Valitse päivämäärät

Hogwarts Express, Skotlannin ylämaat

Hogwarts Express, Skotlannin ylämaat: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hogwarts Express, Skotlannin ylämaat? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hogwarts Express, Skotlannin ylämaat : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 218 arvosteluun

Teimme Harry Potter -kiertueen, joka on ehdottomasti pakollinen, jos et ole käynyt Skotlannissa ennen, sinun ei tarvitse edes olla suuri Potter-fani viettääksesi upean päivän, niin paljon nähtävää matkan varrella höyryjunaan. en halua mennä liian yksityiskohtiin, koska se voi pilata sen, junamatka on paluu, mutta suosittelen linja-auton ottamista takaisin (vähän mukavia yllätyksiä ja valokuvausmahdollisuuksia) ainoa asia, johon sinun täytyy valmistautua, on se erittäin pitkä päivä, mutta siellä on muutamia pysähdyksiä venyttää jalkojasi ja kauniita maisemia, kuljettajamme oli fantastinen niin informatiivinen ja aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Se oli hauska ja mielenkiintoinen kiertue. Matkaoppaamme Brian on ollut erittäin huomaavainen ja varmistanut, että olemme turvassa koko ajan. Hän jakaa myös paljon kokemuksia ja tietoa koko kiertueen ajan. Itse kiertue kesti yli 13 tuntia ja vaikka matka oli pitkä, hän varmisti, että emme kyllästy bussissa soittamalla mukavia skotlantilaisia kappaleita. Sanoisin, että se on hintansa väärti ja suosittelen sitä myös ystävilleni.

Kiertueemme oli todella mahtava. Matkaoppaamme Willy tarjosi meille Harry Potter- ja Skotlanti-tietoa, ja kyyti Tylypahkan Expressillä oli todella hienoa. Meillä oli ikkunapaikka vasemmalla, joten täydellisellä puolella maasiltaa ylitettäessä. Sitten ajoimme näköalapaikalle ja katselimme Tylypahkan Expressin ajamista maasillan yli. Aivan mahtavaa!

Mikä upea matka, alusta loppuun Ylämaan kauneus oli hämmästyttävää. Matkaoppaamme Brendan oli asiantunteva, hauska ja viihdyttävä, todellinen ilo olla lähellä. Maasilta oli upea, samoin kuin kaikki Harry Potterin, James Bondin jne. piilotetut paikat. Pakollinen kiertue, pitkä päivä kuitenkin, joten ota välipaloja.

Mikä loistava tapa nähdä niin paljon Highlandsia yhdessä päivässä! Oppaamme oli loistava! Junamatka oli mahtava. Skotlannin historiassa oli paljon muutakin kuin Harry Potter, mikä ei ollut ongelma! Ihanat pysähdykset matkalla olivat myös herkkua!