Lisää päivät

Holyrood Distillery Visitor Centre & Shop

Holyrood Distillery Visitor Centre & Shop: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Edinburgh: Holyrood Distillery Opastettu kierros maisteluineen.

1. Edinburgh: Holyrood Distillery Opastettu kierros maisteluineen.

Holyrood Distillery on moderni tislaamo Edinburghin historiallisen Edinburghin sydämessä, ja se saa inspiraatiota ympäristöstään, ei pelkää kokeiluja ja on omistautunut muovaamaan huomisen henkeä. Opastetun kokemuksemme avulla voit tutustua siihen, miten giniä ja viskiä valmistetaan, sekä käsityöläistislauksen perinteisiin ja innovatiivisiin uusiin menetelmiin. Tämä on käytännönläheinen aistikokemus, jossa tutustutaan ginin ja viskin tislaamon nähtävyyksiin ja jossa on tilaisuuksia maistella ja nuuskia. Kierroksen päätteeksi sinulla on mahdollisuus ostaa lisää väkeviä alkoholijuomia, joita voit nauttia rauhassa, ja tislaamon intohimoisen tiimin jäsen esittelee ne sinulle.

Edinburgh: Holyrood Distillery Whisky Tour ja maistelu

2. Edinburgh: Holyrood Distillery Whisky Tour ja maistelu

Käy oppaan johdolla kierroksella Holyroodin viskitislaamossa tutustumassa Skotlannin rikkaaseen skotlantilaiseen viskiperintöön. Nauti maistiaisista neljästä new make -viinasta ja opi, miten tislaamo luo uusia ja ainutlaatuisia makuja. Nykyaikainen tislaamo historiallisen Edinburghin sydämessä sijaitseva Holyrood Distillery saa inspiraatiota ympäristöstään, ei pelkää kokeiluja ja on omistautunut muovaamaan huomisen henkeä. Sukella Skotlannin historiaan ja perintöön tällä tislaamokierroksella.

Edinburgh: Hop-On Hop-Off Combo City and Britannia Bus Tour: Hop-On Hop-Off Combo City and Britannia Bus Tour

3. Edinburgh: Hop-On Hop-Off Combo City and Britannia Bus Tour: Hop-On Hop-Off Combo City and Britannia Bus Tour

Tutustu Edinburghiin 48 tunnin hop-on hop-off -bussikierrospassilla. Näe kuuluisat maamerkit, kuten Edinburghin linna, kuninkaallinen jahti Britannia, kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha ja Holyroodin palatsi, ja opi samalla niiden historiallisesta merkityksestä bussin äänikommentista. Lipulla pääset sekä City Tour- että Britannia Tour -piirille. Tutustu kaupunkiin kätevästi ja näe ikonisia rakennuksia ja nähtävyyksiä avobussin kannelta käsin. Saat lisäetuja, kuten alennetun sisäänpääsyn Holyroodin tislaamoon, bussikyydin Edinburghin eläintarhaan ja monia muita etuja. pysähtyy useilla eri paikoilla, mukaan lukien kaikki seuraavat pysäkit: - St Andrews Square - Lothian Road - Grassmarket - Lauriston Place - Johnston Terrace - Edinburghin linna - Lawnmarket - Skotlannin kansallismuseo - Holyroodin tislaamo - Edinburghin museo - Skotlannin parlamentti - Dynamic Earth - Holyroodin palatsi - Burnsin muistomerkki - Kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha - Newhavenin satama - Kuninkaallinen jahti Britannia - Water of Leith - Broughton Road - Stockbridge - Skotlannin modernin taiteen kansallisgalleria - Haymarket - Edinburghin kansainvälinen konferenssikeskus - Bread Street - Johnston Terrace

Edinburgh: Hop-On Hop-Off City tai Britannia Bus Tour: Hop-On Hop-Off City tai Britannia Bus Tour

4. Edinburgh: Hop-On Hop-Off City tai Britannia Bus Tour: Hop-On Hop-Off City tai Britannia Bus Tour

Tutustu Skotlannin pääkaupunkiin nautinnollisella hop-on hop-off-bussikierroksella. Valitse haluamasi reittisuunnitelman mukaan joko City Tour tai Britannia Tour. Näe historiallisia maamerkkejä, kuten Edinburghin linna, ikoninen Royal Mile ja Holyroodin palatsi, ja opi niiden historiallisesta merkityksestä bussissa olevan äänikommentaarin avulla.Kaupunki ja kaupunki ovat nähtävillä. Hyppää bussiin ensimmäisellä pysäkillä Waterloo Placella ja varmista, että nouset oikeaan bussiin valitsemasi kierroksen perusteella: Britannia- tai City Tour, riippuen siitä, mitä nähtävyyksiä haluat nähdä. Kaupunkikierroksella näet Skotlannin parlamentin, Dynamic Earthin ja Holyroodin palatsin, kun taas Britannia-kierroksella näet kuninkaallisen kasvitieteellisen puutarhan, Royal Yacht Britannian ja Haymarketin. Voit tutustua kaupunkiin kätevästi joko bussin yläkannelta tai sisätiloista käsin ja nähdä vilauksen ikonisista rakennuksista ja nähtävyyksistä.Hyvä on, että voit tutustua kaupunkiin joko yläkannelta tai sisätiloista käsin. Lipun mukana saat myös muita etuja ja alennuksia, kutenalennuksen Holyroodin tislaamoon, bussikyydin Edinburghin eläintarhaan ja monia muita etuja. Tämä on 24 tunnin passi, joka pysähtyy useissa paikoissa useilla reiteillä. Kaupunkikierros sisältää mm: - St Andrews Square - Lothian Road - Grassmarket - Lauriston Place - Johnston Terrace - Edinburghin linna, Lawnmarket - Skotlannin kansallismuseo - Holyroodin tislaamo - Edinburghin museo - Skotlannin parlamentti - Dynamic Earth - Holyroodin palatsi - Burnsin muistomerkki Britannia Tour sisältää seuraavat pysähdykset: - St Andrew Square - Kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha - Newhavenin satama - Kuninkaallinen jahti Britannia - Water of Leith - Broughton Road - Stockbridge - Skotlannin modernin taiteen kansallisgalleria - Haymarket - Edinburghin kansainvälinen konferenssikeskus - Bread Street - Johnston Terrace - Edinburghin linna

Holyrood Distillery Visitor Centre & Shop: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Holyrood Distillery Visitor Centre & Shop? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.