Lisää päivät

Hopi House

Hopi House: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Phoenixista: Grand Canyon with Sedona Day Tour

1. Phoenixista: Grand Canyon with Sedona Day Tour

Kokea Grand Canyonin kansallispuisto tämän opastetun kierroksen aikana, pääsyliput sisään. Tutustu kanjonin reunaan ja sen panoraamanäkymiin ja vieraile matkan varrella myös Sedonassa. Kokea Sedonan upeat punaiset kalliot. Valokuvaa kuuluisaa paikkaa ja käytä tilaisuutta tuijottaa Arizonan upeita nähtävyyksiä.Kerrotaan, miten upeat maisemat ovat. Vietä noin 3 tuntia kansallispuistossa ihaillen Grand Canyonin kauneutta. Tutustu historialliseen El Tovar Lodgeen ja Hopi Houseen Grand Canyon Villagessa. Käy South Rimillä ja ihaile dramaattisia näkymiä, jotka ovat ihanteelliset valokuvaajille. Nauti shoppailusta, kävele rimillä tai rentoudu yhdellä monista näköalapaikoista.

Las Vegasissa: Grand Canyon South Rim Tour lounaalla.

2. Las Vegasissa: Grand Canyon South Rim Tour lounaalla.

Nauti päiväretkestä Las Vegasista Grand Canyonin kansallispuiston South Rimille, joka on tämän luonnonihmeen laajin ja luonnonkaunein osa. Matkusta Mojaven autiomaan läpi ja ylitä Mike O'Callaghan-Pat Tillman Memorial Bridge -silta. Näe, miten dramaattinen maisema muuttuu, kun nouset 5 000 jalan korkeuteen. Aavikon kasvit ja eläimet vaihtuvat Coloradon Kalliovuorten maisemiin ja villieläimiin, joissa on 100 metriä korkeita mäntyjä, jättiläishirviä ja muulipeuroja. Tutustu uskomattomiin näkymiin Grand Canyoniin Mather Pointissa ja Bright Angelin ympäristössä. Nauti suosituista nähtävyyksistä, kuten El Tovarista, Hopi-talosta, Kolbin valokuvastudiosta ja Bright Angel Trailista.

Grand Canyon South Rim: itseopastettu kierros

3. Grand Canyon South Rim: itseopastettu kierros

Tämä itseopastettu ajokierros vie sinut Grand Canyonin South Rimin parhaille näköalapaikoille, vaelluksille ja nähtävyyksille ja kertoo sinulle tämän kuuluisan maiseman salaisen historian. Kävele luonnonkauniilla South Rim Trail -reitillä, näe auringonlasku Mather Pointissa ja paljon muuta. Aloita lataamalla Action Tour Guide -sovellus, joka toimii henkilökohtaisena oppaana, äänikierroksena ja karttana yhdessä. Osta yksi kierros autoa kohti, ei henkilöä kohti. Kaikki kuuntelevat yhdessä! Kun varaat kierroksen, osta yksi kierros per auto eikä per henkilö. Näin kaikki voivat kuunnella ja nauttia kokemuksesta yhdessä. Tervetuloa Grand Canyonin kansallispuistoon. Kierros tähän maailman luonnonihmeeseen alkaa aivan puiston ulkopuolella, lähellä tervetulokylttiä. Lataa ennen saapumista sovellus, joka toimii oppaana, kertojana ja karttana yhdessä. Siirry sitten puistoon ja aloita kuulemalla tämän paikan varhaishistoriaa. Ensimmäinen pysäkkisi on Grand Canyon Visitor Centerissä, jossa on Mather Point, josta näet kanjonin ensimmäisen kerran kunnolla. Sieltä jatkat Yavapai Pointiin ja Yavapai Geology Museumiin, jossa saat sisäpiirin tietoa kanjonin monimutkaisesta geologiasta ja siitä, miten nämä kalliokerrokset auttavat meitä näkemään miljoonia vuosia ajassa taaksepäin. Suuntaa seuraavaksi Grand Canyon Villageen ostamaan valinnaisesti välipaloja ja matkamuistoja. Kävele sitten South Rim Trail -reittiä pitkin. Tämä polku on syystä puiston suosituin paikka: sen tarjoamat näkymät ovat lyömättömät. Tutustu kävellessäsi Hopi-talon erikoiseen rakenteeseen, sen rakentaneeseen arvoitukselliseen arkkitehtiin ja rimillä sijaitsevien gallerioiden väliseen kiivaaseen riitaan. Kierroksen seuraava osa tapahtuu ilmaisella Grand Canyon Shuttle -bussilla. Hanki ohjeet sukkulalle ja suuntaa sitten Hermit Roadia pitkin, jonne ei pääse autoilla. Pysähdy matkan varrella uskomattomille näköalapaikoille, kuten Powell Pointille, Hopi Pointille ja The Abyssille. Saavu Hermit's Restiin, jossa on vaellusreitti innokkaille seikkailijoille, ja palaa sitten tutkimaan puiston itäistä puoliskoa. Lisää upeita näkymiä odottavat Pipe Creek Vista ja osuvasti nimetty Grandview Point, jossa on myös rehevä vaellusreitti kanjonin reunan alapuolella. Jatka kohti Moran Pointia ja tutustu Hopi-heimoon ja heidän perinteisiinsä sekä heitä edeltäneisiin muinaisiin puebloihin. Lopuksi saavut vaikuttavaan, keskiaikaiselta näyttävään Desert View Watchtoweriin, josta avautuvat vielä upeammat näkymät ja josta voit ostaa välipalaa. Kierros päättyy tähän, kun olet käynyt läpi koko puiston.

Grand Canyon: Morning Off-Road Safari ja Skip the Gate

4. Grand Canyon: Morning Off-Road Safari ja Skip the Gate

Riippaile vaivattomasti yhdestä maailman seitsemästä ihmeestä lipuilla, jotka ohittavat portin, ja aamukierroksella kokeneen oppaan johdolla. Näe nähtävyyksiä, kuten Yavapai Point, Yavapai Point Museum ja Grand Canyon, ja kulje Kaibab National Forestin läpi maastoautolla. Retkeile Kaibab National Forestissa jännittävän 4x4-ajoneuvon kyydissä ja etsi kaikenlaista villieläimistöä, kuten hirviä, peuroja, ilveksiä, kalkkunoita ja haukkoja, ennen kuin kuljeskelet Grand Canyonin reunalla. Lähde 90 minuutin opastetulle kävelyretkelle Grand Canyonin reunaa pitkin (joka on jaettu kahteen erilliseen osaan) ja opi kokeneelta oppaaltasi alueen kiehtovasta historiasta, geologiasta ja paikallisesta kansanperinteestä. Astu sisään historialliseen Grand Canyon Villageen ja ole valmis kävelykierrokselle. Vieraile El Tovar -hotellissa, Lookout- ja Kolb-studioissa, Buckey O'Neillin mökissä, Hopi-talossa ja Bright Angel Lodge -hotellissa. Suuntaa Yavapai Pointiin ja Yavapai Pointin museoon ennen kuin nouset maastoautoon ja palaat lähtöpaikkaan.

Grand Canyon & Sedona: Itseohjattu ajomatkapaketti

5. Grand Canyon & Sedona: Itseohjattu ajomatkapaketti

Tutustu hämmästyttäviin näkymiin Grand Canyonille ja Sedonan vaikuttaville butteille ajaessasi itsesi molempien kohteiden läpi audiooppaan avulla. Lataa älypuhelinsovellus aloittaaksesi omatoiminen kierros ja pysähdy niin monta kuin haluat. Grand Canyon -kierroksesi alkaa puiston eteläiseltä sisäänkäynniltä, jossa kuulet tämän upean paikan varhaisesta historiasta. Nauti pysähdyksistä Mather Pointissa, Yavapai Pointissa ja Yavapai Geology Museumissa, jotka ovat täynnä sisäpiiritietoa kanjonin monimutkaisesta geologiasta. Vieraile Grand Canyon Villagessa ostamassa välipaloja ja matkamuistoja, ja kävele sitten South Rim Trailia, puiston suosituinta polkua. Sukella Hopi-talon omalaatuiseen rakenteeseen ja nouse ilmaiseen Grand Canyon Shuttleen nähdäksesi Powell Pointin, Hopi Pointin ja The Abyssin, ennen kuin saavut Hermit's Restille. Nauti upeista näkymistä, mukaan lukien vaikuttava Desert View -vartiotorni, ennen kuin vierailusi on ohi. Siirry Sedonaan aloittaaksesi kiertueesi kauppakamari/vierailukeskuksessa. Käänny kuuluisalle Red Rock Scenic Bywaylle ja tutustu tämän kaupungin henkiseen historiaan. Astu Tlaquepaque Arts Shopping Villageen ja aja sitten kohoavaan Pyhän Ristin kappeliin löytääksesi polun Cathedral Rockille, Sedonan kuuluisimmalle muodostukselle. Saavuta oikeustalo Vista, josta on upeat näkymät, ja saavu sitten Oak Creekin kylään, joka on täynnä muita kauppoja ja ravintoloita.

Grand Canyonin loisto: South Rim Tour

6. Grand Canyonin loisto: South Rim Tour

Tämä itseopastettu ajokierros vie sinut Grand Canyonin South Rimin parhaille näköalapaikoille, vaelluksille ja nähtävyyksille ja kertoo sinulle tämän kuuluisan maiseman salaisen historian. Kävele luonnonkauniilla South Rim Trail -reitillä, näe auringonlasku Mather Pointissa ja paljon muuta. Aloita lataamalla Action Tour Guide -sovellus, joka toimii henkilökohtaisena oppaana, äänikierroksena ja karttana yhdessä. Tervetuloa Grand Canyonin kansallispuistoon. Kierros tähän maailman luonnonihmeeseen alkaa heti puiston ulkopuolella, lähellä tervetulokylttiä. Lataa ennen saapumista sovellus, joka toimii oppaanasi, kertojana ja karttana yhdessä. Siirry sitten puistoon ja aloita kuulemalla tämän paikan varhaishistoriaa. Ensimmäinen pysähdyspaikkasi on Grand Canyon Visitor Centerissä, josta löydät Mather Pointin, josta avautuu ensimmäinen kunnon näkymä kanjoniin. Sieltä jatkat Yavapai Pointiin ja Yavapai Geology Museumiin, jossa saat sisäpiirin tietoa kanjonin monimutkaisesta geologiasta ja siitä, miten nämä kalliokerrokset auttavat meitä näkemään miljoonia vuosia ajassa taaksepäin. Suuntaa seuraavaksi Grand Canyon Villageen ostamaan valinnaisesti välipaloja ja matkamuistoja. Kävele sitten South Rim Trail -reittiä pitkin. Tämä polku on syystä puiston suosituin paikka: sen tarjoamat näkymät ovat lyömättömät. Tutustu kävellessäsi Hopi-talon erikoiseen rakenteeseen, sen rakentaneeseen arvoitukselliseen arkkitehtiin ja rimillä sijaitsevien gallerioiden väliseen kiivaaseen riitaan. Kierroksen seuraava osa tapahtuu ilmaisella Grand Canyon Shuttle -bussilla. Hanki ohjeet sukkulalle ja suuntaa sitten Hermit Roadia pitkin, jonne ei pääse autoilla. Pysähdy matkan varrella uskomattomille näköalapaikoille, kuten Powell Pointille, Hopi Pointille ja The Abyssille. Saavu Hermit's Restiin, jossa on vaellusreitti innokkaille seikkailijoille, ja palaa sitten tutkimaan puiston itäistä puoliskoa. Lisää upeita näkymiä odottavat Pipe Creek Vista ja osuvasti nimetty Grandview Point, jossa on myös rehevä vaellusreitti kanjonin reunan alapuolella. Jatka kohti Moran Pointia ja tutustu Hopi-heimoon ja heidän perinteisiinsä sekä heitä edeltäneisiin muinaisiin puebloihin. Lopuksi saavut vaikuttavaan, keskiaikaiselta näyttävään Desert View Watchtoweriin, josta avautuvat vielä upeammat näkymät ja josta voit ostaa välipalaa. Kierros päättyy tähän, kun olet käynyt läpi koko puiston.

Ultimate Arizona Self-Guided Driving & Walking Tours Bundle (Itsestään opastetut ajo- ja kävelykierrokset)

7. Ultimate Arizona Self-Guided Driving & Walking Tours Bundle (Itsestään opastetut ajo- ja kävelykierrokset)

Hyödynnä aikaasi Arizonassa löytääksesi sen 3 suurinta luonnon- ja kulttuurikohdetta: Grand Canyon, Sedona ja Horseshoe Bend. Lataa vain kiertuesovellus ja ohjaa itseäsi jännittävien ajo- ja kävelyseikkailujen läpi ääniselostuksen ja puhelimesi GPS:n avulla. Kun olet ladannut, Grand Canyon -kierroksesi alkaa lähellä puiston eteläistä tervetulokylttiä. Vieraile Mather Pointissa, Yavapai Pointissa ja Geologian museossa ennen kuin suuntaat Grand Canyon Villageen etsimään välipaloja ja matkamuistoja. Kävele South Rim Trailia pitkin ja kuule omituisesta Hopi-talosta. Nouse ilmaiseen Grand Canyon Shuttleen ja pysähdy uskomattomilla näkymillä, kuten Powell Point, Hopi Point ja The Abyss. Upeat näkymät odottavat sinua takaisin itään Pipe Creek Vistassa ja Grandview Pointissa, sekä vaikuttava Desert View -vartiotorni. Kiertue päättyy tähän. Kiertueesi Sedonassa alkaa vierailukeskuksesta. Aja Red Rock Scenic Byway -tietä ja opi tämän kaupungin henkisestä historiasta. Tutustu Tlaquepaque Arts Shopping Villageen, Pyhän Ristin kappeliin, Cathedral Rockiin ja oikeustalo Vistaan. Lopeta kiertueesi Oak Creekin kylässä. Siirry Horseshoe Bendin polun päähän kuullaksesi Colorado-joen alkuajoista ja siitä, kuinka nykyinen muodostuma syntyi. Saavu Horseshoe Bendille ja ihaile maamerkin leuattelevia näkymiä. Lähde opastetulle ajokierrokselle Page -kaupungissa, jossa tämä sivusto sijaitsee.

Las Vegasissa: Grand Canyonin kansallispuiston kiertoajelu

8. Las Vegasissa: Grand Canyonin kansallispuiston kiertoajelu

Tee eksklusiivinen ryhmämatka 1-14 matkustajalle Grand Canyonin South Rimille ja matkusta mukavasti luksusmaasturilla tai Mercedes Sprinter -pakettiautolla. Matkasi alkaa pysähdyksellä ikonisen "Welcome to Fabulous Las Vegas" -kyltin luona, jossa sinulla on aikaa ottaa valokuvia. Sitten, juuri ennen kuin lähdet Las Vegasista, pysähdyt paikallisessa kahvilassa kofeiinitaukoa varten ja aloitat ikimuistoisen matkasi. Matkasi ensimmäinen kohde on aivan Route 66:n varrella historiallisessa Grand Canyon Caverns -luolastossa. Täällä voit pitää 1 tunnin tauon tutustua ja rentoutua. Jos haluat lisätä päivääsi vielä enemmän seikkailua, voit osallistua valinnaiselle 40 minuutin luolastokierrokselle. Tämä kierros vie sinut syvälle maan alle katsomaan uskomattomia luonnonluolastoja. Tämän pysähdyksen jälkeen jatkat matkaa South Rimille. South Rim -kävelykierroksen seikkailu kestää noin 2-3 tuntia, ja sinulla on mahdollisuus nähdä sellaisia nähtävyyksiä kuin Bright Angel Lodge, Kolb Studio, Lookout Studio, El Tovar, Hopi House, Visitor's Center ja paljon muuta. Näe kaikki henkeäsalpaavat näkymät samalla, kun matkaoppaasi kertoo faktoja ja historiaa jokaisessa pisteessä. Kävele päällystettyä kävelytietä pitkin, joka tarjoaa upeimmat valokuvausmahdollisuudet. Paluumatkallasi Las Vegasiin nauti illallisesta paikallisessa arizonalaisessa perhekuppilassa. Palaa sitten Las Vegasiin ja sinut jätetään suoraan hotellillesi.

Grand Canyon South Rim: sovelluksen sisäinen äänikierros (ENG)

9. Grand Canyon South Rim: sovelluksen sisäinen äänikierros (ENG)

Lähde poikkeukselliselle itseohjautuvalle äänikierrokselle, joka paljastaa Grand Canyonin henkeäsalpaavat ihmeet. Grand Canyon on kunnioitusta herättävä luonnonihme, jonka Colorado-joen asteittainen eroosio on muokannut huolellisesti lukemattomien vuosituhansien aikana. Aloita retkesi vierailijakeskuksesta, joka on tiedon keskipiste, jossa pääset syventymään kanjonin geologisen upeuden muodostumiseen ja kehitykseen, joka on miljoonia vuosia kestänyt kiehtova tarina. Tee aikamatka ajassa, kun tutustut Grand Canyonissa vuosituhansien ajan kukoistaneiden muinaisten intiaanisivilisaatioiden jäänteisiin. Uppoudu Hopi-heimon elinvoimaiseen ja omaleimaiseen kulttuuriin huolellisesti uudelleen luodussa Hopi-talossa. Kuvittele menneisyyttä, kun kohtaat yhden varhaisimmista leirintäalueista jäänteet, ja todista historiallisen El Tovar -hotellin maalaismainen viehätysvoima. Ihaile Bright Angel Lodgen ajatonta kauneutta, sillä sen takka on rakennettu kivistä, jotka edustavat kanjonin rikkaan historian jokaista aikakautta. Uppoudu syvemmälle Grand Canyonin viehätykseen kuuluisassa Kolb Studiossa, joka on reunalla sijaitseva taidetta ja valokuvausta yhdistävä näyttely. Tutustu kiehtoviin tarinoihin saavuttaessasi Maricopa Pointin, jossa kuulet eräästä kullankaivajasta, joka olisi saattanut kerätä mittaamattomia rikkauksia, mutta kohtalo puuttui peliin. Tutustu Powell Pointin merkitykseen, sillä siellä annettiin julistus Grand Canyonin perustamisesta kansallispuistoksi. Hopi Pointista voit ihailla majesteettisia kukkuloita, joilla on egyptiläisten jumalien nimet. Merkillisen matkasi päätteeksi voit vierailla viehättävässä Hermit's Restissä, joka on luonnonkaunis keidas, ennen kuin palaat Grand Canyon Villageen. Huomaathan, että Kolb Studion jälkeinen Hermit Roadin osuus on suljettu ajoneuvoilta maaliskuusta marraskuun loppuun, lukuun ottamatta ilmaisia bussikuljetuksia. Pääsymaksu Grand Canyonin kansallispuistoon on 35 USD/ajoneuvo (maksetaan paikan päällä). Vain luotto-/pankkikortit. MITEN RETKI SUJUU - Pysy joustavana: liity retkelle milloin haluat ja tutustu nähtävyyksiin niin kauan kuin haluat. - Nauti kierroksesta myös offline-tilassa: kaikki äänikierrokset on testattu korkean laadun ja helpon navigoinnin varmistamiseksi.

Saatavilla olevat aktiviteetit

9 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Hopi House: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Hopi House: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hopi House? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.