ja barokin loisto. Tutustu vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuule, miltä se on varmasti tuntunut entisen Itä- ja Länsi-Saksan asukkaista. Kävelykierros historiallisessa vanhassa kaupungissa alkaa Neumarktilta. Tutustu Dresdenin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Frauenkircheen, Semperoperiin ja barokkia edustavaan Zwingeriin. Kävele huippunähtävyyksien, kuten Residenzschlossin ja Fürstenzugin, ohi. Siirry Dresdenin linnasta Brühlin terassille, ruhtinaiden kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraaliin. Seuraa opastasi seuraavaksi Taschenbergpalaisiin ja Augustuksen sillalle, ennen kuin päätät kävelykierroksen Frauenkirchen lähellä.

Dresden: historiallinen kävelykierros ja suklaamuseon lippu

2. Dresden: historiallinen kävelykierros ja suklaamuseon lippu

Historiallinen kävelykierros: Matkusta ajassa taaksepäin ja uppoudu Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Kuuntele faktoja ja tarinoita kokeneelta ja lisensoidulta oppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkiin aikoihin, renessanssin voimakkuuteen ja barokin loistoon. Tutustu vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuule, miltä sen on täytynyt tuntua entisen Itä- ja Länsi-Saksan ihmisille. Kävelykierros historiallisen vanhankaupungin läpi alkaa Neumarktista. Katso Dresdenin kuuluisimmat nähtävyydet, kuten Frauenkirche, Semperoper ja barokkityylinen Zwinger. Suuntaa Dresdenin linnasta Brühlin terassille ja Prinssien kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraalille. Seuraa sitten opastasi Taschenbergpalaisiin ja Augustus-sillalle ennen kuin lopetat kävelykierroksesi lähellä Frauenkirchea. Suklaamuseo: Kiertueeseesi sisältyy pääsy Dresdenin suklaamuseoon, jossa voit vierailla joko ennen kävelykierrosta tai sen jälkeen. Dresden tunnettiin Saksan "suklaapääkaupunkina" ja sitä pidetään paikkana, jossa maitosuklaa keksittiin. Sieltä sitä vietiin maailmanlaajuisesti. Koe tämän herkun kiehtova historia ja mitä todella hyvä suklaa on. Opi yllättäviä faktoja lukuisista suklaatehtaaista 1800-luvun Dresdenissä. Tutustu yhteen maailman suurimmista Anton Reichen suklaamuotien kokoelmista ja seuraa pitkä tie kaakaopavuista herkulliseen suklaaseen. Ota sitten selvää, miltä ensimmäiset suklaapatukat saattoivat maistua ja miltä maistuu todella hyvä maitosuklaa nykyään.

Dresden: Täydellinen kävelykierros ja Frauenkirche-vierailu

3. Dresden: Täydellinen kävelykierros ja Frauenkirche-vierailu

Nauti Dresdenin tärkeimpiä kohokohtia esittelevästä oivaltavasta kierroksesta, joka herättää Saksin historian eloon. Opi mukaansatempaavia tarinoita kukoistusajoista ja nykyisistä tapahtumista, jotka ammattitaitoinen oppaasi kertoo jännittävällä ja humoristisella tavalla. Tapaa oppaasi kaupungin keskustassa ja varustautu kuulokkeilla, jotta kuulet hänet selvästi, ennen kuin lähdette yhdessä kävelykierrokselle. Koe ensin kaupungin kuuluisat rakennukset kierroksella historiallisessa vanhassakaupungissa. Näe Stallhof ja Fürstenzug, historiallinen Neumarkt, Schlossplatz ja katolinen Hofkirche. Astu sisään Frauenkircheen (Neitsyt Marian kirkko) ja tutustu alttariin, upeisiin seinämaalauksiin ja historialliseen kryptaan. Ihaile epätavallisen keskilaivan ja vaikuttavan alakirkon barokkipainotteista loistoa. Suuntaa sitten Theaterplatzille, jossa sijaitsevat kuninkaallinen palatsi ja Semper-ooppera. Nauti kävelyretkestä Brühlsche Terassella, josta avautuu näkymä kauniiseen Elben maisemaan. Jatka tämän jälkeen kierrosta Zwingerin kaupunginosaan ja koe saksibarokki. Nauti lähietäisyydeltä vaikuttavista hiekkakiviveistoksista, jotka paljastavat monia historiallisia tarinoita. Tutustu patsaiden entiseen tehtävään, Augustus Vahvan hovin juhlakulttuuriin ja nykyiseen käyttöön museona.

Dresden: Elbeä ja vanhaa kaupunkia pitkin.

4. Dresden: Elbeä ja vanhaa kaupunkia pitkin.

Tutustu uskomattomaan Dresdenin Elben laaksoon aivan uudesta näkökulmasta ja tutustu kaupunkiin Segwayllä. Tutustu tähän trendikkääseen kaksipyöräiseen kulkuvälineeseen ja suuntaa sitten kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Aloita Königsuferilta ja matkusta historialliseen Frauenkircheen. Aja maagisen Dresdenin linnan ja kuuluisan Zwingerin ohi ja näe sitten Semperoper ja vaikuttava Dresdenin katedraali. Nauti Segwayn korkealta avautuvasta näkymästä ja tutustu Dresdenin kauneimpiin puoliin nopeasti ja mukavasti.

Dresden: Vanhankaupungin kohokohdat Aarteenmetsästys ja kävelykierros.

5. Dresden: Vanhankaupungin kohokohdat Aarteenmetsästys ja kävelykierros.

Tutustu Dresdeniin omaan tahtiisi tällä interaktiivisella kävelykierroksella, jota pelataan puhelimellasi. Ratkaise arvoituksia, ole vuorovaikutuksessa kaupungin tärkeimpien nähtävyyksien kanssa ja avaa mielenkiintoisia faktoja ja legendoja. Ihanteellinen ulkoilma-aktiviteetti ensikertalaisille, pariskunnille, ryhmille, perheille ja lapsille. Voidaan käyttää loistavana tiiminrakentamistoimintana.Voidaan käyttää myös loistavana tiiminrakentamistoimintana. Kun olet ladannut aarteenmetsästyksen puhelimeesi, voit aloittaa seikkailun sovelluksen ja integroitujen karttojen avulla Dresdener Zwingerissä, ppaljon tilaa vievässä kompleksissa, jossa on laajat puutarhat.Lue puhelimesi tietoja, jotta saat tietoja paikasta ja voit ratkaista arvoituksia edetäksesi seuraavaan paikkaan. Opi kullakin pysäkillä tietoja nähtävyydestä ja ratkaise paikkakohtainen arvoitus, jonka voi ratkaista vain, jos pääset kyseiseen paikkaan. Käytä logiikkaa, mielikuvitusta, havainnointia ja tiimihenkeä avataksesi oikean koodin ja paljastaaksesi seuraavan kohteen kaupunkikierrospelissä. Vieraile Dresdenin uusrenessanssiajan linnassa ja vaella sitten Semperoper Dresdenin, viehättävän oopperatalon ja konserttisalin, ohi. Jatka edelleen tutustu Kathedrale Sanctissimae Trinitatis -katedraalin arkkitehtuuriin, 1800-luvun seinämaalauksiin Fürstenzugissa ja Dresdenin liikennemuseoon. Kävele Neumarktissa, toisessa maailmansodassa lähes täysin tuhoutuneessa kaupunginosassa. Tutustu Dresdenin Frauenkirchen ja Albertinumin historiaan ennen kuin päätät kierroksen Brühlin terassilla, joka tunnetaan myös Euroopan parvekkeena, ja voit ihastella panoraamanäkymiä Elbe-joelle.

Dresden: Vanhakaupunki Self-Guided Scavenger Hunt Tour: Old Town Self-Guided Scavenger Hunt Tour

6. Dresden: Vanhakaupunki Self-Guided Scavenger Hunt Tour: Old Town Self-Guided Scavenger Hunt Tour

Tutustu Dresdenin historialliseen keskustaan aivan uudella tavalla Scavenger Hunt City Game -pelin avulla. Taiten Scavenger Hunt City Game toimii: Näin Scavenger Hunt City Game toimii: Kaupunkipelin laatikossa on 11 sinetöityä ja numeroitua kirjekuorta, joissa jokaisessa on arvoituksia, jotka on ratkaistava. Selkeiden ja tarkkojen ohjeiden mukaan sinut viedään kävelylle Dresdenin upean historiallisen keskustan läpi. Ratkaise arvoitukset löytääksesi tiesi eri nähtävyyksiin. Kun olet ratkaissut arvoituksen, saat numeron, joka paljastaa, mikä kirjekuori avataan seuraavaksi. Et tiedä etukäteen, missä järjestyksessä Scavenger Hunt City Game -kirjekuoret on avattava. Lisäksi saat kaikista vierailemistasi nähtävyyksistä yksityiskohtaista tietoa niiden historiallisesta taustasta, nykyisestä käytöstä ja paljon muuta. Sinusta riippuu, milloin aloitat Scavenger Hunt City Game -matkasi Dresdenin historiallisen keskustan läpi ja myös se, kuinka kauan haluat viipyä kussakin kohteessa. Anna itsesi kulkea salaperäisellä ja epätavallisella kierroksella! Voit pitää tauon kaupunkipelistä milloin tahansa tai jatkaa Scavenger Huntia toisena päivänä - aivan kuten haluat. Ohitat lukuisia kahviloita ja ravintoloita, joissa voit viipyä hetken aina kun tunnet tarvitsevasi lepoa. Koe Dresdenin historiallinen keskusta ainutlaatuisella tavalla Scavenger Hunt -kaupunkipelin avulla. Varaa vain City Game, lähetä se sinulle tai nouda se, ja olet valmis lähtemään. Aloitat Theaterplatzilta, Semperoperin välittömästä läheisyydestä. Seuraavaksi ohitat Augustusbrücken ja Katholische Hofkirchen matkalla Brühlin terassille. Voit tutustua myös Kuvataideakatemiaan, jonka kupoli on vaikuttava, ja arkkitehtonisesti ainutlaatuiseen Uuteen synagogaan. Näet tietenkin myös kuuluisan Frauenkirchen, Dresdenin linnan ja Zwingerin. Scavenger Hunt -kaupunkipeliä varten ei tarvitse varata aikaa. Varaa vain City Game -laatikko ja lähetä se sinulle (postikulut sisältyvät jo hintaan) tai ilmoita siitä meille ja tule noutamaan se aukioloaikoina - sitten olet valmis lähtemään.

Dresden: Yksityinen vanhankaupungin kävelykierros

7. Dresden: Yksityinen vanhankaupungin kävelykierros

Matkusta ajassa taaksepäin ja uppoa Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Saat kuulla pieniä anekdootteja ja suuria tarinoita kokeneelta ja luvan saaneelta matkaoppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkkiin aikoihin, koe renessanssin tarmokkuus ja barokin loisto. Voit tutustua vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuulla, miltä sen on täytynyt tuntua entisen Itä- ja Länsi-Saksan asukkaista. Tämä kävelykierros historiallisessa vanhassa kaupungissa alkaa Neumarktilta. Sieltä käsin näet Dresdenin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Frauenkirche, Semperoper ja barokkityylinen Zwinger. Dresdenin linnasta suuntaat Brühlin terassille, ruhtinaiden kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraaliin. Seuraa opastasi seuraavaksi Taschenbergpalaisiin ja Augustuksen sillalle, ennen kuin päätät kävelykierroksen Frauenkirchen lähellä.

Dresden: 60 minuutin kävelykierros ja Frauenkirche-konsertti

8. Dresden: 60 minuutin kävelykierros ja Frauenkirche-konsertti

Dresden pähkinänkuoressa sisältäen opastetun kierroksen ja urkukonsertin Frauenkirchessä. Koe rento kohokohdakierros kävellen vanhan kaupungin läpi ja sen jälkeen opastettu kierros ja urkukonsertti Dresdenin Frauenkirkessä. Ystävällinen ja sertifioitu matkaoppaasi vie sinut rennosti vanhan kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Odota innolla Fürstenzugia, Semperoperia, Zwingeriä, Residenzschlossia ja paljon mielenkiintoisia taustatarinoita ja tietoa. Tiesitkö esimerkiksi, että pelkästään Frauenkirchen kupoli painaa enemmän kuin Eiffel-torni Pariisissa? Monien ikimuistoisten, sisäpiirivinkeillä koristeltujen hetkien jälkeen jännittävä kierros päättyy suoraan Dresdenin Frauenkircheen. Ilman jonottamista tai odottelua kirkko-oppaasi vie sinut varattuun paikkaasi korotetuilla gallerioilla. Nauti esteettömästä näkymästä kirkon keskilaivan yli suoraan alttarille, kuuntele kirkonjohtajan selityksiä ja nauti sitten noin 20 minuutin urkukonsertista. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus vierailla kirkossa rauhassa. Käyttäkää erityinen tilaisuus pysähtymiseen. Lipun ostamalla tuet kirkon säilyttämistä, kulttuuri- ja hengellisen elämän alalla tapahtuvaa toimintaa sekä Frauenkirchen tärkeää rauhantyötä. Dresden pähkinänkuoressa sisältäen opastetun kierroksen ja urkukonsertin Frauenkirchessä.

Dresden ja ripaus joulua: Dresden: englantilainen pienryhmäkierros

9. Dresden ja ripaus joulua: Dresden: englantilainen pienryhmäkierros

Dresden on kaunis kaikkina aikoina, mutta erityisen lumoava se on adventin ja joulun aikaan. Tutustu Dresdenin mukulakivikatuihin englanninkielisellä kävelykierroksella historiallisessa keskustassa ja opi asiantuntevalta oppaaltasi kaupungin myrskyisästä historiasta. Aloita kierroksesi Elbe-joen varrella sijaitsevalta Schlossplatzilta ja kulje sitten Theaterplatzin läpi, jossa on yksi Euroopan kauneimmista oopperataloista ja aukiota ympäröivissä upeissa rakennuksissa sijaitsevat valtion taidekokoelmat. Kierrämme kuninkaallisen palatsin, Dresdenin myrskyisää uskonnollista historiaa heijastelevan katedraalin ja päätämme Neumarktin upeaan Neitsyt Marian kirkkoon. Kuuntele inspiroivia tarinoita jälleenrakentamisesta ja uudestisyntymisestä kaupungin tuhoutumisen jälkeen toisen maailmansodan aikana. Päätä kiertoajelu jollakin joulumarkkinoilla ja maista paikallista viiniä ja herkkuja. Näytämme sinulle parhaan glühweinin, Glühweinin, suunnan, jotta voit nostaa maljan kauniille Dresdenille.

Dresden: Opastettu olutkierros historiallisessa vanhassakaupungissa.

10. Dresden: Opastettu olutkierros historiallisessa vanhassakaupungissa.

Koe vanha kaupunki täysin eri näkökulmasta Original Dresden Beer Tour -olutkierroksella ja anna baarityttö Mathildan esitellä sinulle Dresdenin gastronomista ja pubikulttuuria. Maista maukkaita janonsammuttajia, kuten Radeberger Pilsener -olutta tai tunnettua Zwickel-olutta, sekä tyypillisiä alueellisia herkkuja. Aloita kierroksesi Dresden Zwingerin Kronentorilta ja jatka sieltä kävelyä Theaterplatzille ja Semperoperiin. Tutustu matkan varrella Hofkirche:iin, Kuvataideakatemiaan, Fürstenzug:iin, Dresdenin linnaan ja Neumarktiin Frauenkircheineen. Vieraile Taschenbergpalaisessa ja Ständehausissa ennen kuin päätät illan tyypilliseen saksialaiseen illalliseen vaikuttavassa holviravintolassa.

Saatavilla olevat aktiviteetit

22 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Hofkirche: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hofkirche? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.