Hotel de Ville

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Hotel de Ville: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hotel de Ville? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hotel de Ville : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 12 560 arvosteluun

Se oli mukava tasainen vene, henkilökunta oli ystävällistä, sinulla on oltava rokotuslomake mukana ja nauti matkasta. Opasnainen oli erittäin avulias, koska hän puhuu ranskaa, englantia ja espanjaa mikrofonissa, kun hän selittää ympärilläsi olevia historiallisia rakennuksia, mutta on muita kieliä, kun käytät kuulokkeita veneessä, ne ovat kaikkialla istuimilla. Matka maksaa minulle 15 euroa aikuiselta. Kaiken kaikkiaan sen arvoista.

Se oli kaunista, vaikka säästä ei ollut ihanteellista. Mutta koska melkein kaikki penkit olivat peitossa, baari mukaan lukien, ei sade meitä haitannut. Ja yöllä on melkein sama, onko kirkasta taivaasta vai sadetta, sillä öinen Pariisi on maaginen! Meitä seurasi viileä ja ei liian kova musiikki ja lasi samppanjaa - se ei voisi olla parempi. Eiffel-torni syttyy lähdettäessä ja saapuessa. Se oli todella mukavaa!

Asiakirjat toimitettiin ajallaan, helppokäyttöisyys, kaikki oli täydellistä. 100% menestys tässä ensimmäisessä testissä, vieraamme olivat iloisia (ja mekin). Pieni haittapuoli joka tapauksessa risteilyn veneisiin pääsystä, siitä puuttuu merkintä lennolle pääsyn lipunvalvonnan sijainnista. Tulen varmasti käyttämään palveluitasi seuraavilla matkoillamme Louvressa ja / tai Versailles'ssa. Kiitos taas.

Rakastin kuinka kätevää oli päästä paikasta A pisteeseen B nauttien joesta ja kauniista näkymistä veneestä. Sillä on pysähdyksiä kaikilla tärkeimmillä nähtävyyksillä, ja niitä tulee hyvin usein, joten voit vierailla useissa paikoissa yhden päivän aikana. Rakastin sitä!

Hyvin hoidettu, ystävällinen henkilökunta. Opas/kertoja on erittäin intohimoinen ja puhuu sujuvasti useilla kielillä! Suositeltava!