Hurghada
Snorklaus

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Sightseeing in Hurghada

Möchten Sie alle Aktivitäten in Hurghada entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Hurghada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 6 626 arvosteluun

Täydellinen päivä! Auringonottoa veneessä sekä rannalla, snorklausta upeilla koralliriutoilla sekä asiantuntevat ja ystävälliset oppaat! Myös pientä syötävää sekä lounas tarjoiltiin veneessä. Obama huolehti koko ajan siitä, että kaikilla oli mukavaa retkellä. Ali sekä Opera ottivat hienoja kuvia koko matkan ajan, ja viihdyttivät väkeä laivalla. En keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä matkasta! Täysi 10!

Nouto ajallaan ja minibussilla satamaan jossa varusteet lainaksi. Jokainen joutui maksamaan erillisen "ympäristömaksun" 2.5€/henkilö. Hyvä ja asiallinen henkilökunta myös huonoja uimareita/pieniä lapsia autettiin että pääsivät mukaan snorklaamaan vaikka aallokko oli kova. Nähtiin delfiineitä ja muutenkin erinomainen reissu ja hyvä ruoka...lämmintä vaatetta mukaan.

We had wonderful time with my 11-years old son. They took very good care of my son and we were very comfortable swimming in the sea. They also pointed that my son was not strong enough swimmer to go with the dolphins. But at the meantime we made gorgeus photos . Otherwise we went snorkeling three to four times. I would definitely go another time.

oikein hyvä päiväretki! vettä ja pientä purtavaa kannattaa ottaa omaksi evääksi. tarjoavat lounaan, mutta meille tuli nälkä jo ennen sitä. myös lämmintä vaatetta kannattaa ottaa mukaan. mukava ja huolehtiva henkilökunta. erittäin kirkas vesi.

Reissu oli kaikinpuolin hyvä. Ainoa miinus oli kun olimme saarella niin käytössämme ei ollut rantatuoleja (siellä oli erikseen private puoli mihin emme päässeet).