Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Ierapetra

Ierapetra: huippunähtävyydet

Aktiviteetit saatavilla

22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Ierapetra: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ierapetra? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ierapetra : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 862 arvosteluun

Voin ehdottomasti suositella tätä kiertoajelua, jo matkalla vesiputoukselle oli jompikumpi pysähdyspaikka, jossa otettiin kuva kauniista maisemista, olin erityisen iloinen Gournian pysähdyksestä, jotta sain ottaa muutaman kuvan Minoan kukkulakylästä. Tie vesiputoukselle oli seikkailunhaluinen yksikaistainen serpentiinitie upealla näköalalla, jonka oppaamme Rolf hallitsi sokeasti. Lyhyen vaellusreitin vesiputoukselle hallitsivat myös vanhemmat seikkailijatoverit hyvin, olimme erityisen innoissamme pienen lehdon läpi kulkevasta osuudesta, jouduimme ylittämään pienen puron yhä uudelleen ja uudelleen. Lopulta saavuimme vesiputoukselle ja pulahtimme virkistävään viileään veteen. Paluumatkalla teimme toisen pysähdyksen ja vierailimme Azorian muinaisessa paikassa ja yli 3000 vuotta vanhassa oliivipuussa. Ruoka meren rannalla oli myös upeaa ja aivan herkullista. Minulla oli upea päivä.

Yhdellä passilla menet alas saarelle uimaan, voit jättää arvoesineet baariin luottavaisin mielin, he sulkevat laukkusi ja laittavat nimesi, uit saarelle läpinäkyvissä turkoosissa vesissä, voit kävellä vain tietyllä osuudella eikä paljain jaloin, se polttaa paljon hiekkaa, menet takaisin veneeseen ja sinut viedään saaren takana olevalle rannalle, he pysähtyvät lähellä rantaa ja ei kannata mennä maihin, paikka on ihana ja kun Olen uupunut sukeltamisesta ja uinnista, siitä tulee 10, on hämmästyttävää.

Retki Rictin vesiputoukselle oli erittäin mukava kokemus, oppaamme oli erittäin täsmällinen ja erittäin mukava, selitti meille kaiken suurella intohimolla ja osoitti meille, että jopa 8-vuotias tyttäremme oli erittäin innostunut, voimme ehdottomasti suositella tätä kiertuetta

Sukuhistoriansa vuoksi hollantia puhuva opas oli läheisessä yhteydessä Spinalongaan, hänen setänsä oli asunut siellä. Tämä antoi selitykselle odottamattoman syvyyden. Meillä on nyt mielestämme vivahteikas kuva Spinalongasta ja sen historiasta. Se oli hyvin erikoista.

Kaikki oli täydellistä, onnittelut oppaan saamisesta järjestelyihin. Vain yksi huomautus Spinalongan oppaalle, ehkä olisi hyvä idea kertoa enemmän aivan kiertueen alussa kuin vain koota kaikki "desinfektointihuoneeseen" kertomaan kaikki tarinat