Tekemistä kohteessa Hurghada

Aavikko ja meri, faaraoseikkailut, delfiinikierrokset ja sukelluselämykset odottavat sinua.

Hurghada: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Hurghada parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Hurghada?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Hurghada ovat

Luxor

Hurghada: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hurghada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hurghada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 39 651 arvosteluun

Kaiken kaikkiaan matka oli erittäin mukava. Lauttaryhmä oli erittäin mukava ja avulias. Jos et halua snorklata, voit jäädä lautalle. Lounaan syöminenkin onnistui. Orange Bay oli mukava, mutta tuli vähän tungosta ajan myötä. Ainoa haittapuoli oli matka lautalle, mieheni, pieni lapsi ja minä istuimme kuljettajan kanssa edessä, missä oli vain 2 paikkaa, koska pienen bussin takana kaikki oli täynnä. Ja paluumatkalla meidät pudotettiin vilkkaalle tielle hotelliamme vastapäätä ja kuljettaja sanoi, että meidän piti kävellä itse. ehkä he olisivat voineet päästää meidät pois ainakin jonnekin turvallisesti. Mutta lautta, joukkue, ruoka, kaikki oli hienoa! Sopii myös pienille lapsille!

Se oli juuri sitä mitä meillä oli mielessämme tehdä, pysähdyimme kahdesti snorklaamaan ja nautimme koralliriutoista ja vietimme tarpeeksi aikaa jokaiseen toimintaan. Vietimme kaksi tuntia Orange Bayssa, mutta se oli enemmän kuvaamista kuin uimista. Se oli kohtuullinen hinta kiertueelle ja lounas oli kuten mainittiin, ja heillä oli koko päivän kahvia ja virvoitusjuomia. Se oli loistava miehistö ja hieno kokemus kaiken kaikkiaan

Hieno kokemus, kaikki meni niin kuin piti. Ongelmat ratkaistu ammattitaidolla ja nopeasti. Asiantuntijaopas erinomaisella italialaisella kielellä. Jos todella haluamme napata. Ravintola ei ollut naarmuuntunut ilman ilmastointia ja hieman päivätty. Wifi pakettiautossa olisi varmasti ollut kätevä. Egyptiläinen museo on upea ja tietysti pyramidit ja sfinksi.

Reis oli tore. Meie giid Mohamed tegi kõik et näeksime võimalikult palju lühikese aja jooksul. Niiluse kruiis põhimõtteliselt määritakse kaela, aga tasub muidugi minna.

Lahe reis oli. Pilte võetakse, tasub varuda kaasa 500 kohaliku raha või €/$ ja soovi korral kairsepriillide laenutamine mingi 130 kohaliku.