Hurghada

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Hurghada

Hurghadan top 7 -aktiviteetit ja -nähtävyydet

Hurghada on yksi Punaisenmeren alueen suosituimmista ja upeimmista lomakohteista. Kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa, joten tässä vinkkejä, joiden avulla pääset vauhtiin.

 • Giftun-saari

  1. Giftun-saari

  Giftun-saaren upeat koralliriutat ja rannat tarjoavat mahtavat puitteet sukeltamiselle ja snorklailulle.

 • Magawish-saari

  2. Magawish-saari

  Magawish-saari on täydellinen paikka korallien ja kalojen seurassa rentoutumiselle. Rentoudu rannalla ja katsele delfiinien leikkiä aallokossa.

 • Mahmya-saari

  3. Mahmya-saari

  Mahmya-saari on pala taivasta maan päällä. Rannalla rentouduttuasi voit hypätä veteen ja snorklailla koralliriuttojen lomassa.

 • Päiväretket

  4. Päiväretket

  Gizan pyramidit, sfinksi ja Egyptiläinen museo ovat ulottuvillasi, kun teet päivämatkan Kairoon bussilla hotelliltasi tai lentokoneella.

 • Mönkijäsafari

  5. Mönkijäsafari

  Kaipaatko jännitystä ja hurjastelua? Koe ajomatka Egyptin aavikolla ja hypi hiekkadyynien yli mönkijäsafarilla!

 • Ui delfiinien kanssa

  6. Ui delfiinien kanssa

  Tutustu merielämään Delfiinitalossa. Katsele telmivien merinisäkkäiden leikkiä ja ui niiden kanssa.

 • Kalastuskierrokset

  7. Kalastuskierrokset

  Lähde seikkailulle Punaisellemerelle! Kalastuskierroksella voit oppia ammattilaisoppaan avustuksella parhaat kalastustekniikat ja pyydystää valtavia vonkaleita.

Suunnittele vierailusi

 • Minne mennä?

  Halusitpa sitten rentoutua rannalla, ruokailla huippuravintoloissa, nauttia yöelämästä tai lähteä seikkailukierroksille, Hurghadassa kaikki on käden ulottuvilla.

 • Missä majoittua?

  Hurghadassa on useita lomamajoitusvaihtoehtoja, joista löydät takuulla kaikkea aina viiden tähden hotelleista perhehuviloihin ja majataloihin.

 • Paras aika vierailulle

  Sää Hurghadassa on hyvä ympäri vuoden. Mikäli haluat vierailla vähemmän ruuhkaiseen aikaan, suosittelemme matkustamista lokakuun ja maaliskuun välisenä aikana.

 • Muita vinkkejä

  Egyptin valuutta on Egyptin punta (EGP). Muista noudattaa paikallisia pukeutumissääntöjä - pidä jalat ja kädet peitettyinä. Naisille myös huivin käyttö päässä voi olla suositeltavaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Standardiarabia
 • Rahayksikkö
  Egyptin punta (EGP)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +20
 • Paras aika vierailla
  Monet egyptiläiset matkustavat Hurghadaan kesälomillaan välttääkseen suurten kaupunkien paahtavat helteet. Pyri välttämään kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa matkustamista. Hurghadassa on lämmintä myös sesonkiajan ulkopuolella.

Hurghada : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Hurghada a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Hurghada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 27 631 arvosteluun

Luxor and The valley of The Dead/Kings were awesome. Our guide was very good and we had just enough Time to see everhthing that was included. The pick up is early and The journey is long, but IT was worth it. The only negative thing was that the driver was bit of reckles (which seems to be a thing on here). IT didn't bother us first , but when we were "Out of town" and we were going fast (120-140km/hr) and The Road was very curvy, he was on The phone all The Time. It was sometimes a little terrifying

Täydellinen päivä! Auringonottoa veneessä sekä rannalla, snorklausta upeilla koralliriutoilla sekä asiantuntevat ja ystävälliset oppaat! Myös pientä syötävää sekä lounas tarjoiltiin veneessä. Obama huolehti koko ajan siitä, että kaikilla oli mukavaa retkellä. Ali sekä Opera ottivat hienoja kuvia koko matkan ajan, ja viihdyttivät väkeä laivalla. En keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä matkasta! Täysi 10!

Excellent experience!!! My son had the best day of his life. I didn’t dive. But my son did. The guys took so good care of my son. One of them took him to the corals and the other one took amazing pictures of him diving with beautiful colourful fish. The food was good. The guys were so nice and my son really loved them. Thanks all of you and see you soon again!!! Liisa

Opas oli mahtava niin kuin retki muutenkin. Englanninkielisestä opastuksesta ei ollut tietoakaan. Mönkijän käyttö opastettiin englanniksi, mutta meidän opas ei puhunut englantia juurikaan, vain saksaa ja arabiaa. Miinus myös se, että ensin ilmoitettiin noutopaikaksi hotellin aula, mutta todellisuudessa meidän piti mennä vartioidun alueen ulkopuolelle.

We had wonderful time with my 11-years old son. They took very good care of my son and we were very comfortable swimming in the sea. They also pointed that my son was not strong enough swimmer to go with the dolphins. But at the meantime we made gorgeus photos . Otherwise we went snorkeling three to four times. I would definitely go another time.