Tekemistä kohteessa
Hurghada

Aavikko ja meri, faaraoseikkailut, delfiinikierrokset ja sukelluselämykset odottavat sinua.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Minne mennä?

  Halusitpa sitten rentoutua rannalla, ruokailla huippuravintoloissa, nauttia yöelämästä tai lähteä seikkailukierroksille, Hurghadassa kaikki on käden ulottuvilla.

 • Missä majoittua?

  Hurghadassa on useita lomamajoitusvaihtoehtoja, joista löydät takuulla kaikkea aina viiden tähden hotelleista perhehuviloihin ja majataloihin.

 • Paras aika vierailulle

  Sää Hurghadassa on hyvä ympäri vuoden. Mikäli haluat vierailla vähemmän ruuhkaiseen aikaan, suosittelemme matkustamista lokakuun ja maaliskuun välisenä aikana.

 • Muita vinkkejä

  Egyptin valuutta on Egyptin punta (EGP). Muista noudattaa paikallisia pukeutumissääntöjä - pidä jalat ja kädet peitettyinä. Naisille myös huivin käyttö päässä voi olla suositeltavaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Standardiarabia
 • Rahayksikkö
  Egyptin punta (EGP)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +20
 • Paras aika vierailla
  Monet egyptiläiset matkustavat Hurghadaan kesälomillaan välttääkseen suurten kaupunkien paahtavat helteet. Pyri välttämään kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa matkustamista. Hurghadassa on lämmintä myös sesonkiajan ulkopuolella.

Hurghada: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hurghada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hurghada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 33 464 arvosteluun

Tämä aktiviteetti kannatti! Todella kohtelias ja ystävällinen henkilökunta, sujuva prosessi ja täydellinen rentoutuminen :-) Älä unohda uimahousujasi ja tossujasi, siinä kaikki mitä tarvitset. Täsmällinen nouto, mukava vastaanotto, ilmaiset kaapit arvoesineille tai käytöstä poistetuille vaatteille, täydellinen wellness- ja SPA-ohjelma, kaikki puhdas ja hygieeninen, sitten turvallisesti tuotu takaisin hotelliimme. Todella suositeltavaa!

Oli ihanaa, noutiin hotellilta, sitten kun tuli heti perille, auttoi ensin saunassa (super kuuma ofc), sitten pikasuihkussa ja sitten höyrysaunassa (jopa lämpimämpi ja vähän vaikeampi hengittää). Ei kestänyt kauaa, mutta hyvää oli. Sitten tavallaan pesty ja sitten hankattu. Astu sitten porealtaaseen, rentoudu ennen viimeistä hierontaa, voit valita pehmeän keskivaikean ja kovan. Niin hieno kokemus. Ja hintakin oli hyvä.

Oli todella hieno aamu, 2 tuntia täyttä ohjelmaa ilman stressiä ja hektistä. Hieronta on mahtavaa, tätä jatkui todella pitkään. Hinta tälle on todella mahtava. Jos ajattelet mitä ihmiset hotellissa tai rannalla myyvät sinulle 100:lla ja per henkilö. Henkilökohtainen ja palvelu myös kaikki erittäin ystävällisiä.

Se oli erittäin hyvin järjestetty retki. Opas oli erittäin hyvä ja vastasi jokaiseen kysymykseen! Saimme viettää erittäin mukavan informatiivisen päivän Kairossa.

Hieno organisaatio! Kaikki oli huippuluokkaa. Kiitos paljon!