Tekemistä kohteessa Hua Hin

Hua Hin: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hua Hin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hua Hin : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 109 arvosteluun

Hyvän puolen tunnin ajomatka Hua Hinin ässästä pelastuskeskukseen. Pakettiauto oli ilmastoitu ja puhdas. Kylmän juoman tai kahvin jälkeen menimme pienissä ryhmissä valtavan varannon läpi, toisilla safaribussi, toisilla jalka. Noin kolmen tunnin kuluttua täynnä vaikutelmia ja lyhyitä tarinoita apinoista, karhuista, lehmistä, villisioista ja vanhasta norsusta, jopa krokotiilista, joka kaikki päätyi säätiöön useista syistä, menimme lounaalle, super herkulliselle, buffetille, ilman ja ilman Liha, jokaiselle jotakin. Sitten jatkoimme kohokohtaan, norsuun, en paljasta kaikkea, mutta kaikki on erittäin arvokasta! Pidä hauskaa!

Minä ja mieheni todella nauttinut päiväkierroksesta. Se oli hyvin järjestetty. Arvostamme nyt entisestään tässä leirissä tehtyä työtä. Tiedot olivat erittäin ohjeellisia, jos niitä oli minulle henkilökohtaisesti vaikea käsitellä. Tietysti suurin osa ihmisistä tietää kuinka elefantteja (ja muita) eläimiä kohdellaan, mutta niiden kuuleminen ja näkeminen tarkasti ja paikan päällä (väärinkäytettyjen eläinten arvet) on jotain muuta. Meidän kaikkien asia on puhua siitä ... vain valaistumisen ja tiedon kautta voi jotain muuttua. Jokainen voi auttaa ajassa tai rahassa ja mikä tärkeintä: älä mene elefantti ratsastamaan !!!!!

Varasin kiertueen päivä etukäteen ja se toimi hienosti! Linja-auto tuli juuri ajoissa ja itse kiertue oli mahtava. Siihen kannattaa ehdottomasti mennä. Vain tukeakseen eläinoikeusaktivistien suurta organisaatiota. Erittäin suositeltava

Täydellinen organisaatio. Erittäin vaikuttava. Ja loistava organisaatio eläinten pehmentämiseen.

Kannattaa käydä, on hyvin järjestetty ja vastuullisesti toimivan oloinen paikka.